hamilelikte kilo kontrolü günlüğüm

Sorma yaa, teoride her seyi biliyorum ama uygulamaya gelince yok. Gece gece meyve yesem iyice midem kazinacak en iyisi peynir ekmek diyorum ben de o_O
Bi kereden bişey olmaz canım ye ye afiyet olsun bebişe yarasın:KK46:sanada yarasın derdim ama malum kilo durumları:KK69:

Yok ben kalmaya çalışanlardanım:KK16:4gün sonra adet olmamam lazım senin diyet günlüğüne arkadaşlık edebilmem için:kk77: olursam da artık 1 ay yine uğraş dur ovülasyonmuş çatlamaymış çift çizgiymiş tek çizgiymiş:eek:

Yok ben kalmaya çalışanlardanım:KK16:4gün sonra adet olmamam lazım senin diyet günlüğüne arkadaşlık edebilmem için:kk77: olursam da artık 1 ay yine uğraş dur ovülasyonmuş çatlamaymış çift çizgiymiş tek çizgiymiş:eek:
Alıntı yapmadan yazmışım:KK45:

Insallah alirsin guzel haberi de beraber yazariz buraya :KK66:. Hayirlisi olsun.

Bu arada son ogunumu de yazayim artik ben. Bu haftasonu anneme geldim artik hak getire bakalim neler yedirir iki gunde :))) sagolsun valla Allah basimizdan eksik etmesin onlari. Neyse aksam yemegim 5 tavada kofte, 6 yk yogurtlu kereviz salatasi, 2 kucuk kuru biber dolmasi, 3 sarma, iki uc lokma da ekmek yemistim. Ooh valla gozum donmustu zaten acliktan cok iyiyim su an :kk77: zaten yarin seker yuklemem var yine oglene kadar ac kalicam. Yemekten sonra da az sekerli Turk kahvesi ictim. Herhalde bugunu de bitirdim.

Tarti: 62.5 (annemin tartisi biraz daha az gosteryor olabilir) bugun seker yuklemem vardi yine kahvaltiyi atlamak zorunda kaldim. Yuklemeden sonra 1 paket tuzlu cubuk kraker yedim, hastanede beklemek zorundaydim daha cunku. Ogle yemegini de disarda gecirdim. Tavuk doner durum yedim bir kutu ayranla

Aksam yemegi: 1 porsiyon iskender, 4 tatli kasigi irmik helvasi. Bugun de boyle olsun.dengesiz oldu ogunler ama h.ici duzene girer artik napalim.

Gunaydin gunluk, yine bir pazar gun ben yine 8 de uyanarak cinsligimi gosterdim:KK45::KK45: herkes uykuda ne guzel simdi evde. Neyse, tartu bugun 62.6yi gosterdi ama asil sonuc yarin belli olur artik kendi tartimda. Kahvaltidan once 3 kuru kayisi, yarim elma yedim, ilik suyumu ictim. Evdekiler uyaninca guzel bir kahvalti yapariz artik 12 gibi.:KK9:

Kahvalti: 3/4 gozleme, kucuk birer parca kasar ve beyaz peynir, 4 zeytin, salatalik , domates, 3 ceviz, 1 tatli kasigi bal, balla birlikte yarim dilim ekmek

akşam yemeği: iki parça fırında tavuk, 6 yk. bulgur pilavı, marul salatası

ara: karpuz :KK9::KK9: ne zamandır aşeriyordum karpuza nihayett yedimm ooh!! rahat uyurum artık bu gece :KK3:

Ogle : bir tabak yesillikli bugday salatasi, 5 zeytin, 1 parca peynir, 5-6 kasik yogurt, 1 kucuk elmali kurabiye

akşam : 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 6 yk bulgur pilavı, yarım avokado salatası, 2 dilim sarı buğday ekmeği ( ekmeği yemesem olurdu ama bugünlerde midem delinmiş gibi yaa doyamıyorum :110: )

selam sevgili günlük,
bugünkü tartı sonucum 63.6 :KK43: tabii ki çok yemenin acısı çıkacaktı.

neyse, sabah kahvaltım:
lorlu kaşarlı omlet,
1 dilim tb ekmeği,
2 zeytin,
1 tatlı kaşığı tahin-bal.

ara:
3 kuru kayısı

öğle yemeği:
1 tabak yeşil mercimek
1 kase yoğurt
1 dilim sarı buğday ekmeği

Back