Hamilelikte kilo kontrolü

Ya sorma nasıl oldu anlamadım bu dönem biraz saçma beslendim ondan yaZıp kötü örnek olmak istemiyorum :KK43:

Bu akşam menü- salata , 5 küçük köfte , fırında patates , valla hiç kızmayın yarım bardak kola...
Yürüyüş yapamadım hava kötü burda yağmur çok.
:)

Ayrıca acaba vitamin hapları da kilo yapıyor mu ya?
Ben Demir , magnezyum, decavit adında bir hap ve progestan kullanıyorum. Folik asiti dün bırak dedi dr.
Bende kullanıyorm decavıt ferro sanol ve d vıtamını bı de benm troıdım var onun ıcınde hap kullanıyorm.kılo yapıyo dıyende var etkısı yok dıyende var.ama makalelere bakıyorm okuyorm 2.trımestırde 5 ıle 7 kılo arası almak normalmıs.3.trımestır de 4 kılo falan almak gerekıyomus.kılonun 100 de 50 sı 2.trımestırde alınıyomus.1.trımestırde 2.5 kılo aldm 2.trımestrde bır hafta sonra bıtıcek ve 3.5 kılo almıs durumdaym tabıı bı haftada ustune koymazsak

Yarın şeker yüklemesi yapılacak kızlar bakalım sonuç ne çıkacak oğlumuda 24 gündür görmüyorum çok özledim o zaman ayrıntılı vardı kendi doktorumun ultrasonunda 520 gr ayrıntılı yaptırdığım yerde 620 gr çıkmıştı 21+5 te inşallah sağlıklıdır yavrum ve umarım kilo olarak beslenmemden kötü etkilenmemiştir akşamları yemeyi çok erken bırakıyorum çünkü
Oyyy mınnosu gorde gel annesı.bısey olmaz o alıyodur kılo cunku gunduz yıyorsun yemeklerını sonucta.bana hemsıre saat 6 7 den sonra bısey yeme dedı hele gece kalkıp hıc yeme dedı.bende o huy yok cok sukur gece yemelerı.

Sabah menü
Kilo 68.5
Ikı dılım ekmek
Peynır bıraz nane
Bıraz recel ve bal
Salatalık
1 bardak süt
Ikı tane cevız

Günaydın kızlar sabah kilomu bilmiyorum fırsatım olmadı şimdi doktordayım açlık şeker 99 çıktı yükleme yapıldı şimdi bi saat sonra da inşallah iyi sonuç alırım

Oyyy mınnosu gorde gel annesı.bısey olmaz o alıyodur kılo cunku gunduz yıyorsun yemeklerını sonucta.bana hemsıre saat 6 7 den sonra bısey yeme dedı hele gece kalkıp hıc yeme dedı.bende o huy yok cok sukur gece yemelerı.
Ayy inşallah canım benim de çok şükür gece yemelerim yok

Günaydın kızlar sabah kilomu bilmiyorum fırsatım olmadı şimdi doktordayım açlık şeker 99 çıktı yükleme yapıldı şimdi bi saat sonra da inşallah iyi sonuç alırım
Amın canm ıns hayırlı sonuclar olsn.benm aclık 85 tokluk sekerımde 95 cıktı.aılemdede seker olmadıgı ıcın yukleme yaptırmadm ben.hemsıre kılon da ıyı ıstersen yaptırmayada bılırsn dedı.

Ooo bizim kızlar burdaymış =)
Ben de 64 kg ile başladım 24+1 oldum bugün 69,5 kg görüyorum tartıda , 5,5 kg aldım yani, 75 ile bitirebilirim umarım , hep son aylarda cok kilo alımı olur diyolar korkutuyolar, dikkat ediyorum planlı gidiyorum ama gerçekten doymamaya başladım artık ama bakalım nolcak, şekerde oldugunu düşünüyorum haftaya netleşir hepsi:KK14:

Ooo bizim kızlar burdaymış =)
Ben de 64 kg ile başladım 24+1 oldum bugün 69,5 kg görüyorum tartıda , 5,5 kg aldım yani, 75 ile bitirebilirim umarım , hep son aylarda cok kilo alımı olur diyolar korkutuyolar, dikkat ediyorum planlı gidiyorum ama gerçekten doymamaya başladım artık ama bakalım nolcak, şekerde oldugunu düşünüyorum haftaya netleşir hepsi:KK14:
Hoşgeldin :) ne güzel kilo alımın az bile bana göre

Ya sorma nasıl oldu anlamadım bu dönem biraz saçma beslendim ondan yaZıp kötü örnek olmak istemiyorum :KK43:

Bu akşam menü- salata , 5 küçük köfte , fırında patates , valla hiç kızmayın yarım bardak kola...
Yürüyüş yapamadım hava kötü burda yağmur çok.
:)

Ayrıca acaba vitamin hapları da kilo yapıyor mu ya?
Ben Demir , magnezyum, decavit adında bir hap ve progestan kullanıyorum. Folik asiti dün bırak dedi dr.
Vitamin hapı kilo aldırıyor diye biliyorum.

