Hamilelikte kilolarımızı paylaşalım hadi kızlar

Arkadaslar bende 74 ile basladim ve suanki kilom 78 yani tami tamina 4 kilo almisim ve bebegim daha 13+2 haftalik inanin cok kilo almisim dün tartildim moralim bozuldu insaallah sonumuz hayirli olur

10+1 oldum ben hala aynıkilomdayım 60.6 yada 60.5 değişiyo 12 haftalık olana kadar kilo almamamk istiyorum hadi bakalım inşallahhh

ben hamilelik sürrecine şişko başlayanlardanım :) fakat hamileliğimde fazla kilo almadım Allah tan. 30+5 yani 31 haftalık olduk 4 kilo almışım bebişimin gelişimide normal gidiyodu bakalım pazartesi 32 haftalık olucaz ya rapor almak için doktorumuza gitcez ne diycek heycanla bekliyorum

bukadar azcık kiloyu nasıl aldın bakalımm bizimle paylaş fikir verr

bukadar azcık kiloyu nasıl aldın bakalımm bizimle paylaş fikir verr

Canım normalde kilo almaya çok müsayit bir yapım var fakat hamilelikte kmi bulanır çıkarır kiminin iştahı açlılırya ben tam tersi hiç bulantım olmammasına rağmen aşırı iştahsızlıkla başladım. Yemek yerken ilk lokmada sorun yok ikincide tiksiniyodum herşeyden ama daha yeni düzeldi ki hala bazen oluyo şans işte :) yoksa 90 kilo fln olurdum heralde :)

Ben. 54 ile hamile kaldim 63 ile doguma gitmistimm... ilk 3 ay kilo alinmasa iyi oluyomus dr. olee soylemistiii

11+1 oldum ben 3. ayımdayım daha kilo almadımçok güzel bu bu sabah 60.1 çıktım tartıda 60.6 idim 500 gram vermişim yiyorumda ama dikkat ediyorum birazzz

14 haftalık oldukk daha kilo almadım hala 60 hadi bakalım böyle gideriz inşallahhh

slm öncelikle bebişin hayırlı olsun bende 12. haftanın içindeyim 46 ile hamile kaldım şuan 51 kiloyum.Doktorum kısa sürede fazla oldugunu söyledi ama kendimi yemekten alıkoyamıyorumm:bulantım kusmam uok sadece yiyorum .i

Boyum 1.70 hamile kalmadan önce tam kilo almıştım bi baktım hamileymişim:) 54 kiloyla hamile kaldım daha 2 aylık hamileyim bu dönemi çok kötü geçiriyorum yemeğe hasret kaldım bugün 52 kilo olduğumu gördüm tartı da ( açıkçası biraz kilo alıp tombiş olmak isteyenlerdenim:)

14+ 2 günlük oldum 61 e doğru gidiyorum sabahları 500 grm almışımm

Ya ne kadar az kilo almışsınızz. Ben 25. Haftamda 9 kilo almış durumdayım asıl bundan sonra coşucakmış bide..

bende 9 haftalık hamileyimm sanırım 200-300 gr aldım ama şişkinlik mi bilemiyorum bazen yine aynı kiloda çıkıyorum... kısaca daha almadım diyebilirzz

bende haftalık hamileyim maalesef 3 kilo verdim. bakalım bu kritik dönemler geçince alabilecekmiyim, kızımda 14 kilo almıştım. bunda 20 25 kadar gitmek istiyorum çünkü çok zayıfım.şuan 51 kiloyum bakalım.

16+3 üm 2 kilo almışım bakalıö ne kadar alacaz bu ayda 4.ayda 1 kilo alınması gerekiyormuşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…