Hamilelikte kilolarımızı paylaşalım hadi kızlar

benden başka hamiş yok galiba
dün 33. haftama girdim kilom 69.2 60.5 ile hamile kalmıştım

benden başka hamiş yok galiba
dün 33. haftama girdim kilom 69.2 60.5 ile hamile kalmıştım

Ben dogum yaptim darisi basiniza. Hamilelik boyunca 7 kilo aldim. 73 le hamile kaldim 80 le doguma gittim. Dogumda 10 kilo hemen gitti. Bebegim 3280 gr dogdu. Suan emziriyorum 69 gösteriyor tarti. Bakalim

Ben dogum yaptim darisi basiniza. Hamilelik boyunca 7 kilo aldim. 73 le hamile kaldim 80 le doguma gittim. Dogumda 10 kilo hemen gitti. Bebegim 3280 gr dogdu. Suan emziriyorum 69 gösteriyor tarti. Bakalim

maaşllah cnm sağlıkla sıhatle büyütürsün inşallah sezeryanmı normal doğummu oldu

merhaba arkadaşlar. bende 24 haftalık hamileyim 66 kilo ile hamileliğe başladım şuan 69 kiloyum ama ben zaten tombiş başlamıştım bundan sonra ne olur bilemiyorum ekmeği biraz fazla kaçırıyorum özellikle kahvaltıda :) hepimizin yavrularını ALLAH hayırlı etsin hayırlı evlatlar olsun sağlıklı sıhhatli

Canım ben de 1.72 boy, 68 kilo ile hayli semiz başlamıştım hamileliğe..kocam da çok korkuyordu 200 kilo falan olurum diye..ama ala ala sadece 2 kilo aldım..ve 28. haftadayım ..çok zülüyordum önce, herkes "aaa sen almamışsın bebeğin bak beslenemez!" diye ama çok şükür öyle olmadı o da iyiymiş..şimdi sadece göbeğim ana ağırlık merkezi oldu,fazla kilo olmadığı için beni biraz aşağı itekliyor

Ben 1,70 boy 92 ile hamile kaldim ve 27 haftadayim 101 oldum.cok kotuuuuuu nadipse dogumdan sonra eski halerime 56 kili idim doneyim

oooo süpersin 29 haftalık ve sadece 2 kilo harikasın valla maşallah.üzülme sen değil bebeğin besleniyor demekki en doğrusuda bu zaten.ben hep 50 kilolarda gezinirdin son 2 yıldır 60 lardaydım hamileliği çok istiyordum evliliğimizin 5. yılında ALLAH verdi ama ben okadar bebeğe odaklanmışımki hamilelikten önceki hazırlıkları yapmadım varsa yoksa bi hamile kalayımda ne olursa olsun:) birde aileden miras beyaz saç vakası var bende maalesef boyatmadım saçlarımı 6 aydır ve bembeyazım şuanda :) bazen diyorum boyatayım birtek benmiyim boyayan ama olmuyor yapamıyorum kalsın diyorum ... inşallah bu aydan sonrada fazla kilo almam diyorum ama ekmeğe fazla yükleniyorum sabahları özellikle bal kaymak filan durduramıyorum kendimi birde ceviz fındık kuru üzüm aldı kocacoğım :))) doktor sizin bebek ne şişman ne zayıf ortalarda dedi bunu duydu ya yandım ben habire ye diyor sanki sonrasında o verecek bütün kiloları ...

Ben sitenin yeni uyelerindenim bende 5 haftalık yeni hamileyim:) bu benim ilk hamileliğim ve su anda 53 kiloyum ins veremeyeceğim kilolara çıkmam :)

Ben de halime çok üzülüyordum..bebeğim gelişemeyecek diye doktora gidip serum vermesini söyledim çok kez..tek sıkıntım çok aç olmam..istediğim gb yiyemiyorum..çünkü reflü var bende..midemi sıkıyor daraltıyor..hani aralık anneleri topiğinde yazıyorlar ya "onu yiyorum bunu yiyorum" kardeşim ben sinirden ölecem, hiçbir şey yiyemiyorum! sonra ama çorba ,süt, vitaminler derken çocuk beslenmiş çok şükür Rabbime..

benim de çok beyazladı saçlarım ya, aslında bir bende beyaz yoktu..hiç gidip de organik de boyatmadım saçlarımı..eşimin mesela simsiyah..ne yapalım onlar sağlıklı doğsunlar da de mi??

Bu arada badem ceviz ve bal muhteşem bir besin bombası gerçekten bebiş için..

78 le kaldım ben.33 haftalığım 8 kilo aldım. herhalde 10--11 kilo ile tamamlarım.kilo olunca çook almıyorsun hamileliğinde.ben dikkat etmedim yediklerime.zaten 4 ay yiyemedim bulantılardan.

20 haftalık hamileyim. 55.5 ile hamile kaldım.dün doktor kontrolümde tartıldım; 58.3 olmuşum. 3 kilo almışım. doktorum normal dedi.21.haftaya kadar 5 kilo almanı normal karşılayacaktım zaten dedi,bebek de iyiymiş. boyu 21 cm ağırlığı 310 gr

merhaba ben de 15 haftalık hamileyim ve1 kg aldım, sanırım normal ama son kontrolumde baska bir doktora gitmiştim ve bana sen tüm hamilelik boyunca en fazla 6 kg alabilirsin o kadarına izin veriyoum dedi...
şimdi benim boyum 1,70 ve kilom da su anda 70 kg. boy kitle endeksine gore normalim ama neden oyle az izin verdi inanın anlamadım...
bu konu hakkında bilgisi olan var mı???

ooooo ben konuyuu teee nezaman açmıştım ben doğurdumda bebeiş 6 aylık oldu 60 ile hamile kaldım 73 ile doğum yaptım 13 kilo şimdi 61 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…