hamilelikte kilo kontrolü günlüğüm

Ogle:
12 ( o kadar olmustur herhalde) mercimek koftesi
1 tabak havuc ve mor lahana salatasi
yemegin uzerine 2 sekerli nescafe

akşam:
5 yk mantar sote
7 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

birazdan da 1 armut veya elma yiyerek günü kapatırım diye düşünüyorum.

selam günlük,
gece 3'te uyanıp 2 saat falan uyuyamadım yine. arada bir küçük grisini ve azıcık labneyi de götürdüm tabii bu arada :110: gece deliksiz uyumam lazım benim, yoksa çok açlık hissediyorumm.

sabah kahvaltım:
1 kase nesfit ve yulaf karışımına 1 kutu tam yağlı süt
4 ceviz
1 avuç kuru üzüm

ara: 2 avuç sarı leblebi

öğlen yemeği:
peynirli biberli omlet
3 mercimek köftesi
1 büyük bardak ayran
1 dilim ekmek

1 saat yürüyüş yapıldı

ara: 3 mandalina, 20 yer fıstığı

akşam:
fırında sebze ( karnıbahar, kabak, havuç, biber, patates)
1 dilim ekmek
büyük bir kase sarımsaklı yoğurt
2 tatlı kaşığı pekmez

selam günlük,
gece 3'te uyanıp 2 saat falan uyuyamadım yine. arada bir küçük grisini ve azıcık labneyi de götürdüm tabii bu arada :110: gece deliksiz uyumam lazım benim, yoksa çok açlık hissediyorumm.
Çok tatlisiniz :KK54:inşallah kilo kontrolü ile sağlıkla sihhatle bebeğinizi kucaginiza alırsınız,doğumdan sonra da görenler hayranlıkla bakar size

tesekkur ederim utandım :KK23: sağolun güzel dilekleriniz için, inşallah sağ sağlim kavuşuruz bebeğimize, kilo ikinci planda. öyle süper bir vücudum da yoktur zaten normalde, çok kilo almasam yeterli benim için.

tesekkur ederim utandım :KK23: sağolun güzel dilekleriniz için, inşallah sağ sağlim kavuşuruz bebeğimize, kilo ikinci planda. öyle süper bir vücudum da yoktur zaten normalde, çok kilo almasam yeterli benim için.
Darısı başıma olur inşallah:KK17:tabi sağlıkla bebeginize kavuşmak ön planda,teyzem hamileliginde epey kilo almıştı yemekten kalkınca bile karnım kazındı siz acikmadiniz mi der ekmek arası yerdi vücudu da kilo almaya müsaittir,bebek doğdu onun peşinde kosacagim diye yemeğe otururuz emcem emcem diye cekistirir eridi gitti şimdi 50kiloya inmiş hamilelik kilolari kalıcı olur sanıyordum ,her şey istediğiniz gibi olur inşallah:KK39:

Darısı başıma olur inşallah:KK17:tabi sağlıkla bebeginize kavuşmak ön planda,teyzem hamileliginde epey kilo almıştı yemekten kalkınca bile karnım kazındı siz acikmadiniz mi der ekmek arası yerdi vücudu da kilo almaya müsaittir,bebek doğdu onun peşinde kosacagim diye yemeğe otururuz emcem emcem diye cekistirir eridi gitti şimdi 50kiloya inmiş hamilelik kilolari kalıcı olur sanıyordum ,her şey istediğiniz gibi olur inşallah:KK39:
Amin insallah darisi basiniza. Allah gonlunuzden geceni tez zamanda verir umarim. her firsatta dua ederim tanidigim tanimadigim herkese.

Ben de hamurisi, abur cuburu fazla kacirmayabaslamistim. Onlari cok yiyince haliyle yemem gereken saglikli yiyecekleri ihmal ediyordum bazen. Biraz da onu kontrol altina almak icin actim gunlugu, beni bayaa disipline soktu diyebilirim. artik tutuyorum kendimi bakalim nereye kadar gider. :))

