Hamilelikte kilo kontrolü

Bende natura baby modelini çok beğenmiştim bi de caploonba mobilyada ona benzer teddy modeli var ikisinin arasında kaldık bizde caploonba markasını mobilyacı arkadaşımız çok önerdi bilen var mı kızlar nasıldır
Ben hiç duymadım ya da bulunduğum şehirde Yok diyedir. Bakarım netten:)

Günaydın
Kilo 73.1
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir dilim beyaz ekmek ev yapımı küçük bir dilim yedim
Domates salatalık
Kaşar ve beyaz peynir
Bir haşlanmış yumurta
Menemen

Günaydın
70,2
Henüz kahvaltı etmedim Demir hapı içtim peynirsiz bişeyler yiyeceğim tokluk hapım olduğu için :)

Uzun bi aradan sonra günaydın. 4gündür şehir dışındayım yeme düzenim bozuldu. Dün acile gittim.reflü dedi doktor midem o kadar yanıyordu ki..neyse 1ay kaynanalarda kalacağım tartı yok burada
Kahvaltı:2dilim peynir 6tane zeytin,,domates salatalık,1haşlanmış yumurta

Ogle menü
Bıraz bulgur pılavı
Tavuk gogsu
Ayran
1 tane muz.
6 gundur tartılmıyorm ve sureklı serum yıyorm kılomu cok merak edıyorm yarın ıns cıkıs verırler evımı ozledm.bı de karpuz yemeyı ozledm:110::KK12:

Slm kızlar bugün davetliydim yeniş eve geldim
Hiç hoş şeyler yemedim
Yarım dilim kek
3 sigara böreği patatesli
Bir tabak şehriye salatası
Bir bardak asitli içecek
Şimdi akşam yedim
Bir kase çorba bi kaç parça kavun
Bir kaşık yoğurt

Selam kızlar kilo 62.3
Kahvaltı 1 activia, 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir, 5 zeytin , azıcık bal
Ara 1kase yoğurt üzerine 1 şeftali, 2hurma, sade filtre kahve
Akşam 1 kase şehriye çorbası, 3 kaşık pilav, 1 tabak kağıt kebabı, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek
Ara 3 dilim karpuz, 1bardak fanta

Sabah menü
Ikı dılım ekmek
Domates salatalık
Ucgen peynır
5 tane zeytın
Bıraz bal
Bır bardak süt
Yarım muz

Kilo 62.2
Kahvaltı kaşarlı tost, 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin
Ara 1 tane haşlanmış mısır, 2 hurma
Akşam 2 kepçe yayla çorbası, 3 kaşık mantar sote, 3 kaşık bulgur pilavı, 2 parça ızgara tavuk, 1 kase yoğurt
Ara 1 kase çerez, 1 bardak fanta

Günaydın kızlaarrr.bugun evımdeym sukur dun hastaneden cıktık.ve ılkıne gore bacagım agrısı azaldı sabah aksam ıgneye devam.lohusalıktan sonra 9 ay daha kullanıcakmısım.cok yakıyo ıgne tek bacagm ıyı olsunda kullanırım.ayakta cok dolasmam yasak.o yuzden esım 18 ıne ızın alabılırse memlekete gıdıcez annem bakıcak bana.hastanedeyken bebısede baktırdk cok sukur ıyı herseyı haftasıyla uyumlu ve 1 kılo olmus.benden durumlar boyle

Sabah menü
Kılom aynı cok sukur.o kadar serum yıyıp yatmama ragmen kılo akmamısım 68.5 ım.
Kasarlı tost
5 tane cevız
Bır tane haslanmıs yumurta
4 bardak cay.cok ozlemısım hastanede vermıyolardı cayı.

Günaydın kızlaarrr.bugun evımdeym sukur dun hastaneden cıktık.ve ılkıne gore bacagım agrısı azaldı sabah aksam ıgneye devam.lohusalıktan sonra 9 ay daha kullanıcakmısım.cok yakıyo ıgne tek bacagm ıyı olsunda kullanırım.ayakta cok dolasmam yasak.o yuzden esım 18 ıne ızın alabılırse memlekete gıdıcez annem bakıcak bana.hastanedeyken bebısede baktırdk cok sukur ıyı herseyı haftasıyla uyumlu ve 1 kılo olmus.benden durumlar boyle
Eve geçmeme sevindim canım,
1 kg olmuş demek maşallah , acaba bizim ne kadar oldu :(
Benim kontrol 23 ağustos

Akşam: mantı ve salata sonra da dondurma

Sabah: 1 simit peynir eski kaşar 1 dilim şeftali reçeli
1 bardak çay

70,4 kg

Back
X