Hamilelikte kilo kontrolü

kızlar sabah kahvaltisindan sonra yine kustum korkuyorum yemek yemeye :KK43:
Seni anlıyorum, valla ben o günden beri portakal suyu içemiyorum. eşim sıktı mis gibi içtim sonra bi baktım çıktı hepsi.
Sabah kahvaltısından önce kalktığım gibi 1 paket çubuk kraker yiyordum. Bunu denedin mi?

Seni anlıyorum, valla ben o günden beri portakal suyu içemiyorum. eşim sıktı mis gibi içtim sonra bi baktım çıktı hepsi.
Sabah kahvaltısından önce kalktığım gibi 1 paket çubuk kraker yiyordum. Bunu denedin mi?
midem yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum kraker hicbirsey fayda etmiyor

Korkma canm mecbur cıkıyo.ben sabah ac karna kusardm.aksam yemegını guzelce hazırlar emek ederdm yedıkten 10 dakka sonra cıkardı ama gececek bugunler bıraz sabır
sabırla duayla inşallah geçecek her kalktıgımda kustum bugun bitmek bilmedi şimdi yogurt ekmek yiycem

Bugünkü kilom 72.8
Sabah 5kayısı 1salkım üzüm
Kahvaltı:2dilim çavdar ekmeği
Salatalık domates 1yumurta biraz yoğurt ve 1tane muz
1bardak çay
5zaytin 3dilim peynir

Okumadım önceki mesajlarını ama doktora danıştın mı ? Böyle durumlarda bebeğe zararı olmayan bişeyler yazar belki.
yok canım benim doktora gittigimde birseyim yoktu birkacgunde bir komalik oluyorum canım çıkana kadar kusup sonra geciyor allahtan geciyor yemek yedim yarim saat once simdi dönüyor icimde uzandim suan kaltigim anda kusuyorum yaa midemde reflumu var acaba bidemdem boğazıma kadar yanma var eniyisi doktora gitmek canım benim çok sağol ben enkisa zamanda doktora gideyim

Öğle yemeği 1kase yoğurtlu mercimek çorbası
Biraz üzüm 1şeftali
Akşam yemeği: 1tabk yeşil fasulye 1kase yoğurt
1tane köfteli patlıcan yemeği ve salata

Slm kızlar
Akşam 16.30 gibi
Bir kase tarhana çorbası
Bir dilim ekmek
Bir tabak kavun
Bir tane de çikolata yedim
Şimdi bi kaç tane ceviz birazda üzüm

yok canım benim doktora gittigimde birseyim yoktu birkacgunde bir komalik oluyorum canım çıkana kadar kusup sonra geciyor allahtan geciyor yemek yedim yarim saat once simdi dönüyor icimde uzandim suan kaltigim anda kusuyorum yaa midemde reflumu var acaba bidemdem boğazıma kadar yanma var eniyisi doktora gitmek canım benim çok sağol ben enkisa zamanda doktora gideyim
Bana bir şurup vermişti bir iki defa kullandım toparladım . Söyle bakalım dr ne diyecek

Kilo 67.5
Domates salatalık
Bıraz peynır zeytın nane
2 dılm ekmek
Bıraz vısne recelı
1 bardak cay

günaydın kızlar dünden bugüne hep yatarak gecirdim, inşallah bugün iyi olurum bas ağrısıyla uyandim ilkdefa minoset ağrı kesici ictim tekrar yattim ...
sabah menüm
süzme peynir kutudan cikan büyük dilim
3 banim kayısı receli
3 dilim ekmek

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z slm canm bısey sorucam ıkı gundur sol kalcamla belımın arası agrıyo boyle yurudukce ıgne batar gıbı.sende oldu mu oyle bısey dun hafıftı bugun daha cok agrıyo bebekten mı acaba

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z slm canm bısey sorucam ıkı gundur sol kalcamla belımın arası agrıyo boyle yurudukce ıgne batar gıbı.sende oldu mu oyle bısey dun hafıftı bugun daha cok agrıyo bebekten mı acaba
Slm canım belimde ağrı olmadı hiç bazen kasıklarımda ağrılar oluyor onu da magnezyum içerek hafifletiyorum

Slm kızlar
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Çavdar ekmeğinden bir kavurmalı tost
Yeşil zeytin bol bol yedim
Domates
Bir bardak çay
Bir haşlanmış yumurta
Şimdi de bir büyük bardak süt içiyorum

Hıımm.benımde yoktu ya su ıkı gundur var bebek yer mı acıyo ne yapıyo anlamadm.45 dakka anca yurudum bugun o yuzden
Artık ağırlığını vücuda hissettirmeye başladı canım bebişlerimiz bi takım ağrılar muhakkak ki olacak
Önemli olan bu ağrılar düzenli ve sık sık olmasın arada bir olması normal

Back
X