Suan 32+5 haftalik olduk. 2 kilo almisim. Hamileligime 73 kilo ile baslamistim yani biraz fazlaligim vardi. Suan 75 kilodayim. 7 hafta kaldi doguma bakalim kac ile tamamliyacagiz. 2 kiloyla mutluyum
16. haftamdayim ve simdilik kilo almadim. insallah böyle devam eder cünkü zaten kilolu hatta baya baya kilolu hamile kaldim. doktoruma göre fazla almassin dedi ama bakalim .
Bende gebeliğin 20.haftası içindeyim, 67 kiloyla hamile kaldım. İlk 4 ay 5 kilo verdim bulantılardan dolayı, 4.aydan sonra almaya başladım ve şu an 66 kiloyum :) Umarım 10 kiloyla bitirebilirim.
merhaba kızlar forumu görünce bende yazayım dedim 22 haftalık hamileyim iki kilo aldım bebeğimde çok şükür sağlıklı gelişimi güzel kilo almamak için değil ama yediklerime dikkat ediyorm çok yağlı tuzlu asit kafein soğuk şeyler hiç tüketmiyorum bebeğim rahatsız olmasın gelişimini etkilemesin diye bol yeşillik ve su içiyorum bebeklerimizin sağlığı herşeydn önemli...
bu kadar almamız gerekmiş en fazlası en azı olarak 2ye bölünmüş ben 28 e gircem yarın 7 kilo almışım en azı 8 görünüyo yani 1 kilo geriden takip ediyorum ....sizde burdan bakarak kilolarınızı hesaplayabilirsiniz