- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi Nooneknows
Sorma yaa, teoride her seyi biliyorum ama uygulamaya gelince yok. Gece gece meyve yesem iyice midem kazinacak en iyisi peynir ekmek diyorum ben deGece ekmek yemeseymişsin iyiymiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma yaa, teoride her seyi biliyorum ama uygulamaya gelince yok. Gece gece meyve yesem iyice midem kazinacak en iyisi peynir ekmek diyorum ben deGece ekmek yemeseymişsin iyiymiş![]()
Bi kereden bişey olmaz canım ye ye afiyet olsun bebişe yarasınSorma yaa, teoride her seyi biliyorum ama uygulamaya gelince yok. Gece gece meyve yesem iyice midem kazinacak en iyisi peynir ekmek diyorum ben de![]()
Evet bana yaramasin bebise yarasinnBi kereden bişey olmaz canım ye ye afiyet olsun bebişe yarasınsanada yarasın derdim ama malum kilo durumları
![]()
Alıntı yapmadan yazmışımYok ben kalmaya çalışanlardanım4gün sonra adet olmamam lazım senin diyet günlüğüne arkadaşlık edebilmem için
olursam da artık 1 ay yine uğraş dur ovülasyonmuş çatlamaymış çift çizgiymiş tek çizgiymiş
![]()
Insallah alirsin guzel haberi de beraber yazariz burayaYok ben kalmaya çalışanlardanım4gün sonra adet olmamam lazım senin diyet günlüğüne arkadaşlık edebilmem için
olursam da artık 1 ay yine uğraş dur ovülasyonmuş çatlamaymış çift çizgiymiş tek çizgiymiş
![]()