Hamilelikte korona gecirenler

Canım her hastada ateş bir belirti değil zaten normal bir nezle de olabilirsin hem korona da burun akıntısı nadir görülüyor herkeste de ateş olmuyor belirtmek istedim hamile isen kimsenin evine gitme sana tavsiyem :KK66: hamile olanlar evet bazıları atlatıyor çoğu ama atlatamayan yoğun bakımlık olanlar da var Allah’a emanet ol
Hastalanmamın 12.günğnde test verdim ama negatif cıktı 1 haftadır tat koku kaybım var grcirmiş olabilir miyim acaba

Bnmde eşimde korona çıktı bende de belirtiler var büyğk ihtimal bende koronayım 19 haftalık hamileyim nezle gibi geçiyo.. siz nasıl oldumuz?
Benim etrafımda kimsede yoktu ama dısarda marketten vs de kapnıs olabilirim ben hastalanmamın 12.günğnde tat koku kaybından şüphelenip test verdim negatif cıktı acaba atlatmıs olabilir miyim 1 haftayı gecti hala tat koku yok

Benim etrafımda kimsede yoktu ama dısarda marketten vs de kapnıs olabilirim ben hastalanmamın 12.günğnde tat koku kaybından şüphelenip test verdim negatif cıktı acaba atlatmıs olabilir miyim 1 haftayı gecti hala tat koku yok
Genelde testi pozitif olanlar tat koku kaybediyo ama sizin test negatif çıkmış 🤷‍♀️

Merhaba benimde eşimde pozitif çıktı oda 1 haftadır evdeydi ve ateşlendi halsizlik birçok şey yaşadı büyük ihtimalle bende pozitifim bugün nezle gibi oldum eşinizde tat ve koku kaybı oldumu benim eşimde malesef var
Tat koku kaybı derken ? Yani tatlı tuzlunayırt edememe gibi mi ? Yoksa bademcik oluruz da su bile içmek istemeyiz öyle mi ?

Tat koku kaybı derken ? Yani tatlı tuzlunayırt edememe gibi mi ? Yoksa bademcik oluruz da su bile içmek istemeyiz öyle mi ?
Bildiğimiz koku alamama çamaşır suyu kokluyorsun ama sıfır koku sanki oksijen çekiyosun içine.. tatlı acı tatları alğılıyorsun ama yediğin şeyin tadı yok ne yesen aynı şeyi yiyorsun gibi

Bnmde eşimde korona çıktı bende de belirtiler var büyğk ihtimal bende koronayım 19 haftalık hamileyim nezle gibi geçiyo.. siz nasıl oldumuz?
Belirtileriniz nasildi bizde de sanirim var hep evdeyiz ama nerden kaptik bilmiyoruz ikimizde belki usutmus de olabiliriz diyoruz bende burunda uanma bas agrisi ve sesim grip olmus gibi. ama esimde 4 gundur tat ve koku kaybi var bacaklari agridi kac gun kirginligo var bebegim var 5 aylik korkiyoruz

Belirtileriniz nasildi bizde de sanirim var hep evdeyiz ama nerden kaptik bilmiyoruz ikimizde belki usutmus de olabiliriz diyoruz bende burunda uanma bas agrisi ve sesim grip olmus gibi. ama esimde 4 gundur tat ve koku kaybi var bacaklari agridi kac gun kirginligo var bebegim var 5 aylik korkiyoruz
Canım hafif atlatıyorsunuz demekki hiç panik ypmana gerek yok aynı grip gibi geçiyo 7/10 gün arasında kendine geliyosun ama bnm koku 15 gün snra felan geldi.. bebek içinde okuduğum kadarıyla maskeli ve eldivenli temas edin mümkünse fazla temas etmeyin ihtiyaç dışında

Canım hafif atlatıyorsunuz demekki hiç panik ypmana gerek yok aynı grip gibi geçiyo 7/10 gün arasında kendine geliyosun ama bnm koku 15 gün snra felan geldi.. bebek içinde okuduğum kadarıyla maskeli ve eldivenli temas edin mümkünse fazla temas etmeyin ihtiyaç dışında
Tamm tesekkur ederim insallah atlatiriz 6.gunumdeyim 8 gunum kaldi ayni evde olupta yakalanmayan olurmu acaba

Arkadaş ben 16 haftalık hamileyim ve 2.kez covid geçiriyorum Allah yardımcımız olsun yani okadar dikkat etsemde anlamadım nasıl

Back
X