hamilelikte kullanilan ilaclar

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Merhaba arkadaslar ben 6+4 haftalik hamileyim iki hafta once doktora gittim ve kesinlesti bana folikasit ve eger balik yemessem balik yagi verdi.asiri mide bulantim var birkac gundur canima yetti yemwk yiyemiyorum acaba ilaclar bulanti yapiyor olabilir mi yoksa hamilelik belirtisimi bu

merhaba,bende 5 haftaık hamileyim.mide bulantım yok şuan şükür.bence ilaçtan değil gebelikden miğden bulanıyor

Bende 6 haftalik hamileyim dun ilk muayeneme gittim kan testi verdim sali gunu cikacak bana hic ilac vermedi ama ben hamileligimden suphelenmeye basladigimdan beri folik asit kullaniyorum midem bulalanmiyo benim

Canim hayirli olsun. Bebisini hayirli saglikli bi şekilde kucagina alirsin inş
Korkutmak gibi olmasin ama benim 7. Haftada basladi bulanti,kusmalar. Dramamine metmapid falan hic ise yaramadi. Zofran diye bi ilaç keser dedi ama onunda yan etkisi çok diye icmedim. Doğal bi süreç bu. İnş benimki
gibi olmaz. Son birkaç haftadir sabah bulantilarim olmuştu, birkaç gundurde iyiyim çok şükür. İnşallah senin kisa sürer
Bu arada ben günde 10 sefere yakin bisey yiyemedigim
halde cikariyodum. 10 kilo verdim, Bebeğim beslenemeyecek diye cok korkuyordum ama cok sukur kilosu boyu sagligi çok iyi. Üzme kendini, cçok kotu olmadikca yatma, ugras bul kendine. Bulantilari unutmaya calis

gebelikten bulanıyor mideniz. bulantılar kesilince ilaçlarda midenizi bulandırmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…