- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
Aksam menü
Kucuk bı tabak bamya yemegı
5 6 kasık pılav
2 dılım ekmek
Kucuk bı tabak bamya yemegı
5 6 kasık pılav
2 dılım ekmek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de suan catlak yok bazen kasınıyo hafıf.o anda aktarcıdan almıstm hamıleler ıcın krem onu suruyorm.bıde banyodan sonra suruyorm.ıns catlak olmaz 1.5 aydaSelam kızlar ,
arkadan geliyorum ben :)
Dün sabah 3 krep, 1 bardak çay, domates peynir zeytin çokokrem ve 1 muz
Dün öğlen : 1 muhallebi
Akşam : 1 tabak mantı, salata
Sonrası: 1 kase çekirdek
73,3 kg
Kızlar çatlaklar ne alemde?
Bişeyler sürüyor musunuz? Başladı mı çatlak?
Ben lierac kullanıyorum, lise yıllarımda çok kilo aldım verdim diye bacaklarda vardı. Şuan göbekte Yok ama kaşıntılar başladı yine bir ara durmuştu:)
Dedim ve göğsümün altında krem sürmediğim yerde minik bi kılcal damar gördüm çatlak herhalde o :)Bende de suan catlak yok bazen kasınıyo hafıf.o anda aktarcıdan almıstm hamıleler ıcın krem onu suruyorm.bıde banyodan sonra suruyorm.ıns catlak olmaz 1.5 ayda
Canım çok geçmiş olsun dikkat et yorma kendini bolca dinlen inşallah bi sıkıntı yaşamasan bebeğine kavuşursunSlm kızlaarr ıkı gundur paylasm yapamıyorum kıslıklarla ugrastık tursu menemenlık yesıl fasulye kırmızı bıber seftali kompostosu derken cok yoruldum annemle yaptm allahtan.ve bugun bacagm ıcın doktora gıttm damarda az acılma var dedı ama normalde sezeryanda senın ıcın rısklı dedı damardakı pıhtının oynanamaması lazmmıs ne olacak bılmıyorm dua edın bana