Hamilelikte kilo kontrolü

Günaydın 69,4 kg
Kahvaltı 2 kayısı
1 bardak komposto
1 yumurta
2 dilim salam kaçamağı
2 siyah zeytin
Kibrit kutusu peynir

Ay cocuk olunca tabi zor olur haklısın bende yürüyemiyorum doktorum yasakladı hamile oldum olalı çogu zamanım evde sadece önemli durumlarda cıkıyoruZ yani haftada bi ya da iki aslında geçmişimi anlatıp sıkmal istemem ama üç tane kaybettik biz aslına bakarsan ilk gebeliğimi 58 kilo ile baslamıstım sonra kaybettim 65 kilo oldum ikincisinide kaybettik 70 oldum üçüncüyüde kaybedince 83 bile gordum üzüntüden falan cok değişti hormonlarım sonra acil bir diyete başladım 74 e kadar düştüm hamile oldugumda yalnız 77 yle hamile kaldım sonra günden güne almalara başladık tabii şuan ki kilom 81 :KK43:
Çok üzüldüm canım inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına acılarını unuttursun küçük mucizen
Kilo içinde sıkma canını burda dengeli beslenerek kontrol altına alırız Doğumdan sonra da incecik bi hatun olursun

Günaydın kızlar
Bu sabah 71.5 kg
Kahvaltı öncesi activia ananaslı
Kahvaltı
Çavdar ekmeğinden kavurmalı tost
Domates salatalık
Kaşar peyniri bi kaç dilim
6 siyah zeytin
Bir bardak çay

Çok üzüldüm canım inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına acılarını unuttursun küçük mucizen
Kilo içinde sıkma canını burda dengeli beslenerek kontrol altına alırız Doğumdan sonra da incecik bi hatun olursun
Ayy inşallahh canım yaa unuttum geçmişi cok sukur :) ama kilomu cok takıyorum allahdan cokda belli etmiyormusum kilomu bugun bir arkadas 70 varmısın dedi sevindim acıkcası :)

Hayır normalde de ekmek arayan biri değilim, yumurta zaten tok tutuyor o yüzden ve hamurun çocuğa faydası Yok diye duyduğumdan yemiyorum mümkün oldukça. Arada canımın istemesi, ekmek arası bişeyler almak dışında tabi o_O
Bende yemiyordum ekmek grisini tüketiyordum kahvaltı da sonra birisi yemelisin falan deyince kahvaltıya dahil ettim çavdar ekmeği besleyiciymiş

Ayy inşallahh canım yaa unuttum geçmişi cok sukur :) ama kilomu cok takıyorum allahdan cokda belli etmiyormusum kilomu bugun bir arkadas 70 varmısın dedi sevindim acıkcası :)
Tek sorun kilomuz olsun canım birazcık dişimizi sıkarız kilo falan kalmaz
Allah başka sıkıntı vermesin

Ögle yemegım
Bır dılm ekmek
4 5 kasık yogurt
Bır dılım karpuz
Ve bugunde 1 saatlık yuruyusumu yaptm
Hava cok sıcak ve sıcak sulu yemeklerı hıc gozum gormuyo.

Slm kizlar
2 gibi ara yaptim
Biraz uzum
Bir top kek
Biraz cekirdek
Aksam simdi yedim
Bir kase yesil mercimek corbasi
Bir kase et haslama patatesli
Patates cok azdi
Bundan sonra bi bardak sut icerim

Slm kizlar
2 gibi ara yaptim
Biraz uzum
Bir top kek
Biraz cekirdek
Aksam simdi yedim
Bir kase yesil mercimek corbasi
Bir kase et haslama patatesli
Patates cok azdi
Bundan sonra bi bardak sut icerim
Aksamı erken mı yıyosun sankı kız.kacta yatıyosun aksam

Ne guzel ya vermıssın sonucta ıns bunda cok almayızda vermek ıcın cabalamayız
Vermek kolay oluyor canim emzirirken birde Benim avantajim cok susuyordum oglum memeyi agzina alinca dilim damagim kururdu hic tatli ihtiyaci hissetmedim hergun taze elmadan komposto yapip iciyordum yumurta tavuk etle beslendim bu sayede bolca sutum de oldu cok sukur yine ayni olur insallah

Back
X