hamilelikte lustral

Canım uygun bölümde değil konun kapatılabilir

Gebelikte kullanmadım.ama kullanırken hamile kaldım.öğrendikten sonra iki gün daha içip bıraktım.ilk zaman biraz zor oldu ama şuana kadar ihtiyaç duymadım.doktorum üç aydan sonra çok kötü olursam kullanabileceğimi söylemişti ama ben korktum çnkü bebeğime en ufak zararlı bişey gitsin istemedim.ama kullanan arkadaşlarım var,sorun olan görmedim.doktorunuz en doğrusunu bilir.

uc ay gectigi icin doktorm kullanabilirsin diyo cokta ihtiyacim var bebegime birsey olursa korkusuda cok kotu.bilmiyrm ne yapacagimi tesekkur ederm cevabinz icin

uc ay gectigi icin doktorm kullanabilirsin diyo cokta ihtiyacim var bebegime birsey olursa korkusuda cok kotu.bilmiyrm ne yapacagimi tesekkur ederm cevabinz icin
Sabredebildiğin yere kadar sabret.ben çok kötü olsaydım kullancaktım ama olmadım şükür.ama yavaş yavaş hissediyorum alttan alttan yokluyor.ama az kaldığı için doğuma dertlenmiyorum.doğumdan sonra hemen başlıcam...

Allah hepimize hayirli dogum yapmayi nasip etsin insallah.iyi sabretmissinz bu zamana kadar ama netten okudgm kadaryla emzirirken kullanilmiyr

Allah hepimize hayirli dogum yapmayi nasip etsin insallah.iyi sabretmissinz bu zamana kadar ama netten okudgm kadaryla emzirirken kullanilmiyr
Nette yazana bakarsanız hamileyken hiç kullanılmıyor.emzirirken kullanılabilecek ilaçlar var aynı gebelikte olduğu gibi.süte en az geçenini kullanıcam nasipse.ki benim arkadaşım bitane çok ağır kullanıp aynı zamanda emziriyor , bebeği gayet sağlıklı.hatta o hamileykende kullandı.tabiki kullanmamak en doğrusu.ama pskolojisi bozuk bir anne bebeğine daha çok zarar verir.siz doktorunuzun doğrultusunda hareket edin.

Gebelik ve emzirme döneminde Lustral (sertralin) kullanımı

Gebelikte Lustral (sertralin) kullanımının güvenli olduğuna dair bilimsel araştırma sayısı çok değildir. Güvenilir olmadığına ilişkin kesin veriler de yoktur. Bu yüzden birçok hekim, hasta için kar-zarar analizi yaparak depresyon tedavisinde ilaç tedavisi gerekli ise Lustral (sertralin) kullanmayı tercih eder.

Gebelikte tedavi edilmemiş depresyon da bebek için risklidir. Gebelik esnasındaki tedavi yöntemleri ile ilgili hekiminizden detaylı bilgi alınız. Gebelik planınız varsa, ilaç kalırken hamile kalırsanız hekiminizle irtibata geçiniz.

İnternette böyle yazıyor , kullanmadan yapabilecekseniz dayandığınız yere kadar dayanın isterseniz. Allah kolaylık versin

Doktorunuz yazdı ise kullanılabilir
Bazı tip antidepresanlar ilk 3 aydan snr kullanılabiliyor
Yine de dr suz kullanmayın

Paxil 20 mg 10 yıl boyunca kullandm ve hamile olduğumu öğrendm doktor kademeli olark kesti bu arada paxili 5 mg alırken 1 bçk hafta 5 mg cipralex kullandm kendimi kötü hissettiğim için geri çekilme ve elektrik çarpması bi türlü bitmedi geçmedi beynimde şu an çok kötü durumdayım dünya başıma yıkılmış gibi dua namaz tevekkül kar etmio kendimi bi yerlerden atmak istiyorum bunu doktorumada söyledim sabr etmen lazm ilaç veremem dedi 3 ay tamamlandığında lustrala başlarız belki dedi eşimde benle hergün kavgaediyor sen iradesiz anne olmayı hak etmeyen bir insansın diyerek ilaç içemezsin hiç bir şekilde diyor sizler nasıl atlattınız lustral kullanan varmı 3 aydn. Sonra şu an ben 10 haftadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…