Hiç belli olmuyor canm bünyeden bünyeye değişiyor. Ben 27 haftaligim ve sadece 2 kilo aldim. Ustelik benim hic bulantim ve kusma gibi bir şikayetim de olmadı.Evet anneler ve anne adayları, sorum bu.
20. haftadayım, 16 haftaya kadar aşırı bulantı ve kusma sebebiyle hiç kilo alamadım hatta verdim. Şu anda da toplamda 2 kilo aldım.
6. ayıma girmek üzereyim.
Sizce bundan sonra birdenbire çok kilo alınır mı?
Siz en çok hangi aydan sonra kilo aldınız veya her ay dengeli mi aldınız? Çok kilo almak istemem açıkçası...
Günaydın canım bu aydan sonra kilo almaya başlarsın. Ben bu aya kdr sadece 5 kilo aldım ama bundan sonra neler olur bilmiyorum :) sağlıkla al kucağına kuzunu...
H
Hiç belli olmuyor canm bünyeden bünyeye değişiyor. Ben 27 haftaligim ve sadece 2 kilo aldim. Ustelik benim hic bulantim ve kusma gibi bir şikayetim de olmadı.
Ekmeği kesersen almazsn canım :) bi de bu kan hapı sanırım kilo yapıyor. Görünüşte kilom görünmüyor ama almisim en fazla kemik ağırlığı var. Çünkü çok fazla süte kefire vurdum kendimiAnladım cnm, inşallah aşırı kilo almayız.
Çok sağol, sen de inşallah :)
Doktorun belli bir kilo sonrasından nudahale eder canım. Bir de çok fazla su vemeyve tuketirsen dengede tutarsn20. Haftada sadece 3 kilo almıştım benim bulantım falan çok olmadı şuan 28 haftalığız ve tam 11 kilo aldım yani 8 haftada 8 kiloalmaya da hızla devam ediyorum çünkü boğazım hiç durmuyor sürekli yiyorum sürekli 1.71 boyunda 50 kilo manken gibi kızdım şimdi şüşkoyum
Ah cnm kendi adıma konuşayım 27. Haftalara kadar bende aman aman kilo almadım diye seviniyordum nazara geldik SANIRIM bir anda dehşet kilolar aldım şöyle ki 2 haftada 8 kilo birden bunun öncesi sonrası da var tabi..
Yani 30 a basınca ben Bi değiştim acayip şiştim görenler şaşırıyor Japon'lara benzemişsin diyorlar.. Yani gözün korkmasın kişiden kişiye değişir ama son 2,5 ay asıl kilolar alınıyor diye biliyordum başıma gelince de onayladım..
20. Haftada sadece 3 kilo almıştım benim bulantım falan çok olmadı şuan 28 haftalığız ve tam 11 kilo aldım yani 8 haftada 8 kiloalmaya da hızla devam ediyorum çünkü boğazım hiç durmuyor sürekli yiyorum sürekli 1.71 boyunda 50 kilo manken gibi kızdım şimdi şüşkoyum
Son ay bebekte ki ve annedeki artış çok oluyor. Tabii bir de hamilelik bitmeden şunu da yiyeyim bebek gelince rahat rahat yiyemem vs düşünceler de etkili.
Ekmeği kesersen almazsn canım :) bi de bu kan hapı sanırım kilo yapıyor. Görünüşte kilom görünmüyor ama almisim en fazla kemik ağırlığı var. Çünkü çok fazla süte kefire vurdum kendimi
Amin canım çok sağol. Allah sana da hayırlı ve kolay dogum nasip etsin.Evet öyleymiş, bende hiç iştah da yok ama açılır mı bilmiyorum. Çok az kalmış senin doğuma, Allah bir avazda kurtarsın
Anladım kızlar. Sanırım sevinmek için çok çok erken 21. haftada :) Şu an için iştahım çok az, zoraki yiyorum bebek için. Ama sonra ne olur bilemiyorum tabi ki. Normalde de az yiyen hatta yemek yemeği sevmeyen bir tipim. Bakalım neler olacak?
Ama olsun, alsak da veririz. Bazı kilolar doğumda da gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?