Hamilelikte kilo

Gizemli213

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
100
13
48
27
15 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım hatta 1kilo verdim sizce bu normal mi normalde 2_4 arası kilo alınması gerekmiş dogrumu

15 haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım hatta 1kilo verdim sizce bu normal mi normalde 2_4 arası kilo alınması gerekmiş dogrumu
3 ayda 4 kilo alan biri olarak Şuanda orta yerimden çatladım hayatım. Şaka bir yana benim doktorum ayda 1 kg almam gerektiğini söylüyor. İlk iki ay kilo almamak normal diyor.

Seninki normal internette ben okudum canım ama benimki normal degil sanki sence bebek küçük müdür benim kilomla bebegin kilosunun bir alakası var mıdır
3 ayda 4 kilo alan biri olarak Şuanda orta yerimden çatladım hayatım. Şaka bir yana benim doktorum ayda 1 kg almam gerektiğini söylüyor. İlk iki ay kilo almamak normal diyor.

Bide ben aburcubur tüketmiyorum hep meyve yiyorum belkide ondan kilo almıyorum sen aburcubur tüketiyor musun

Bende şuan kıskançlıktan çatladım :) kızlar maşaallah ya darısı başıma ilk aydan 2 kilo alarak başladım dahada alıcam gibi görünüyo :) şu beslenme işini banada öğretseniz

Abur cuburla da çok alakası var elbetteki ama bence bünye meselesi.. ben şahsen su içse yarayan cinslerdenim ve İnan yediğim sadece meyve.. 5inci ayıma gireceğim Allah izin verirse.. 5 kilo aldım

Abur cuburla da çok alakası var elbetteki ama bence bünye meselesi.. ben şahsen su içse yarayan cinslerdenim ve İnan yediğim sadece meyve.. 5inci ayıma gireceğim Allah izin verirse.. 5 kilo aldım
İnanır mısın bende aynısıyım su içsem yarıyordu hamile olunca ne olduysa almadım almamda inşallah

Bide ben aburcubur tüketmiyorum hep meyve yiyorum belkide ondan kilo almıyorum sen aburcubur tüketiyor musun
Hayır canım ya. Çok düzenli ve sağlıklı besleniyorum. Her gün meyve yiyorum süt içiyorum ve spor yapıyorum. Sonuç 3 ayda bıngıl bıngıl olan bacaklar . Bünye meselesidir belki. Annem de bana hamileyken göbeği bile yokmuş. 7 kilo almış 4 kilosu benmişim zaten

Anladım canım allah gönlünüze göre versin ama dedigim gibi hiç çikolata yemiyorum.pilav.makarna vb böyle şeyler daha tüketmedim canım hep ekşi istedigi için mandalina yiyorum durmadan

Ilk iki ay hatta 3 ay bende almadim 55 ile basladim 63 le bitirdim hamileligi bebegim 3,650 kg dogdu herkesin bunyesi kilo alip verme olayi farkli bi arkadasim 30 kilo aldi taninmaz hale geldi herkesin hamileligi kendine ozel

Benimde 15 hafta bitti 1 kilo aldım canım sağlıklı beslenen ve bünye gereği çok su tüketen biriysen bu çok normal 2 hafta önce doktorum çok iyi gidiosun demişti bana o yüzden çekinme zaten son aylarda kilo alımı oldukça hızlanacak. Önemli olan senin kilon değil bebeğin gelişimi. Onda da sorun olsa ilk doktorun uyarır zaten :)

33. Haftamdayım ve toplamda 4 kilo alan biri olarak her yazana inanma.. üst sınır 12-15 kilo olduğu halde 30 kilo alanlar var. Yapı meselesi birazda
Bebeğin sağlıklıysa kilosu olması gerektiği gibiyse sorun yoktur.

Bence normal canım. Bende 72yle başladım hala 72yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…