Hamilelikte kilo kontrolü

bende yaziyim:)
bugun serbest gunumdu haftada birgun kendime izin veriyorum simit yiyorum:)) bikac patates kizartmasi iki dilim sucuklu yumurta ekliyorum kahvaltima..
ama normal kahvaltim cavdar ekmegiyle tost
peynir domates salatalik recel iki yumurta
temmuzun 7 sinde 63.4 kiloydum 13 agustos yani bugun 64.4 kilo olmusum..

Slm kızlar ara
Yarım dilim bisküvi pastası
Bir tane kayısı
Şimdi akşam yedim
Küçük bi tabak bulgur pilavı
4 adet kanat
1 kaşık yoğurt

Aksam menü
Patates yemegı bı tabak
Bıraz pılav
Bır kase cacık
5 parca kavun

bende yaziyim:)
bugun serbest gunumdu haftada birgun kendime izin veriyorum simit yiyorum:)) bikac patates kizartmasi iki dilim sucuklu yumurta ekliyorum kahvaltima..
ama normal kahvaltim cavdar ekmegiyle tost
peynir domates salatalik recel iki yumurta
temmuzun 7 sinde 63.4 kiloydum 13 agustos yani bugun 64.4 kilo olmusum..
maşallah çok ideal kilon
ben ipin ucunu kacirmaya basladim hızla kilo aliyorum bu sabah 54 .2 idim
suan aksam kilom 55.7 yim

Kilom 62.5
Kahvaltı kaşarlı tost 2 dilim peynir
Ara 2 hurma sade kahve
Akşam 2 kepçe yayla çorbası 1 tabak bulgur pilavı 3 köfte 1 kase yoğurt
Ara 1 kase çerez 1 su bardağı nesquikli süt
Bügün 6. ay bitti 7 ye girdik toplamda 6 kilo aldım :oops:

iyi geceler kızlar kilomun ayarini nasıl yapacagim iyice sistim salı günü randevum var bakalım doktorum ne diyecek farkinda olmadan cok yiyorum ve fenalasiyorum yemekten sonra kabizlik sorunumda var budefa piskolojim bozuluyor

Kilom 62.5
Kahvaltı kaşarlı tost 2 dilim peynir
Ara 2 hurma sade kahve
Akşam 2 kepçe yayla çorbası 1 tabak bulgur pilavı 3 köfte 1 kase yoğurt
Ara 1 kase çerez 1 su bardağı nesquikli süt
Bügün 6. ay bitti 7 ye girdik toplamda 6 kilo aldım :oops:
kilon çok güzel gidiyor maşallah sana ben 4. aydayim 4 kilo aldim bile kendimi durdurmam lazim

kilon çok güzel gidiyor maşallah sana ben 4. aydayim 4 kilo aldim bile kendimi durdurmam lazim
Teşekkürler canım bende 4 ile 5. Ay arasında biraz kaçırmıştım, iştah artmıştı toplam 4 kilo almışım bir ayda, doktorum kızdı ayda 2 kiloyu geçme sakin diye bende dikkat etmeye başladım, son üç haftadır kilom hep aynı gidiyor bu seferde bebek kilo alıyo mudur dye endişe etmeye başladım :)

Teşekkürler canım bende 4 ile 5. Ay arasında biraz kaçırmıştım, iştah artmıştı toplam 4 kilo almışım bir ayda, doktorum kızdı ayda 2 kiloyu geçme sakin diye bende dikkat etmeye başladım, son üç haftadır kilom hep aynı gidiyor bu seferde bebek kilo alıyo mudur dye endişe etmeye başladım :)
Alıyo canm merak etme bende rahatsızlıgımdan ve sıcaktan dolayı pek yıyemedm ıkı hafta.ama persembe kontrolde 1 kılo olmus mınnak.bız kılo almasakta onlar bızı yedıgı ıcın alıyolar:KK48::KK48:

Sabah menü
Kılo 68.5
Ikı dılım ekmekle tost
Bıraz domates salatalık
Bıraz peynır ve recel
2 bardak cay
2 tane cevız

Günaydın kızlar
Kilo 73.5
Kahvaltı öncesi bir kayısı
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Patates kızartması
Bir dilim çavdar ekmeği
Domates
Beyaz peynir
Bir bardak çay

kontrole gittiğinde belli olur canim benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olur

kızlar sabah menum
saat 10 da : 4 çeri domates yarim salatalik
3 dilim peynir iki küçük dilim ekmek biraz bal
oylen 12.45 : pir kepçe mercimek çorbası
bir puf böreği bir yemek kaşığı patlican yemeği
4 kasik yoğurt
akşama çok dikkkat etmem lazim calisiyorum ben meyve getirmeyi unutmusum malesef ara olarak yerdim

Ögle menü
Esimle gün yaptık:kk77::KK48:
Kucuk bı tabak kısır
Ikı dılım kek
Yarım bardak ayran
Bıraz domates salatalık

Back
X