hamilelikte kilo kontrolü günlüğüm

Nooneknows

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.282
1.519
333
selam kk hanımları ve anne adayları. bugün itibariyle 23+o haftalık hamileyim ve kilo alımım beni biraz korkutmaya başladı :KK53: 57 kilo ile başladım ve bugün sabah 63.3 çıktım. daha yolum var ve kilo alımımı kontrol altında tutmam gerekir diye düşündüm. artık yediklerimi, günlük kilomu ve yaptığım sporu ( sadece yürüyüş yapıyorum zaten) yazacağım buraya. inşallah faydasını görürüm. :KK15:

Aksam : firinda somon baligi ve birkac dilim patates , salata .yemekten sonra 2 kucuk hurma tatli niyetine :) bugunluk bu kadar

25.02.2016

Tartı: 63.5 L

Sabah kahvaltısı: lor peynirli omlet, kasar peyniri, 2 zeytin, 1 dilim tam bugday ekmeği, 2 ceviz.

Ara: 1 salatalık, 10 kadar fındık

Öğle yemeği: 1 tabak bulgur pilavı, taze bezelye yemeği, yoğurt

Akşam yemeği: 1 tabak lahana sarması, ebegümeci yemeği, yoğurt.

Ara: 1 elma, 1 kivi.

tartı: 62.9
bugün kahvaltım lorlu omlet, 3 zeytin, küçük bir dilim kaşar peyniri, 3 dilim tam bugday ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal-tahin karışımı
ara: 1 portakal
öğlen: 7-8 yemek kaşığı nesfit ve bir kutu light süt
ara: 10 tane sarma ve yoğurt

Aksam : 3 kepce mercimek corbasi, 1 tabak kabak yemegi, 5 sarma ve yogurt. Ara ogun olarak da kivi yerim ve gun biteeer.

eveeet merhaba cumartesi. cumartesi olmasına ragmen sabahın köründe uyandım. :)
kahvaltıdan önce 3 kuru kayısı, 1 armut ve ılık su içildi.

Aksam : 2kepce arapasi corbasi, 3 adet firinda kofte ve patlican, 4-5 kasik kadar fasulye piyazi,yarim dilim ekmek.

günaydın günlüğüm,
bu sabah tartı: 63.0
kahvaltı öncesi : 3 kayısı, 8 yer fıstığı, ılık su
kahvaltı: 4-5 kaşık maydanozlu rokalı lor salatası, 1 dilim kaşar peyniri, haşlanmış yumurta, yufka ekmeği ( ne kadar yedim bilmiyorumm ama 3 dilim ekmek kadar vardı heralde) yarım kutu yağlı süt, 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı tahin bal.

ara: bir küçük muz
bugün öğlen yemeği yemedim. onun yerine bir kase ayçekirdeği, 10 kadar yer fıstığı, bir mandalina bir portakal yedim.
iki parça halinde olmak üzere yürüdüm bugün hava harikaydıı. kendimi de çok yormamış oldum. ilki 40 dakika diğeri 45 dakika.
akşam yemeğinde 2 kepçe çorba, 1 kase piyaz, 3 yk kaşık et yemeği, 1 yk pilav ve bir dilim ekmek yedim.

29.02.2016

Tartı: 62.9

Kahvaltıdan önce : 1 kuru kayısı

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 2 dillim ekmek, 3 yk lor peyniri, 1 dilim kaşar, 1 çay kaşığı tahin bal.

Öğle yemeği: 5 kaşık sebze yemeği, 1 küçük kase yoğurt, 6-7 kaşık pilav, 1 kase piyaz.

Back
X