Hamilelikte korkulu rüyalar

eleysu

Güzel misafirim, sen hep hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
469
342
53
Selam kızlar. Hamilelikte korkulu rüyalar gören var mı? Öğrendiğimden beri sürekli görüyorum uyandığımda dayak yemiş gibi yorgun hissediyorum kendimi bide tuhaf olan eşim işe gittikten sonra görüyorum. Bebeğime bi şey olur diye korkuyorum düşük tehlikesinden

benn de öyleyım cnmm hamıle kaldıgımı bılmedenn önce basladı ruyalarım benmm hatta gecen gun eşimi gece uyandrp demişimki biri bana saldırdı demişim yanı o derece tuhaf ve ilginç rüyalar göruormm kabuss gbı olanda oluo duydugumaa göre oluomus böyle seyler

Bende görüyorum ben bu gece bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm ve ağlıyorum hala hamilelikten oluyormuş ama etkisinde kalınıyor
ayy cnm ya kıyamam üzülme böyle ruyalarıda anlatmaa unut uyanınca sol tarafına tuh tuh tuh yap tukurrur gbı yap nıhat hatıpoğlundan dınlemıstımm

Benim doktor bana kendi demişti kabus görmeye başladın mı diye.
Çoğu gebelikte olur bu dedi. Ve bende çok sık kabus görüyorum.

Ben de hep kötü rüyalar görüyorum. Genellikle uyandığımda tuvalete sıkışmış oluyorum onun etkisi diye düşünmüştüm. Bir de bu aralar yeni adet çıktı gecenin bir yarısı uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum. Her halde bebeğe hazırlanıyor vücudum

Daha bu gece gördüm. Bizim evin balkon parmakliklarini sokuyorlardi. Usulsüz yapılmış, sarılıp nasıl agliyorum bırakın diye.
Bazen de doğum yapacağım kimseyi bulamıyorum. Allah hayırlara çıkarsın.

Çok zorlu bi dönemmiş kızlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri uyumaya bile korkar oldum gördüklerimden

Ben de ozellikle ilk haftalarda kabustan kabusa gecis yapiyordum resmen cok kotuydu.. Bu ara azaldi gibi umarim geri gelmezz

Hayırlara çıksın rüyalarımız kızlaar uyumadan dua okuyalım bol bol Allah'a emanet olsun bebişlerimizz

Hamileyken ruyamda oglum olmuş 3 yaşlarında falan dedemin elini tutmuş bana el sallıyordu.(dedem ben daha dünyada yokken öldü).ertesi gün kalp atışlarını dinleyecektik fakat kalbi durmustu.bunu hic unutamıyorum. O çocuğun yüzü gözümün önünden gitmiyor hic. üstelik kürtaja gireceğim sıra beni hazırlayan o hemsire ^isteyerek mi aldırıyorsunuz^ dedi.nasıl bir saçmalıktı bu kalbi durdu dedim.o olaydan sonra Çoğu zaman rüyamda gördum o cocugu ama arkası Hep dönük bana.neden bilmiyorum. Ben 4 düşük yaptım bu anlattığım olay 2. Düşüğüm diğerleri ile ilgili hiçbirşey yok hafızamda ama bunu tarihinden kürtaj saatine kadar hatırlıyorum. Şimdi yeni bi sayfa açtık kendimize uzun bir aradan sonra yeniden denemeye karar verdik umarım bu sefer herşey yolunda gidicek bende sizin gibi hamileyim diycem bende kabus görüyorum diye sevinicem belkide.çünkü hicbir gebeligimde kabus görmedim ben.belkide hormonlarım hic o kadar yükselmedi. Hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın ınşallah. Benim içinde dua edin olurmu.

Ay o bende de oluyor birde eşim il dışında çalışıyor tayini ayarlayamadık malesef.. İki günde bir kötü haber geliyor rüyada.. Sanırım hamile psikolojisi falan daha tedirgin yapıyor insanı bilinç altında.. Ayetel kürsünü oku yat cnm.. Zaten en fazla uyanınca geçiyor..

Çok zorlu bi dönemmiş kızlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri uyumaya bile korkar oldum gördüklerimden
Cnm bende goruyordum hala da ara ara görüyorum hatta uyandığımda dizlerim titriyordu bnmde eşim gittikten sona goruyordum

Bende ilk haftalarimda sacma sapan korkulu rüyalar görüyordum artik gece yatarken Ayetel kursi ve felak nas süresini okuyorum. Allaha cok şükür çokta rahat uyuyorum.

Ben de geceleri kötü rüyalar görüp uyanıyordum. Birkaç gündür gündüz uykumda da kabus görür oldum. Ya bağırırken kendi sesime uyanıyorum, ya da alnım boynum ter içinde kalmış olarak uyanıyorum. Eşim bu aralar uzun saatler çalıştığından bende sürekli yalnız giriyorum yatağa, onun etkisindendir diye düşünüyordum ama size de olduğuna göre kızlar demek ki hamilelikle ilgili bir şeymiş.

Canım ilginç gelebilir ama eşin gittikten sonra onun pijamasina sarılıp yatmanı öneririm bende işe yarardı bir dene derim

Gunduz ne yaptiysam ne konustuysam ruyamda. Bide genelde bebek giruyorum yikiyorum sut isitiyorum. Iste sanirim hamilelikte oluyo bazen insan korkuyo ruyada bi telas hali. Hamileligin etkisi sanirim. Bebislerimiz iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…