hamilelikte kurtçuk :(

aaa bunu kuzenimde yasamis hamileliginde...
O bagirsaklari temizleyen bir icecek icmisti temizlenmisti böylece bence doktorunuza bi sorun :KK51:

Doktorunuzla konuşun,ben hamileliģimde idrar yolu enfeksiyonu için lağman tarzı birşey kullanmıştım. Aynı şey değil ama tedaviye yönelir diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun.

Bu arada bebeğe direkt bir zararı olmasa da yediklerinizin bağırsaktan emilimini azaltarak yeterli vitamin ve minerali almanıza engel olur evet bu sayede vücudu daha da halsiz bırakarak konaklamasına devam eder, şekerli gıdalar tüketimini azaltmak, işlenmiş et ürünleri tüketmemek sebze ve meyveleri elma sirkeli suda yıkamak yumurtaların size ulaşmasını engeller bir de vitamin kullanmıyorsanız kullanın derim bağışıklık sisteminiz güçlensin ben decavit kullandım elevit olan da domuz katkısı varmış bu arada onu da yazayım fırsat bulmuşken.

Rahat olmak hamilelikte çok büyük avantaj sıkma canını.Stres kadar bebeği rahatsız eden bişey yok.rahat ve mutlu hamilelik rahat ve mutlu bebek demek.( kendinden biliyorum)popondaki kurtçuk nerde rahminin en korunaklı yerindeki bebişin nerde? Doktorunu ara tedbirini al gerisini salla.

Bulasicidir o.evdeki herkese geçmiştir. Herkes ilaç kullanacak malesef. Çok geçmiş olsun. Kabak cekirdegini ben de duymuştum ama nasıl uygulanır bilmiyorum. dr şart.

Soyle bi konuda bi laf sokuturmalar atarlanmalar Bi tavsiyen yoksa atrlanmak icin terslenmek icin ne diye yazarsin teee Allahim yaaaa su sicaklar gecsede millet rahatlasa . Bu arada Allah sifasini versin umarim gecici bi durumdur

aynen ya ınsanlar neyden kavga cıkaracagını sasırmıs :D
hamıle anne stres yapıp kendınımı yesın burda ınsanları mı gersın
zaten yenı olmus hemen caresını aramıs kı daha oncede aynı sorunu yasadıgı ıcın zaten tereddut edıyor
parazıt kurtlarına care varda net kurtlarına yok malesef

Kova hatunu Kova hatunu gecmıs olsun ınsallah bı an once kurtulursun benım de bıldıgım sırkelı suyla orayı yıkamak ve gunde 1 tatlı kasıgı elma sırkesını 1 bardak suya koyup ac karnına ıcmek
doktor en dogrusunu soyleyecektır

Yine yorumlardan bol bol ego tatmini yapilmis. Gereksiz tipler iste... bebegini senden cok kimse dusunemez boyle abuk sozlere falan sakin takilma kova hatunum...

Konu hakkinda cok bi bilgim yok ama bebege zarar gelicegini sanmiyorum. Gecmis olsun demek icin ugradim. Tez sagligina kavusursun umarim...

Canımm çok geçmiş olsun korkunç ilk defa duydum tez zamanda kurtulursun inşAllah . Ama bebeğine zarar gelceğini düşünmüyorum dış etkilere karşı korunuypr merak etme !! Doktora danış bakalım ne diyecek..

Hiç duymadım hamilelikte başına gelen birini

sadece küçük çocukların bazılarında olduğunu duymuştum,kabak çekirdeği yemek iyiymiş derlerdi

çok geçmiş olsun doktora mutlaka git.

Kızlar desteğiniz beni çok mutlu etti :)
çok teşekkür ederim...doktorumla konuştum...bu hafta içinde gel mikrobiyoloji uzmanı ile görüştürücem seni dedi...
bu arada o makat bölgesinde ki kımıl kımıl his geçti sadece 1 gün sürdü ama yinede ihmal etmiycem tabiki....
inşallah kendi kuruntumdur...çünkü ben onlardan tiksenmeden öte korkuyorum ya :)
6 yaşında travma yaşatmışlardı resmen...
gelişmeleri paylaşıcam burdan...öpüyorum hepinizi

Kızlar desteğiniz beni çok mutlu etti :)
çok teşekkür ederim...doktorumla konuştum...bu hafta içinde gel mikrobiyoloji uzmanı ile görüştürücem seni dedi...
bu arada o makat bölgesinde ki kımıl kımıl his geçti sadece 1 gün sürdü ama yinede ihmal etmiycem tabiki....
inşallah kendi kuruntumdur...çünkü ben onlardan tiksenmeden öte korkuyorum ya :)
6 yaşında travma yaşatmışlardı resmen...
gelişmeleri paylaşıcam burdan...öpüyorum hepinizi
kurttan ziyade kabızlık problemin varsa anüs fissür olabilir...bende gebelik döneminde olmadı ama öncesinde kabız olduğum bi dönem anlattığın belirtiler oluşmuştu...anüste çatlak olduğunu öğrendim...ilerlediğinde hemoroid oluşuyor

Aynen SUHAN SUHAN e katılıyorum. Anal fissürün var muhtemelen.
Ben de iki sene evvel bekarken daha bunları yaşayıp Eyvah koca kız oldum kurtlandım ben napıcaaam diye korkuyla hastaneye koştum. Üstelik bir gece boyunca kaşıntıdan ağlamaktan uyuyamamıştım da. Çıldırtan bi kaşıntı vardı ama kurt olma ihtimali bile bırak dokunmayı kendimden tiksindirmişti. :)
Sonra ertesi gün anal fissür denilen bir hastalıkla ilk tanışıklığımız böyle başladı:)
Doktora git ve tedavini ol lütfen kronik hâle gelmeden ve hatta basura dönüşmeden...
Ne kabız ol ne ishal...dengede tutmak için elinden geleni yap.
Muhtemelen kaşıntı için uyuşturucu pomad ve yara için ayrı bir pomad verecek. Uyuşturucu olan seni müthiş rahatlatacak daha ilk kullanımda.
Aldanıp bırakma ilacı. Devam et. Sonrasında da ben kantaron yağına batırılmış pamuğu tıkayıp uyuyordum iğrenç gelebilir ama o çok zorlu bi hastalık esasında. Yaşam kalitesini çok düşürüyor ilerlediğinde.
Yani büyük ihtimalle böyle olduğunu öğreneceksin kurt değildir o. Allah şifa versin tez zamanda arkadaşım. İhmal etme hayırlı günler :)

Back
X