Hamilelikte Kıskançlık

Algida secicilik demek ki burada acilan dayakli vs konularin bir cogunda ogretmen ve meslek sahibi kadinlar da vardi acildigini gormemişsiniz gormek istememişsiniz kucuk bir aratmayla bakabilirsiniz.
Daha az once insta sayfama dustu +30 yaşta ogretmen bi kadin 21 gun once evlendigi esi tarafindan felc birakilmiş.
En ufak hayat tecrubesi olan biri her şeyin 20 yasinda evlenmeyle de olmadigini bilir. Paranoya seviyesinde meslel sahibi kiskanc kadinlar var gayet hemde hamileleikten vs bagimsiz. Siz gormek istediklerinizi goruyorsunuz sadece. Bu da baskalarinin sorunu degil.

İstisnalar kaideyi bozmaz. Bir insan 30 yaşında da cahil kalabilir elbet ancak 30 yaşında birinin verdiği kararlar ile 20 yaşındaki birinin kesinlikle bir olamaz. 20 yaş ergenliğin daha sürdüğü bir yaştır ve evlilik gibi bir olgu için sağlıklı karar alabilme ihtimali çok düşüktür. İstatistikler de bunu söylüyor. 20 yaşında evlenmiş birinin daha geç evlenmiş birilerine göre boşanma oranı neredeyse 4 kat daha fazla. Bu sitede erken evliliğin övüldüğünü, aman ne olacak okusa bir yere mi gelecekti sanki yazanların destek gördüğünü(konu sahibi bizzat kalp atmış bu yorumlara) ilk gördüğümde çok şaşırmıştım

İstisnalar kaideyi bozmaz. Bir insan 30 yaşında da cahil kalabilir elbet ancak 30 yaşında birinin verdiği kararlar ile 20 yaşındaki birinin kesinlikle bir olamaz. 20 yaş ergenliğin daha sürdüğü bir yaştır ve evlilik gibi bir olgu için sağlıklı karar alabilme ihtimali çok düşüktür. İstatistikler de bunu söylüyor.

Türkiye'de Boşanma Oranları Neden Artıyor?.

Kadinin dayak yemesiyle cahilligin alakasi nedir? Her dayak yiyene cahilmissin ondan yedin mi diyorsunuz?
Linkinize tiklamadim. Boşanmayanlar evliliginde sorun yaşamayanlar değil cunku sorun yaşayip evliligine devam eden buyuk bir kesim var özellikle eski kuşaktan.
Ha sizi ilgilendiren bir durum yok bosansa bile.

Kadın hamile hormonlar tavan şuanda yapılan yorumlara bak.
Normal kuzucugum normal böyle hissetmen. Şuan vücudunda o kadar çok şey oluyor ki .. hiç kimsenin aklı mantığı yetmeyecek duygu değişimlerine sahip olabilirsin. Bu süreçte eşinden nefret eden birini tanıyorum.. "adam hiçbir şey yapmıyor ama su içse batıyor" derdi.
1 ay önce, ikinci çocuğunu doğurmuş biri olarak söylüyorum geçici bir süreç. Hiç kafanı takıp, üzme tatlı canını.
Tavsiyem eşine de çok yansıtmamaya çalış. Kıskanma duygusu gelince bunun sürecin bir parçası olduğunu hatırlat kendine.. frenle kendini.

Kadinin dayak yemesiyle cahilligin alakasi nedir? Her dayak yiyene cahilmissin ondan yedin mi diyorsunuz?
Linkinize tiklamadim. Boşanmayanlar evliliginde sorun yaşamayanlar değil cunku sorun yaşayip evliligine devam eden buyuk bir kesim var özellikle eski kuşaktan.
Ha sizi ilgilendiren bir durum yok bosansa bile.

