HAMILELIKTE KİLO

Banada kes dedi canım yiyeceksende lahmacun ye dedi :)

Bende sağlıklı beslenmeye özen gösterdim ama hamileliliğin yarısı kusmaktan beslenemedim yiyorum büyük iştahla anında çıkıyor sürekli kovayla gezdim açtım hep bi çok şeyden nefret ettim kocam bile leş gibi kokuyordu hastanede geçirdim hep hamileliği serum larla ayakta kaldım ziyarete gelen eş dost sarımsak Doğan yiyip geliyordu inadına yapar gibi Doğumdan sonra acısı çok pis çıktı kemik ve kas ağrısından öldüm dr da demişti sen istesen ağzına bir lokma koyma bebek beslenir Doğumdan sonra olan sana olur demişti ama yiyenedim ki işte su bile içemedim Doğumdan sonra endoskopi yaptırdım midemde ve bağırsağımda kasa kadar inmiş kanamalı yaralar vardı reflü ülser herşey varmış.valla zor bacım hamilelik ama Doğumdan sonra o Çipil çipil bakan yavruyu görünce dünyan değişiyor her acıya her şeye değiyor

Sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorsanız. Alman ürünleri Aloe Vera Ballı içecek ve Probalance kullanmanızı öneririm. Diyet yaparak bile zor kilo verenler varsa, benimle iletişime geçebilir. Kesin sonuç alacağınıza eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir sorum olacak sizlere benım 4.5 yasında bır kızım var sımdıde sogan kürüyle ıkıncıyı dusunuyorum ama hamıle kalana kadar bıraz fit olmak istiyorum dogumdan sonra vermesi zor oluyor cunku. benim asıl sorunum bel bolgemde sımıt var anlamışsınızdır umarım bolgesel sadece kılo problemim bı 6 7 kılo versem yeter ınternnette goruyorum alkalı su karbonatlı su vs seyler var onlardan deneyıp zayıflayan varmı sunı da belirteyim duzenlı spor ve dıyet yapamıyorum ekmegi az tüketiyorum o kadar . bana tecrübeleriyle yardımcı olacak varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…