Hamilelikte kitap tavsiyesi?

ebruli0521

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
5
0
36
İsviçre
Hamilelik süreci, bebek bakımı ve gelişimi, hamilelikte ve sonrasında anne nasıl beslenmeli, bebeğin beslenmesi, emzirme, banyosu gibi hamilelik ve 1-2 yaş dönemi içeren konular hakkında kendimi geliştirmek istiyorum.

Okuduğunuz kitaplardan neleri tavsiye edersiniz?
Kitapların içeriklerini, kişisel fikirlerinizi ve elinizde birkaç kitap varsa karşılaştırarak yazarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
canım bu konu daha önce açılmıştı sanırım oradan bilgi almıştım ben de tracy hogg önerebilirim. çok faydalı bilgiler var

BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCIZE COZUMLER-Tracy-Hogg galiba dedigin kitap. İçeriğini araştirdiğım kadariyla dogumda sonra bebeği yetistirmede onemli sorunlara el atiyor.
Bir alternatif olabilir,saol...

Ben bu 3 kitabı düşündüm ama
Hamilelik, dogum ve bebek bakimi- Ayşe Öner
Yaşamın ilk 2 yılında çocuk sağlığı ve bakımı- Gülbin Gökçay
Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler?

Bu 3 kitap aynı şeyleri mi tekrarlıyor yoksa üçünü de okusam faydasını görür müyüm? Okuyan, bilen karşılaştırsın lütfen

Merhaba, ben Anne ve Bebeğin Bakımı DR. Aynur Küreli ve DR. Hatice Yalçınkaya kitabını aldım ve begendim, ama başka kitaplara bakmadım diğerleri daha iyi mi değil mi bilmiyorum.

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler
bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler
mahallenin en mutlu bebeği
siz bebeğinizi beklerken
siz çocuğunuzu büyütürken

ilk 2yi alırsan son2yi almana gerek yok
ama ilk 3 kitabı özellikle tavsiye ederim

Bende
* "Anneliğe Yolculuk"Türdav Yayınları Fatma Avcı
* " Bebek Bakımı Ve Çocuk Eğitimi "Kariyer Yayınları B.Spocks
okudum şimdi yeni kitaPLAR BAKIYORUM

hafta hafta gebelik
bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ve sonrasında,
bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler...
sonrasında da galiba çocuğunuz büyürken sizi neler bekler var ama biz daha o aşamaya gelemedik :))

Son düzenleme:
Etraflıca araştırdığımda tavsiyede yüksek olan bi kitap buldum.Paylaşmak istedim sizinle.
Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı (Cd Ekli) - Ayşe Öner
Netten hem ucuza aldım,hemde 1günde geldi.Okudukça hoşuma gitti.Anlatım tarzı çok güzel yazarın.Zaten işin içinden geldiği için samimiyetini hissediyorsunuz kadının.Güzel kitap

Gebelere Balon- Elif Ezgi UZMANSEL
Bir çırpıda okuyacağınız çok eğlenceli bir kitap. Hamile olanlara, bebek düşünenlere kesinlikle tavsiyemdir.

Hamilelik, doğum ve Bebek Bakım Kitabı

ayşe önerrrrrrrrrrrrrrr...

harika bir kitap... hersye sade doğal ve anlaşılır alatılmıs.

ilk gebelıgımde hedıye gelmstı yıne okuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…