hamilelikte lazer epilasyon

Kızlar bende lazer epilasyona gidiyorum fakat hamile olduğumu öğrendiğimde beri gitmiyorum gittiğim yere sormuştum bi zararı olur mu diye olmaz biz yapıyoruz dediler ama guvenemedim o yüzden doğuma kadar gtmiycem doğumdan snra devam ederim bide bnm genitl de vardı bebeğime zararı olur diye dusundm
ben doğum yaptım çocuk emmeyii bırakıncaya kadar gitmicem

arkadaşlar teşekkür ederim fikirleriniz için dün tekrar gittim seansa. eğer hamilelik durumu olursa seans haklarımı saklayacaklar ve emzirme dönemim bitince tekrar başlayacağım. küçük de olsa bir risk varsa bebeğe zarar vermeyi göze alamam zaten kaç aydır bekliyorum olsun diye :KK43:
Teşekkür ederim kızlar Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin :)
ben aynen öyle yapıyorum 15 ay oldu doğum yapalı kızım emmeyi bıraksın devam etcem

ben de gebelik düşünüyorum. sordum gittiğim yer doktorunuz izin verirse yapıyoruz sorun olmaz dedi ama benim içime sinmiyor. hamile kalırsam bırakmak zorunda kalıcam sanırım. genitali kesin zararlıdır die düşünüyorum ama kol ya da yüzde falan da zararlı olur mu acaba bilemedim ne dersiniz?
sonuçta vucudun radyasyon alıyor

kızlar daha öncede yüzüm epilasyonluydu fakat bu aralar rahatsız edici derecede çoğaldı ne ağda ne ip kâr etmiyor 8+4 hamileyim lazer epilasyonun bir zararı olur mu nette baktım net bir cevap bulamadım
Can'ım bendede aynı sorun var. Doktora sordum ilk dört ayı atlatınca gidebilirsin demişti.

kızlar daha öncede yüzüm epilasyonluydu fakat bu aralar rahatsız edici derecede çoğaldı ne ağda ne ip kâr etmiyor 8+4 hamileyim lazer epilasyonun bir zararı olur mu nette baktım net bir cevap bulamadım
Canım doktorlar bu konuda illaki ebbegw zararı olur demiyor ama ihtiyaten onermiyorlar.zaten lazer yapacak olan merkezler de yapmıyor riskli diye

Back
X