- 8 Ağustos 2016
- 9
- 13
- 88
- Konu Sahibi elifzeynep26
arkadaslar hamileyken lustral kullanan oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabredebildiğin yere kadar sabret.ben çok kötü olsaydım kullancaktım ama olmadım şükür.ama yavaş yavaş hissediyorum alttan alttan yokluyor.ama az kaldığı için doğuma dertlenmiyorum.doğumdan sonra hemen başlıcam...uc ay gectigi icin doktorm kullanabilirsin diyo cokta ihtiyacim var bebegime birsey olursa korkusuda cok kotu.bilmiyrm ne yapacagimi tesekkur ederm cevabinz icin
Nette yazana bakarsanız hamileyken hiç kullanılmıyor.emzirirken kullanılabilecek ilaçlar var aynı gebelikte olduğu gibi.süte en az geçenini kullanıcam nasipse.ki benim arkadaşım bitane çok ağır kullanıp aynı zamanda emziriyor , bebeği gayet sağlıklı.hatta o hamileykende kullandı.tabiki kullanmamak en doğrusu.ama pskolojisi bozuk bir anne bebeğine daha çok zarar verir.siz doktorunuzun doğrultusunda hareket edin.Allah hepimize hayirli dogum yapmayi nasip etsin insallah.iyi sabretmissinz bu zamana kadar ama netten okudgm kadaryla emzirirken kullanilmiyr
Anti depresanO ne kızlar