Dayakla konunun alâkası nedir? Benim burada odaklandığım şey konu sahibinin mental olgunluğuydu. Konuyu çarpıtmayın

Son düzenleme:
Burada konu tamamen bu. En ufak hayat tecrübesi olan veya iş hayatı deneyimi olan kadın kocasının oturduğu yerde arkada kadın sesi geldi diye kudurmaz. Belki garson kadının sesi, belki oradan geçen birinin. Bu kıskançlık değil, cahillik. Konu sahibi mental gelişimini tamamlamadan evlendiği için çapı bu kadarla sınırlı kalmış. Burada açılan konuların çoğunda yapılan hata aynı. Aşırı erken evlilik ve hayatın kocadan ibaret olması. 2000 doğumlu z kuşağı dediğimiz birinin bu devirde 0 iş tecrübesi ile 20 yaşında evlenmesi akıl alır bir şey değil. İnsan kendini ancak bu kadar aciz duruma düşürür
Siz saygısız bir insansınız. Size yanıt vermeyeceğim. Ama ben ne bahsettiğiniz gibi cahil bir insanım ne de hayatım eşimden ibaret. Normalde de bu kadar kıskanç olmadığımı özellikle belirtmiş olmama rağmen yazdıklarınıza bakın. Azıcık dilinizin kemiği olsun. Biraz da okuduğunuzu anlamaya çalışın. At gözlüğünüzü çıkartın ve hayatın sadece sizin çizgilerinizin üzerinde yürümediğini anlayın.

İstisnalar kaideyi bozmaz. Bir insan 30 yaşında da cahil kalabilir elbet ancak 30 yaşında birinin verdiği kararlar ile 20 yaşındaki birinin kesinlikle bir olamaz. 20 yaş ergenliğin daha sürdüğü bir yaştır ve evlilik gibi bir olgu için sağlıklı karar alabilme ihtimali çok düşüktür. İstatistikler de bunu söylüyor. 20 yaşında evlenmiş birinin daha geç evlenmiş birilerine göre boşanma oranı neredeyse 4 kat daha fazla. Bu sitede erken evliliğin övüldüğünü, aman ne olacak okusa bir yere mi gelecekti sanki yazanların destek gördüğünü(konu sahibi bizzat kalp atmış bu yorumlara) ilk gördüğümde çok şaşırmıştım
Konu sahibi şu an 25 yaşında. Siz takmışsınız 20 de 20. Ben de kendisini çok olgun bulmadım ama bunun evlilik yaşıyla alakası yok. İnsan öğrenebilen, gelişen, değişen bir varlık.

Bende şaşırdım şimdi. Allah Allah ne zaman kalp attım acaba. Okusa bir yere mi gelecekti denilecek ve ben kalp atacağım... İlginç gerçekten! O yorumu bulup atarsanız sevinirim çünkü ben dakikalardır aramama rağmen öyle bir yorum bulamadım! Ben çevremdeki herkesi okumaya teşvik eden bir insanım. Siz beni kafanızda nasıl bir yere oturtmuşsunuz hayretler içinde okuyorum yorumlarınızı. Önyargı ne kadar acınası bir şey. Benim paylaşımlarıma bir daha yazmayın çok rica ediyorum.

Çalışıyorum canım merak etme , bu halimle bile her gün kargo çıkartıyorum. Sınavıma da girdim açıktan okuyacağım üniversitemi bu yıl. Kocasına muhtaç bir kadın değilim üzülme benim için olur mu ❣️😒
Akşamları ağlıyorduk iyi oldu söylediğin 😆

Benim annem 42 yaşında mesela. O yüzden bende 40 yaş üstü kadınlara annem yaşında diyorum
E anne kız erkenden evlenirseniz 40 yaş size göre öyle olabilir. Ama ne münasebet yani 😄 hala yırtık kot converse giyen geceleri kız arkadaşlarımla eğlenceye çıkan insanım kusura bakmayın da “annem yaşında” kelimesi komik.
Tam 40 yaşındayım ve normal yaşta evlenip doğurduğum içim çocuğum henüz 8 yaşında. 42 yaşında anneanne olmak normal değil 42 yaşta normalde en fazla 12 yaşında falan çocuğunuz olur.

Back
X