hamilelikte lazer epilasyon

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
kızlar daha öncede yüzüm epilasyonluydu fakat bu aralar rahatsız edici derecede çoğaldı ne ağda ne ip kâr etmiyor 8+4 hamileyim lazer epilasyonun bir zararı olur mu nette baktım net bir cevap bulamadım

Lazer epilasyon yaptiryordum
Gebelik dusunuyorum dedim yapmayalim dedi.ne olur.ne olmaz dedi .idare etcez artik benim.cok cikmadi sukur

Lazer in etkileri henüz çok bilinmiyor sanırım. Bazı Yerler yapariz diyor ama riske atılacak bi durum değil bu. Bende hamilelik boyunca lazerden vazgecenlerdenim. Idare edicez artık

Hamilelikte yaptirilmio die biliorum zararli isinlar zarar verio die biliorm bn yaptiran duymadim hatta yaptiranlarda genelde hamileyken yarim birakiolar

kızlar daha öncede yüzüm epilasyonluydu fakat bu aralar rahatsız edici derecede çoğaldı ne ağda ne ip kâr etmiyor 8+4 hamileyim lazer epilasyonun bir zararı olur mu nette baktım net bir cevap bulamadım
ben koltuk altım için hamileliğimin ilk zamanlarında doktoruma sorup yaptırmıştım. Ama genital bölge için hayır demişti. Orayı zaten yaptırmıyordum.

Kızlar bende lazer epilasyona gidiyorum fakat hamile olduğumu öğrendiğimde beri gitmiyorum gittiğim yere sormuştum bi zararı olur mu diye olmaz biz yapıyoruz dediler ama guvenemedim o yüzden doğuma kadar gtmiycem doğumdan snra devam ederim bide bnm genitl de vardı bebeğime zararı olur diye dusundm

Kızlar bende lazer epilasyona gidiyorum fakat hamile olduğumu öğrendiğimde beri gitmiyorum gittiğim yere sormuştum bi zararı olur mu diye olmaz biz yapıyoruz dediler ama guvenemedim o yüzden doğuma kadar gtmiycem doğumdan snra devam ederim bide bnm genitl de vardı bebeğime zararı olur diye dusundm
olur mu yaa, genital bölge zararlı. Nasıl biz yapıyoruz diyorlar anlam veremiyorum.

Hamilelere yapmak (yasak) kesinlikle yapılmıyor..
Ayrıca hamileyken hormonlarınız yenileniyor ne yapın edin onlar gine olur gine çıkar lazere gidip kötü sonuçlarla karşılaşmayın lütfen

cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim sonuç olarak bu riski alamam bebiş benden daha önemli neticede :anne:

ben de gebelik düşünüyorum. sordum gittiğim yer doktorunuz izin verirse yapıyoruz sorun olmaz dedi ama benim içime sinmiyor. hamile kalırsam bırakmak zorunda kalıcam sanırım. genitali kesin zararlıdır die düşünüyorum ama kol ya da yüzde falan da zararlı olur mu acaba bilemedim ne dersiniz?

lazer ışını radyasyon var. olmaz kesinlikle benim fikrim. ben işim gereği mecburen her gün iki kez duyarlı kapıdan geçiyorum bu bile beni üzüyor. radyasyon geçirmeyen atlet aldım tübitak onaylışymış, gerçekten böyle mi bilmiyorum. radyasyon çok zararlı beyin gelişimi için.

ben de gebelik düşünüyorum. sordum gittiğim yer doktorunuz izin verirse yapıyoruz sorun olmaz dedi ama benim içime sinmiyor. hamile kalırsam bırakmak zorunda kalıcam sanırım. genitali kesin zararlıdır die düşünüyorum ama kol ya da yüzde falan da zararlı olur mu acaba bilemedim ne dersiniz?
genital bölge yasak evet. Bana doktorum koltuk altı için izin vermişti ben b,ir kere yaptırdım hamileyken o kadar

Lazer epilasyon yumurtalıklara ulaşamaz ulaşamadıgı gıbı bebege bır zararı yoktur ancak anne adayının rahatı ve hıjyenık acıdan bır sure ara verılmesı dogru bulunmustur ,lazer epilasyon cıhazları belirli bir dlga boyunda ışık demeti yayar tomografi gibi zararlı radyasyon ıcermez lütfen ne olduğu belli olmayan yorumlara kulak asmayınız ancak rahatınız acısından genıtal bölgede lazer yaptırıyorsanız bır sure ara verınız.

lazer ışını radyasyon var. olmaz kesinlikle benim fikrim. ben işim gereği mecburen her gün iki kez duyarlı kapıdan geçiyorum bu bile beni üzüyor. radyasyon geçirmeyen atlet aldım tübitak onaylışymış, gerçekten böyle mi bilmiyorum. radyasyon çok zararlı beyin gelişimi için.
bence çalıştığınız yer bu konuda bi düzenleme yapabilir benim çalıştığım yerde de zorunlu ama hamile olduğum için geçmiyorum

bence çalıştığınız yer bu konuda bi düzenleme yapabilir benim çalıştığım yerde de zorunlu ama hamile olduğum için geçmiyorum
evet bunu duydum ama benim çalıştığım yer resmi kurum cezaevi. duyarlı kapı dışında geçiş ndktası yok. o yüzden radyasyon önleyici giysiler kullanıyorum. umarım etkilidir

arkadaşlar teşekkür ederim fikirleriniz için dün tekrar gittim seansa. eğer hamilelik durumu olursa seans haklarımı saklayacaklar ve emzirme dönemim bitince tekrar başlayacağım. küçük de olsa bir risk varsa bebeğe zarar vermeyi göze alamam zaten kaç aydır bekliyorum olsun diye :(
Teşekkür ederim kızlar Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin :)

Back
X