Kilom 72.8
Kahvaltıdan önce 2kayısı 1salkım üzüm
Kahvaltı 5zeytin,4dilim peynir
1tane Hamburger ekmeğinden kaşarlı tost
1tane incir reçeli,domates salatalık ve 1bardak süt
Öğle: yarım simit,peynir,üzüm ve 2,buçuk haşlanmış mısır

Kızlar bende şeker çıktı bir ay yedşkleri
Masaallah canm o zaman ekım sonu gelır senın pasa.sekerın nasıl cıktı
sağol canım şeker çıktı maalesef dikkat et dedi meyveyi kontrollü tüketmeliyim artık
140 olması gerekirken 161 çıktı 170 in üzeri başka doktora yönlendiriyorum şuan için gerek Yok dikkat et 1 ay sonra görüşürüz dedi

Kilom 72.8
Kahvaltıdan önce 2kayısı 1salkım üzüm
Kahvaltı 5zeytin,4dilim peynir
1tane Hamburger ekmeğinden kaşarlı tost
1tane incir reçeli,domates salatalık ve 1bardak süt
Öğle: yarım simit,peynir,üzüm ve 2,buçuk haşlanmış mısır
Maşallah canım bayağıdır aynı kilodasın kaç kilo şle başlamıştın

Kızlar açın kollarınızı şefkate ihtiyacım var :KK43:
Dün öğlenden sonra salçalı suda sosis haşladım ama iyice pişirdim sonra 4 tane filan yedim. Geçen akşam da canım başka şarküteri ürünü çekti aşerdim resmen gece gitti eşim aldı yedim. Dün akşam bir halsizlik, bu sabah mide bulantısı. 1 tane yumurta yedim sabah, bastırsın diye. Sonra bir istifra :KK43: hastaneye gittik müşadeye aldılar.
Hata ettim biliyorum ama artık daha çok dikkat edeceğim. Canım da çekmesin artık ya :KK43:

Maşallah canım bayağıdır aynı kilodasın kaç kilo şle başlamıştın
Sayende diyebilirim canım.son bir aydır dikkat etmeye çalışıyorum çünkü 9kilo aldım. 64 ile başladım şimdi 73küsur.Doktor uyardı.Buraya yazınca da insan gaza geliyo birbirine bakıp. Keşke daha erken başlasaydım diyorum

Kızlar açın kollarınızı şefkate ihtiyacım var :KK43:
Dün öğlenden sonra salçalı suda sosis haşladım ama iyice pişirdim sonra 4 tane filan yedim. Geçen akşam da canım başka şarküteri ürünü çekti aşerdim resmen gece gitti eşim aldı yedim. Dün akşam bir halsizlik, bu sabah mide bulantısı. 1 tane yumurta yedim sabah, bastırsın diye. Sonra bir istifra :KK43: hastaneye gittik müşadeye aldılar.
Hata ettim biliyorum ama artık daha çok dikkat edeceğim. Canım da çekmesin artık ya :KK43:
Canım ya geçmiş olsun. İyisin değil mi şimdi?
benim de dün canım çekti markette elimi attım ama geri bıraktım sonra

Canım ya geçmiş olsun. İyisin değil mi şimdi?
benim de dün canım çekti markette elimi attım ama geri bıraktım sonra
Ben de kaçtır yiyorum aslındA, pişirince bişey olmaz sandım ama uzak durmak gerekmiş. Doktor kızartma da yasak dedi. Yarısından çoğu gitti diye seviniyorum en azından. Şimdi daha iyiyim. :)

Kilom 62,5
Kahvaltı iki dilim ekmekle kaşarlı tost, peynir, zeytin, bir dilim tereyağlı ballı ekmek
Ara iki hurma
Akşam bir kase yayla çorbası, bir tabak mercimek yemeği, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Ara bir kase dondurma

Back
X