Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte Kullanılan Folik Asit İlaçlar Hangileri
Merhaba kızlar. Hamileliğin ilk haftalarında hangi folik asit ilaçları doktorunuz yazdı? Hangi takviyeler kullandınız? Umarım hepiniz sağlıklı bir hamilelik süreci geçiriyorsunuzdur kalp
Ben hamile kalmadan önce başlıyorum. 2 gebeliğimde de öyle yaptım.
Doktorlar bu 2 markayı da onayladı.
Ya eczaneden ya da vitaminler.com sitesinden alıyorum takviyelerimi.
Doktor yazmadı sonuç olarak. Kendim aldım ve doktorlar da uygundur, kullanmaya devam et dedi.
İnşallah hamileliğiniz çok güzel geçiyordur kaçıncı haftadasınız? Ben 3-4 haftalığım 10.haftada doktora gideceğim. Ama şimdiden folik asit kullanmak istiyorum.
İnşallah hamileliğiniz çok güzel geçiyordur kaçıncı haftadasınız? Ben 3-4 haftalığım 10.haftada doktora gideceğim. Ama şimdiden folik asit kullanmak istiyorum.
Maşallah
Yarın tam 9 hafta olacak, çok şükür diyelim
Bana verdiği takviyeyi araştırmıştım ben, içerik olarak dolu. Ekstradan tabi bi vitamin düşüklüğü yok ise doktorunuz da onaylar diye düşünüyorum
Maşallah
Yarın tam 9 hafta olacak, çok şükür diyelim
Bana verdiği takviyeyi araştırmıştım ben, içerik olarak dolu. Ekstradan tabi bi vitamin düşüklüğü yok ise doktorunuz da onaylar diye düşünüyorum
Daha farklı takviye tavsiye edebilir doktorunuz. Benim tüm değerlerim normal düzeyde idi. Eksiklik varsa yeterli gelmeyebilir. Yurt dışında mı yaşıyorsunuz, neden 10.hafta gideceksiniz?
Ben hamile kalmadan önce başlıyorum. 2 gebeliğimde de öyle yaptım.
Doktorlar bu 2 markayı da onayladı.
Ya eczaneden ya da vitaminler.com sitesinden alıyorum takviyelerimi.
Doktor yazmadı sonuç olarak. Kendim aldım ve doktorlar da uygundur, kullanmaya devam et dedi.