Hamilelikte Kullanılan Folik Asit İlaçlar Hangileri

Nihan23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
8
0
1
33
Merhaba kızlar. Hamileliğin ilk haftalarında hangi folik asit ilaçları doktorunuz yazdı? Hangi takviyeler kullandınız? Umarım hepiniz sağlıklı bir hamilelik süreci geçiriyorsunuzdur kalp

Solgar folat da kullandım
Ocean methly folat da

Ben hamile kalmadan önce başlıyorum. 2 gebeliğimde de öyle yaptım.

Doktorlar bu 2 markayı da onayladı.
Ya eczaneden ya da vitaminler.com sitesinden alıyorum takviyelerimi.
Doktor yazmadı sonuç olarak. Kendim aldım ve doktorlar da uygundur, kullanmaya devam et dedi.

Hamile kalmadan 2 ay önce Ocean Mummy başlatmıştı doktor, hala onu kullanıyorum

Hamile kalmadan 2 ay önce Ocean Mummy başlatmıştı doktor, hala onu kullanıyorum
İnşallah hamileliğiniz çok güzel geçiyordur kaçıncı haftadasınız? Ben 3-4 haftalığım 10.haftada doktora gideceğim. Ama şimdiden folik asit kullanmak istiyorum.

İnşallah hamileliğiniz çok güzel geçiyordur kaçıncı haftadasınız? Ben 3-4 haftalığım 10.haftada doktora gideceğim. Ama şimdiden folik asit kullanmak istiyorum.
Maşallah
Yarın tam 9 hafta olacak, çok şükür diyelim
Bana verdiği takviyeyi araştırmıştım ben, içerik olarak dolu. Ekstradan tabi bi vitamin düşüklüğü yok ise doktorunuz da onaylar diye düşünüyorum

Yakınmışız vitamin eksikliğim varsa kullanmamam mı gerekir?

Yakınmışız vitamin eksikliğim varsa kullanmamam mı gerekir?
Daha farklı takviye tavsiye edebilir doktorunuz. Benim tüm değerlerim normal düzeyde idi. Eksiklik varsa yeterli gelmeyebilir. Yurt dışında mı yaşıyorsunuz, neden 10.hafta gideceksiniz?

O zaman kalp atışı duyuluyor ve ultrasonda görünüyor ya ondan şimdi gitsem görünmez diye

Folatı benim doktorum ağır dedi o yüzden folic1 verdi bana da

gebelik öncesi pikassos kullanıyordum. doktorum 6.haftaya kadar aynı takviyeye devam etmemi istedi.

6.haftadan sonra folactive kullandım.

25.haftadan sonra omega3 içeren bir vitamine gecmem gerektiğini söyledi doktorum ve elenatol2 kullanmamı istedi.

doğumdan sonra da elenatol3 kullanmaya başladım. hala daha devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…