hamilelikte kilo kontrolü günlüğüm

Ara: 2 ceviz, 2 hurma, biraz cubuk kraker , bir tane burcak biskuvi

aksam:
2 kepce corba
1 tabak bamya
Yarim tabaak bulgur pilavi
1 kase yogurt

Hayranlikla okudum günlüğünü MASALLAH :nazar:

Bende kilo verdikten sonra ALLAHIN izniyle hamile kalmak istiyorum benimde suan bi günlüğüm var INŞALLAH bende hamilelikte senin gibi günlük tutucam kuzum:KK46: he
r ay 1 kilo alsak 60la hamile kalsam en fazla 70 kiloyla dogum yapsak keske ama bazilari 20 25kilo aliyor cok korkuyorum:110:

Ben 9haftalikken neyazikki düşük yaptim:KK43: hamileligimde 4kilo almistim yalniz bana yürüyüş yasakti dusuk tehtidimden dolayi belkide hareketsizlik kilo aldiriyor ama bu sefer sagliklica beslenicem gercekten seni tebrik etmek istedim:KK66:

ALLAHIM bebegini sagliklica kucagina almayi nasip etsin INŞALLAH canimmm:KK36:

Bu samimi günlüğünü takip edicem canım ilham kaynagi oldugun icinde tesekkur ederim kolay gelsin :KK15:

Hayranlikla okudum günlüğünü MASALLAH :nazar:

Bende kilo verdikten sonra ALLAHIN izniyle hamile kalmak istiyorum benimde suan bi günlüğüm var INŞALLAH bende hamilelikte senin gibi günlük tutucam kuzum:KK46: he
r ay 1 kilo alsak 60la hamile kalsam en fazla 70 kiloyla dogum yapsak keske ama bazilari 20 25kilo aliyor cok korkuyorum:110:

Ben 9haftalikken neyazikki düşük yaptim:KK43: hamileligimde 4kilo almistim yalniz bana yürüyüş yasakti dusuk tehtidimden dolayi belkide hareketsizlik kilo aldiriyor ama bu sefer sagliklica beslenicem gercekten seni tebrik etmek istedim:KK66:

ALLAHIM bebegini sagliklica kucagina almayi nasip etsin INŞALLAH canimmm:KK36:

Bu samimi günlüğünü takip edicem canım ilham kaynagi oldugun icinde tesekkur ederim kolay gelsin :KK15:
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Allah'ım en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese. inşallah bir sonraki hamileliğin sağlıklı sıhhatlice geçer, bebeğini alırsın kucağına.

ben de bir ara hızlı gittim kilo konusunda. sonra biraz dikkat etmeye başladım işte dedim böyle giderse çok alırım. kendi çapımda yapıyorum bir şeyler inşallah doğru yapıyorumdur. her zaman da iradeli olamıyorum aslına bakarsan, kaçamaklar çook :KK39: becerebildiğim kadar işte.
aslında yürüyüşü bana da kısıtladı doktor bazı risklerden dolayı ama ben kendimi iyi hissedersem atıyorum kendimi yine dışarı. gerçekten hareket çok önemli hem kilo için hem de ruh sağlığı için.

bu arada senin günlüğünü biliyorum göz atmıştım zaten daha önce, nick ini hatırladım. sana da başarılar dilerim yolunda, ben de arada uğrar bakarım. görüşmek üzere :KK25:

bugün yine abarttım biraz ben sanırsam günlük.

tartı: 64.6 :KK57: ( dünden beri +600 hadi hayırlısı bakalım)

tabii bu sonuç beni yemek istediklerimden vaz mı geçirdi? hayır :confused:

kahvaltı:
tavada çok az yağlı yumurta
1 dilim börek
2 zeytin, domates
(buraya kadar güzeldii, sonra yine tatlı kriizim geldiii veee...)
1 dilim kek
yarım bardak süt
hattaa 2 tatlı kaşığı tahin pekmek ve birkaç lokma da ekmek yedimm.

patlamak üzereydim sabah iş yerinde :KK70:

arada canım bir şey istemedi haliyle. hatta öğle yemeği de yemek istemedim. onun yerine
1 portakal, 1 muz, 1 küçük kase antep fıstığı ve yer fıstığı karışık yedim.

birazdan yine seminere gitmem lazım. arada biraz peynir ve 1 dilim ekmek atıştırıp giderim acıkmamak için. umarım akşam yemeğim geç saate kalmaz yine:110:

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Allah'ım en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese. inşallah bir sonraki hamileliğin sağlıklı sıhhatlice geçer, bebeğini alırsın kucağına.

ben de bir ara hızlı gittim kilo konusunda. sonra biraz dikkat etmeye başladım işte dedim böyle giderse çok alırım. kendi çapımda yapıyorum bir şeyler inşallah doğru yapıyorumdur. her zaman da iradeli olamıyorum aslına bakarsan, kaçamaklar çook :KK39: becerebildiğim kadar işte.
aslında yürüyüşü bana da kısıtladı doktor bazı risklerden dolayı ama ben kendimi iyi hissedersem atıyorum kendimi yine dışarı. gerçekten hareket çok önemli hem kilo için hem de ruh sağlığı için.

bu arada senin günlüğünü biliyorum göz atmıştım zaten daha önce, nick ini hatırladım. sana da başarılar dilerim yolunda, ben de arada uğrar bakarım. görüşmek üzere :KK25:

