- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.715
- 198
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
66,7 kilo olmusum bende son 3 haftam doktor 2 kilo daha alirsin dedi sanirim 70 le doguma gircem 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy maşallah Doğuma bişey kalmamış ben sanmıyorum 3 kilo alacağını son haftalarda kilo duruyor çünkü en fazla +1 olur66,7 kilo olmusum bende son 3 haftam doktor 2 kilo daha alirsin dedi sanirim 70 le doguma gircem![]()
Bu sabah uyanır uyanmaz canım kumpirci çekmişti :)Selam kızlar,
Bugün tartılmadım ama 73 küsürlerdeyim.
Kahvaltı: 1 simit peynir muz zeytin 1 haşlanmış yumurta
Öğlen : rüyalarıma giren kumpir
Zaman hızla geçiyor sanki, az kaldı :) bakalım kaç kg ile bitecek gebelik...
Kızzz aksam tartılma sabah onemlı aksam degıl bende dun 71 cıkıyodum bugun sabah 72 cıktm artık vucud az az odemde topluyo ve genıslıyorzCanım sıkıldı yine ya her geçen gün kilo alıyorum bugün az yememe rağmen içtiğim su kaldı sanki vücudum da resmen 78 kilo çıkıyorum
Tamamen bırakasım geliyor herşeyi
Akşamda olsa bu kadar çıkmıyordum canım ya ben sürekli tartılıyorum gece gündüz :)Kızzz aksam tartılma sabah onemlı aksam degıl bende dun 71 cıkıyodum bugun sabah 72 cıktm artık vucud az az odemde topluyo ve genıslıyorz
Bende annem sayesınde aldm bır ayda 2 kılo aldm resmen.evımde olsam bu kadar olmazdı ama az kaldı ıns doguma.sonra verırız hele de sen tecrubelısn daha ıyı verırsn 24 kılo vermıs bırısın yanıAkşamda olsa bu kadar çıkmıyordum canım ya ben sürekli tartılıyorum gece gündüz :)
Çok hızlı aldım şu son bir ayda
11 kg aldım :)Bu sabah uyanır uyanmaz canım kumpirci çekmişti :)
Canım toplamda kaç kilo almış oldun
Aynen bende annem sayesinde 3 kilo aldım bir aydaBende annem sayesınde aldm bır ayda 2 kılo aldm resmen.evımde olsam bu kadar olmazdı ama az kaldı ıns doguma.sonra verırız hele de sen tecrubelısn daha ıyı verırsn 24 kılo vermıs bırısın yanı
Bende 11 kilo aldım11 kg aldım :)
Son 62 gün bakalım kaç ile kapatacağım :)
Iyı bari evıne donmussun ben annemın yanındayım doguma kadar.ne olacak halım bılmem.bu arada tayınımız nevsehıre cıktı cok sukur aksam saat 10 da bellı oldu.umudum kalmamıstı acıklanmayacak dıyeAynen bende annem sayesinde 3 kilo aldım bir ayda
Şimdi yalnızım bakalım nasıl devam edecek
Doğumdan sonra kilo çabucak gidiyor aslında bunu da biliyorum nasıl hızlı alıyorsak aynı şekilde hızlı kilo veriliyor ama yine de çok almasam iyi olur
Gözünüz aydın canımIyı bari evıne donmussun ben annemın yanındayım doguma kadar.ne olacak halım bılmem.bu arada tayınımız nevsehıre cıktı cok sukur aksam saat 10 da bellı oldu.umudum kalmamıstı acıklanmayacak dıye
Bunun bir yerlerde durduğunu duymak güzel :)Bende 11 kilo aldım
Benimde son 6 haftam şu 4 haftayı atlatsam hayırlısıyla son iki hafta kilo alımı duruyor
İlk hamileliğimde öyle olmuştu bi anda kilo alışım durmuştu durmasaydı 100 kilo olurdum :)
Allah ıyılıgını versn kız ıyı guldüm.Slm kızlar akşam yemeğimi 2 saat önce yedim
Cısss menü![]()