Gunaydin

Tartı: 63,7

Kahvalti oncesi
3 kuru kayisi , 1 ceviz

Kahvalti

1 haslanmis yumurta
4-5 tatli kasigi labne
birer dilim beyaz ve kasar peynir
2 zeytin , 10 findik
2 dilim tb ekmegi

afiyet olsun,hamileler günlük ihtiyacı olan kaloriden 300 daha fazlasını almalıymış cnm görür görmez seninle paylaşmak istedim telefonuna MyFitnessPal ı yükle boy kilo endeksi ile birlikte ihtiyacın olan kaloriyi ve hedefini belirleyip ona göre kalori ihtiyacını gösteriyor ,eşimle beraber bu program ile zayıflamıştım

afiyet olsun,hamileler günlük ihtiyacı olan kaloriden 300 daha fazlasını almalıymış cnm görür görmez seninle paylaşmak istedim telefonuna MyFitnessPal ı yükle boy kilo endeksi ile birlikte ihtiyacın olan kaloriyi ve hedefini belirleyip ona göre kalori ihtiyacını gösteriyor ,eşimle beraber bu program ile zayıflamıştım
Evet ben de internetten hamileler icin beslenme listelerine baktim hep. 2000 -2200kalorilik listeler geneldeAma belli bir listeye uyamiyorum, her gun yenmesi gereken belli basli yiyecekleri tuketmeye calisiyorum kendi capimda.
Senin dedigin programi duymustum. Ben de zayiflamaya calisirken diyetarkadasim diye bir siteye uyeydim, bir sure gitti kilo sonra durdu. Agzima lokma atmaya korkar olmustum kalori artacak diye bana pek yaramadi sanirim. Sen kilo verebildin mi kalori hesabi yaparak?

Evet ben de internetten hamileler icin beslenme listelerine baktim hep. 2000 -2200kalorilik listeler geneldeAma belli bir listeye uyamiyorum, her gun yenmesi gereken belli basli yiyecekleri tuketmeye calisiyorum kendi capimda.
Senin dedigin programi duymustum. Ben de zayiflamaya calisirken diyetarkadasim diye bir siteye uyeydim, bir sure gitti kilo sonra durdu. Agzima lokma atmaya korkar olmustum kalori artacak diye bana pek yaramadi sanirim. Sen kilo verebildin mi kalori hesabi yaparak?
eşim 90dan 79 indi ben de 58den 50ye indim,kilo verdikten sonra kalori hesaplamayı bıraktım, yaptığım tek şey sabah padişahlar gibi öğlen prens gibi akşam da fakir gibi yiyorum bi de yemek yediğimiz tabakları küçülttüm 3 aydır bu şekilde yiyorum 50-51 arasında dolanıp duruyorum

eşim 90dan 79 indi ben de 58den 50ye indim,kilo verdikten sonra kalori hesaplamayı bıraktım, yaptığım tek şey sabah padişahlar gibi öğlen prens gibi akşam da fakir gibi yiyorum bi de yemek yediğimiz tabakları küçülttüm 3 aydır bu şekilde yiyorum 50-51 arasında dolanıp duruyorum
Ay masallah guzel kilo vermissininiz sen de esin de. En fazla 53 e dustum iki yil once ben boy 165. en son 57-58 arasinda dolaniyordum.

ara: bir portakal

öğle:
1 tabak fırında karışık sebze
1 tabak yeşillikli bulgur salatası
1 kase yoğurt
yemeğin üzerine 1 kase sütlaç

ara: 2 küçük dilim tb ekmeği, 1 parça beyaz peynir, biraz labne

akşam:
2 kepçe domates çorbası
2 yk taze bezelye, 3 dilim fırında kabak
1 küçük kase yoğurt

tartı: 64.1

kahvaltı:
kaşarlı omlet
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin

ara: 1 bardak yarım yağlı süt, 3 kuru kayısı

öğlen:
3 kepçe domates çorbası
1 tabak taze bezelye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği

ara: az şekerli Türk kahvesi, 2 bardak şekersiz çay, 1,5 dilim kek

tartı: 63.2 ( sanırım dün yine ödem atma günümmüş)

bugün işe geç gittiğim için öğün saatlerim de saçma sapan oldu

sabah kahvaltısı 7.30
1 elma
1 büyük bardak yarım yağlı süt
1 dilim kek

öğlene doğru 10.30
lorlu omlet
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 küçük domates
2 dilim ekmek

ara öğün 14.00
1 portakal
3 ceviz

akşam 17.00 açlıktan bayılmak üzereydim, kimseyi bekleyemedim
1 tabak taze bezelye
yarım tabak kapuska
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

birazdan yine otururum sofraya eşimle, çok bir şey yemesem bari diye umuyorum :KK48:

Back
X