AMIN INŞALLAH kuzu cok sagol:KK36:

Hamilesin canım arada caninin çektiğini yemekten bisicik olmaz boyle cok guzel gidiyorsun:KK200:

Beklerim tabi kuzum gelmen mutlu eder canimcim:KK200:

Cok tesekkur ederim bende yeniden hedefime ulasmaya caliscam bakalim eylulun 1ne kadar hedef koydum INŞALLAH basaririz:KK19:

Tekradan ALLAHIM bagislasin melegini kolay gelsin tatlim görüşürüz :KK15:

evden çıkmadan önce tam buğday ekmeği ile yapılmış yağsız bir tost yedim. küçüktü ama bayağı bir tok tuttu beni.

akşam yemeği:
1 tabak bamya
1 kase yoğurt

ara: 1 kupa şekersiz ıhlamur çayı, 1 avuç leblebi

bundan sonra bir şey yemeyi düşünmüyorum ama canım belki elma isterse yerim. :KK39: bugünlük bu kadar.

günaydın sevgili günlüğüm

bugün tartı sonucum: 64.0

kahvaltı öncesi: 2 kuru kayısı, çeyrek elma, yarım kutu light süt

işe geç gittiği için rahat rahat yaptım kahvaltımı :kk77:

kahvaltı:
lorlu omlet
tb ekmeği ile yağsız tost ( büyük dilimlerle )
4 zeytin, domates
1 yk kadar labne
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 mandalina

çok acıkmıştım, çok şükür iyi doydum. artık hazırlanıp çıkma vakti.

günün geri kalanı şöyle

öğle:
4-5 kaşık bamya
1 kase yoğurt
yarım dilim tb. ekmeği

yemekten sonra 35.gramlık maximus çikolata ve açık şekersiz çay

ara: 5 çilek

akşam:
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
havuçlu lahana salatası
3 küçük dilim tb.ekmeği

ara: 4 hurma, şekersiz ıhlamur çayı

günaydın günlüğüm,

tartı: 64.6

kahvaltı öncesi: 4 kuru kayısı, 3 ceviz, ılık limonlu su ( malum sebepler dolayısıyla :( )

kahvaltı:
tavada az yağlı 2 yumurta
4 yk lor, bir dilim kaşar
2 zeytin
yarım dilim tb. ekmeği

ara: yarım elma, 1 mandalina, 1 avuç leblebi

1 saat yürüyüş

öğle:
2 tabak domatesli makarna :KK57: ( açlığıma yenik düştüm yaaaaa, iştah müthiş zaten )
1 kase yoğurt

Off gunun geri kalaninda yediklerimi yazmak bile istemiyorum :((

kendimi toparlamam lazim bir an once.

yarin gorusmek uzere hayirlisiyla gunlugum.

tartı: 64.6

kahvaltıdan önce
: 3 kuru kayısı, yarım elma

kahvaltı:
lorlu yumurta
1 dilim kaşar, 2 tatlı kaşığı labne
5 zeytin
1,5 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı tahin bal

ara: 2 ceviz, 10 yer fıstığı

1 saat yürüyüş :KK49:

öğle: yarım tabak zeytinyağlı pırasa ( öğle yemeği denemez aslında 4-5 gibiydi, yürüyüş dönüşü çok acıkmıştım)

akşam:
fırında somon balığı ve patates
yarım avokado salatası
bol yeşil salata
yemekten sonra 2 hurma, birkaç kuru üzüm

ara: 10 tane çilek

ara: 2 ceviz, 10 yer fıstığı

1 saat yürüyüş :KK49:

öğle: yarım tabak zeytinyağlı pırasa ( öğle yemeği denemez aslında 4-5 gibiydi, yürüyüş dönüşü çok acıkmıştım)

akşam:
fırında somon balığı ve patates
yarım avokado salatası
bol yeşil salata
yemekten sonra 2 hurma, birkaç kuru üzüm

ara: 10 tane çilek
Bende sana katılmak istiyorum

Listeye uyamam ki ben

benim de listem yok ki. evde canım ne yapmak isterse onu yapıyorum. ya da gittiğim yerde ne varsa ondan yiyiyorum. şeker rahatsızlığın yoksa sıkma kendini bir listeye uyayım diye. ben de bayaa bir yiyiyordum, hamurişi fazla gitmeye başlamıştı hızlı alıverdim kiloları ama biraz düzene soktum gibi bir aydır. bana da doktor ayda 1 kilo al bundan sonra dedi, o zamandan beri dikkat ediyorum. buraya yazmanın da faydaası oldu bana canım kendime biraz çeki düzen verdim :)). her gün yemen gereken şeylere dikkat et mesela yoğurt-süt grubu, yumurta ya da başka proteinler, biraz kuruyemiş, 3-4 porsiyon en fazla meyve ,sağlıklı tahıllar falan filan. zaten biliyorsundur sen de bunları. haftalık mutlaka balık,et,tavuk, kurubaklagil ürünleri tüket, kendince sıraya koy bunları. yeterli bence bzim için :KK66:

Gunaydin gunluk

bugun kilom: 65.0 (maalesef :( )

Kahvalti:
1 haslanmis yumurta
4 yk lor
Yarim dilim kasar
4 zeytin
1,5 dilim ekmek
1 tatli kasigi bal

Back
X