Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben koltuk altım için hamileliğimin ilk zamanlarında doktoruma sorup yaptırmıştım. Ama genital bölge için hayır demişti. Orayı zaten yaptırmıyordum.kızlar daha öncede yüzüm epilasyonluydu fakat bu aralar rahatsız edici derecede çoğaldı ne ağda ne ip kâr etmiyor 8+4 hamileyim lazer epilasyonun bir zararı olur mu nette baktım net bir cevap bulamadım
olur mu yaa, genital bölge zararlı. Nasıl biz yapıyoruz diyorlar anlam veremiyorum.Kızlar bende lazer epilasyona gidiyorum fakat hamile olduğumu öğrendiğimde beri gitmiyorum gittiğim yere sormuştum bi zararı olur mu diye olmaz biz yapıyoruz dediler ama guvenemedim o yüzden doğuma kadar gtmiycem doğumdan snra devam ederim bide bnm genitl de vardı bebeğime zararı olur diye dusundm
olur mu yaa, genital bölge zararlı. Nasıl biz yapıyoruz diyorlar anlam veremiyorum.
aynen aynen. Doğumdan sonra devem ederiz. Hayırlısıyla gelsinler de bebişlerValla öyle dediler ama bn bebeigimi o kadr bekledm riske atıp gidemem onun acelesi yok sonuçta bebeğim gelsn snra giderim
genital bölge yasak evet. Bana doktorum koltuk altı için izin vermişti ben b,ir kere yaptırdım hamileyken o kadarben de gebelik düşünüyorum. sordum gittiğim yer doktorunuz izin verirse yapıyoruz sorun olmaz dedi ama benim içime sinmiyor. hamile kalırsam bırakmak zorunda kalıcam sanırım. genitali kesin zararlıdır die düşünüyorum ama kol ya da yüzde falan da zararlı olur mu acaba bilemedim ne dersiniz?
Lazer epilasyon yumurtalıklara ulaşamaz ulaşamadıgı gıbı bebege bır zararı yoktur ancak anne adayının rahatı ve hıjyenık acıdan bır sure ara verılmesı dogru bulunmustur ,lazer epilasyon cıhazları belirli bir dlga boyunda ışık demeti yayar tomografi gibi zararlı radyasyon ıcermez lütfen ne olduğu belli olmayan yorumlara kulak asmayınız ancak rahatınız acısından genıtal bölgede lazer yaptırıyorsanız bır sure ara verınız.kızlar daha öncede yüzüm epilasyonluydu fakat bu aralar rahatsız edici derecede çoğaldı ne ağda ne ip kâr etmiyor 8+4 hamileyim lazer epilasyonun bir zararı olur mu nette baktım net bir cevap bulamadım
bence çalıştığınız yer bu konuda bi düzenleme yapabilir benim çalıştığım yerde de zorunlu ama hamile olduğum için geçmiyorumlazer ışını radyasyon var. olmaz kesinlikle benim fikrim. ben işim gereği mecburen her gün iki kez duyarlı kapıdan geçiyorum bu bile beni üzüyor. radyasyon geçirmeyen atlet aldım tübitak onaylışymış, gerçekten böyle mi bilmiyorum. radyasyon çok zararlı beyin gelişimi için.
evet bunu duydum ama benim çalıştığım yer resmi kurum cezaevi. duyarlı kapı dışında geçiş ndktası yok. o yüzden radyasyon önleyici giysiler kullanıyorum. umarım etkilidirbence çalıştığınız yer bu konuda bi düzenleme yapabilir benim çalıştığım yerde de zorunlu ama hamile olduğum için geçmiyorum