hamilelikte kilo

14 haftada 6 kilo çok iyi... nasıl yaptın ben kilo alımımı durduramıyorum son haftalarda daha çok alırsın diyo herkes.
Şekerine ve guatırına baktırdın mı birde cinsiyeti ne benim kız bu bebişim oğlumda çok yedim ama kızımda kesildim

Şekerine ve guatırına baktırdın mı birde cinsiyeti ne benim kız bu bebişim oğlumda çok yedim ama kızımda kesildim
Kızım olacak. Sağlık açısından bir sıkıntı yok. Fazla yiyorum sanırım önümüzdeki kontrole kadar dikkat Edicem. Bakalım işe yarayacak mı

Kızım olacak. Sağlık açısından bir sıkıntı yok. Fazla yiyorum sanırım önümüzdeki kontrole kadar dikkat Edicem. Bakalım işe yarayacak mı
Ben ilk başlarda hiç yiyemedim oğlumda deli gibi yiyordum 25.haftadan sonra oğlumda da diyete başlamuştım doğuma giderken 76 kiloyu devirmiştim ama kızımda hem diyet hem de canım istemiyor neden bilmiyorum belki diyet yapmak psikolojimi bozuyor ondan soğudum yemekten hamilelik şekeri mahvediyor düşün istediğini alıp uiyemiyorsun hep dikkat hep dikkat

Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim 5 kilo verdim. 61.5 la hamile kaldım şuan 56.5 kiloyum. Miğde ağrısından hiç bişiy yiyemiyoruz.iştahsızlık hat safhada. nezaman normale döncem

Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim 5 kilo verdim. 61.5 la hamile kaldım şuan 56.5 kiloyum. Miğde ağrısından hiç bişiy yiyemiyoruz.iştahsızlık hat safhada. nezaman normale döncem
En geç 16 haftada normale dönersin, sonra verdiğin kiloların da acısını çıkarmaya hazır ol :)

20.haftadayım. hamile kaldığım ilk günlerdeki kiloma döndüm. umarım dengede devam eder inşAllah..

20.haftamdayım ilk başlarda 3 kilo vermiştim. O 3 kilonun 1.5 kilosunu aldım şuan.

1.68 boy 56,5 ile başladım şuanda 61 kiloyum ve 21+1 günlük hamileyim . Galiba demir hapını kullanmaya başladığımdan beri biraz çok kilo aldım . Bu gidişatı yavaşlatmak için önerilerinizi alabilir miyim? Dr biraz fazla kilo almışsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…