• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamılelıkte kilo verme

Kilolu muydun önceden bebek zaten parazit gibi dişinden kemşğinden çeker ihtiyacını gelişimi nasıl 12 haftalık zaten ama kendin için sorun 2. Trimester daha rahat
Vala 72 ile başladım dün tartım kendımı 66 olmuşum 72 cokmu kılolu olarak gecıyo

Prilam + zofer içmekten ruh gibiydim, IQ puanım tek haneli sayılara düştü, sürekli uyuyordum. O prilam zaten benim diyen uyku ilacından daha etkili :D Midem bile bulanmadı diyenleri gördükçe onlar adına seviniyor, kendi adıma üzülüyorum

Cidden bugünümüze şükür, yemek yiyebilmek çok büyük bir nimet ya. Hoş hala prilam arada çok fena olunca da zoferi içiyorum, bir kere bıraktım denemek için dünyam karardı ama olsun, bir kaç hafta önce ilaçla da bu kadar iyi olmuyordum :D
Pekı prılamı ve zofer gunde kaç kez ve ne zmnları kulanıyorsunuz

Bana zoferdr yazdı 4 mg olandan ıcınce bılmıyom bana degısık bısı oluyo 2 gun ıctım cok sızı gırıyordu karnıma ve kalp cevreme bende bıraktım sızde bı yan etkı edıyormuydu
Bende hiç yan etkisi olmadı, 8 mg içiyordum ben bir de 4 mg etki etmedi. Size yan etkisi olduysa kullanmamanız daha iyi olur, söylediniz mi bunu doktorunuza? Eğer zofere karşı bir hassasiyetiniz varsa ve bulantı için acile giderseniz onlara da söyleyin mutlaka çünkü serum veya damaryolu ile zofer/zofran vermek isteyebilirler.

Pekı prılamı ve zofer gunde kaç kez ve ne zmnları kulanıyorsunuz
En kötü olduğum haftalarda yani 7 ila 14 arası prilam günde 4 kez (1 sabah 1 öğlen 2 uyumadan önce) zofer iki üç günde bir içiyordum. Zoferi gerekirse alıyordum düzenli değil, düzenli olması gereken prilam zaten. Şimdi de prilam gece 2 sabah 1 alıyorum, zofer de prilamın etki etmediği ve sürekli kustuğum günler alıyorum o da haftada 1-2 oluyor.

Vala 72 ile başladım dün tartım kendımı 66 olmuşum 72 cokmu kılolu olarak gecıyo
Boyuna göre değişir. Ben 90 kiloydum doktor 15. haftaya kadar sıkıntı yok besin olarak depodan alır alacağını dedi 😂😂 ama susuz da kalınca o sıkıntı olabilir dedi

Bende hiç yan etkisi olmadı, 8 mg içiyordum ben bir de 4 mg etki etmedi. Size yan etkisi olduysa kullanmamanız daha iyi olur, söylediniz mi bunu doktorunuza? Eğer zofere karşı bir hassasiyetiniz varsa ve bulantı için acile giderseniz onlara da söyleyin mutlaka çünkü serum veya damaryolu ile zofer/zofran vermek isteyebilirler.
Tm cnm oyle yaparım

Boyuna göre değişir. Ben 90 kiloydum doktor 15. haftaya kadar sıkıntı yok besin olarak depodan alır alacağını dedi 😂😂 ama susuz da kalınca o sıkıntı olabilir dedi
Mıde bulantısından su bıle içsem mıdem bulanıyordu

Mıde bulantısından su bıle içsem mıdem bulanıyordu
Evet canım uzun süre susuz kalman sıkıntı, 1 gün boyunca susuz kaldığımda hasteneye gidip boş serum alıyordum sırf vücut susuz kalmasın diye. Susuzluktan vücutta enfeksiyon da çıkmıştı onun için de önemli. Mutlaka kadın doğumu olan bir acile gitmeni öneririm içtiğin suyu bile kustuğun ve bunun bir gün ya da bir günden uzun sürdüğü bir durum yaşarsan.

Evet canım uzun süre susuz kalman sıkıntı, 1 gün boyunca susuz kaldığımda hasteneye gidip boş serum alıyordum sırf vücut susuz kalmasın diye. Susuzluktan vücutta enfeksiyon da çıkmıştı onun için de önemli. Mutlaka kadın doğumu olan bir acile gitmeni öneririm içtiğin suyu bile kustuğun ve bunun bir gün ya da bir günden uzun sürdüğü bir durum yaşarsan.
Yaşıyorum inan sureklı yaşıyorum ozelıkle bu durum gecen pazar aşırı turşıdanmı neyden bılmıyorum yedım onun aksamı uyyuyamadım yanmadan mıde yanması ve ağrısı bılemıyorm artık o gunden berı daha kotuyum

Yaşıyorum inan sureklı yaşıyorum ozelıkle bu durum gecen pazar aşırı turşıdanmı neyden bılmıyorum yedım onun aksamı uyyuyamadım yanmadan mıde yanması ve ağrısı bılemıyorm artık o gunden berı daha kotuyum
Çok fazla turşu, tuzlu tüketmemeye çalış tansiyonunu da etkiler. Mide yanman çoksa soğuk süt iyi geliyor. Doktoruna da iletirsen mide yanması için bir ilaç önerir.

Çok fazla turşu, tuzlu tüketmemeye çalış tansiyonunu da etkiler. Mide yanman çoksa soğuk süt iyi geliyor. Doktoruna da iletirsen mide yanması için bir ilaç önerir.
Onerdı ınan pda fayda etmedı bılmıyorum kendımı kotu hısedıyorum

Back
X