- 6 Ocak 2017
- 14
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi deryamelis654
-
150 ye 65 cok fazla bır kılo benım boyum 170 kılom 59 ve tam ıdeal olcudeyım...KIZLAR DOKTOR EKMEĞİ TAMAMEN KES DEDİ.ZATEN YAĞLISIN DEDİ.150 BOYUNDAYIM VE 65,70 LE HAMİLE KALDIM.ZAYIFLAMAK İÇİN YAPMADIĞIM ŞEY KALMADI ÇOK AZ VERDİM AMA FAZLA VEREMEDİM.DOKTORUM ÇOK İYİ GÜVENİYORUM FAKAT HERKES BIRAKMAMAMI SÖYLEDİ.LÜTFEN YARDIM EDİN.
Doktoru birak dememisler. Ekmegi birakma demisler :)Doktoru neden bırak diyorlar pardon?
ekmeği yemezsen çocuğa bir şey olur diyorlar kafam karıştı.fakat içimi rahatattınız.tesekkür ederim.150 ye 65 cok fazla bır kılo benım boyum 170 kılom 59 ve tam ıdeal olcudeyım...
gebelıkte zaten ortalama 13-14 kg alacaksınız sıskınlıgınız de olacak ve sporla falan duzenlı ugrasmıyorsanız ve metabolızmanızda yavassa ıster ıstemez dogum sonrası da o kıloların 4-5 kg kadarı sızde kalıcı olarak kalacak o nedenle ekmegı tatlıyı kesın hatta karbonhıdrat ıceren besınlerı az tuletmeye bakın (makarna pılav gıbı) onun yerıne bol sıvı ozellıkle su ıcın, sebzeye ve kırmızı ete balıga agırlık verın ve bol meyva vıtamın almak maksatıyla..
yapabılırsenız yuruyus yapın yapamazsanız da sıkıntılı bır gebelık gecırmıyorsanız hareket halınde olun sureklı....
bence doktorunuz sonuna kadar haklı...
yok doktor sonuna kadar haklı fakat ekmek hiç yemezssen bebek etkilenir diye korkutuyorlar.Dr sizin için söylemiş Çok kilo almayın gebelikte bebek olumsuz etkilenir zaten Doğumdan sonra daha fazla kilo alınıyor dikkat edin
hiç mi yemedin ekmeği.yememek sıkıntı değil benim için çünkü 1 dilim kepekli yiyordum sıkıntı yok fakat bebeğe birşey olurdiyorlar.Valla yeme.
Ben de senin gibiydim, yine de yedim. Sonra gitti gebelik şekeri çıktı mecbur yiyemedim
Bir yerde tıkanıyorsun yani yolun kalmıyor, alış.
Dünyanın sonu değil.
Arada kaçamak yaparsın.
Yine de 1,58 boya 16 kg artı ile bitirdim hamileliği.
Ahaha evet :)Doktoru birak dememisler. Ekmegi birakma demisler :)
Kesinlikle birakmalisin. Herkes dediğin insanların tip diplomasi mi var. Hamilelikte kilo çok sagliksiz. Hem doğumu hem bebeği negatif etkiliyor. Yediğimiz ekmeklerden de hele ki beyaz ekmekte vücuda zerre faydasi olan madde yok. Tamamen zararli karbonhidrat. Vücudunun karbinhidrat ihtiyaci bakliyattan falan zaten fazla fazla karsilaniyor. Şekeri de ayni şekilde minimuma indir. Doktorun bunu da söylemiş olmali. Ayrıca doktor aksi bir uyarida bulunmadıysa bol bol yürüyüş yap, su iç.KIZLAR DOKTOR EKMEĞİ TAMAMEN KES DEDİ.ZATEN YAĞLISIN DEDİ.150 BOYUNDAYIM VE 65,70 LE HAMİLE KALDIM.ZAYIFLAMAK İÇİN YAPMADIĞIM ŞEY KALMADI ÇOK AZ VERDİM AMA FAZLA VEREMEDİM.DOKTORUM ÇOK İYİ GÜVENİYORUM FAKAT HERKES BIRAKMAMAMI SÖYLEDİ.LÜTFEN YARDIM EDİN.
Evet haklilar. Bebek etkilenir ama kotu yönde değil, iyi yönde etkilenir. Ekmekteki bos karbonhidrat çocuklarin zeka gelişimini bile kotu yönde etkiliyor.yok doktor sonuna kadar haklı fakat ekmek hiç yemezssen bebek etkilenir diye korkutuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?