Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamileliğiniz çok güzel geçiyordurHamile kalmadan 2 ay önce Ocean Mummy başlatmıştı doktor, hala onu kullanıyorum![]()
Maşallahİnşallah hamileliğiniz çok güzel geçiyordurkaçıncı haftadasınız? Ben 3-4 haftalığım 10.haftada doktora gideceğim. Ama şimdiden folik asit kullanmak istiyorum.
YakınmışızMaşallah
Yarın tam 9 hafta olacak, çok şükür diyelim
Bana verdiği takviyeyi araştırmıştım ben, içerik olarak dolu. Ekstradan tabi bi vitamin düşüklüğü yok ise doktorunuz da onaylar diye düşünüyorum![]()
Daha farklı takviye tavsiye edebilir doktorunuz. Benim tüm değerlerim normal düzeyde idi. Eksiklik varsa yeterli gelmeyebilir. Yurt dışında mı yaşıyorsunuz, neden 10.hafta gideceksiniz?Yakınmışızvitamin eksikliğim varsa kullanmamam mı gerekir?
Folatı benim doktorum ağır dedi o yüzden folic1 verdi bana daSolgar folat da kullandım
Ocean methly folat da
Ben hamile kalmadan önce başlıyorum. 2 gebeliğimde de öyle yaptım.
Doktorlar bu 2 markayı da onayladı.
Ya eczaneden ya da vitaminler.com sitesinden alıyorum takviyelerimi.
Doktor yazmadı sonuç olarak. Kendim aldım ve doktorlar da uygundur, kullanmaya devam et dedi.
Folatı benim doktorum ağır dedi o yüzden folic1 verdi bana da
Bana da en iyisinin folat olduğunu söyledi. Solgar folat kullandım.Bana da en iyi folik asit formülünün folat olduğunu söylediler