HAMILELIKTE MANTAR ENFEKSIYONU GECIRENLER YARDIM EDIN

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.161
53
34
Kızlar hamileliğimin baslangicindan beri kurtulamadim o zaman nasıl olduysa bu enfeksiyonu kaptim 3 ay dayandım ilaç kullanmamak için. Sonra doktor krem verdi onu kullandım o daha çok akıntı yapıyor ne yapacağımı şaşırdım

Idrar enfeksiyonu da var malesef olmaz olasicalar:lülülü: bunları hamilelikte yenen var mı varsa lutfen bana da vesile olsun

hamilelik baslangicinda mantar enfeksiyonum oldu birkac gun zor dayandim dr a gittim bi ilac verdi fitil tarzi bi sey 3 gece iceri koyuyorsun oylece gecti ,,,gecmis olsun ,,,baska bir doktorami gitsen kasintisi deli edici
kaşıntı yok canım ilk başta vardı ama sonradan kayboldu ama süt kesigi akintilarim devam ediyor

Dr un verdigi krem iyi gelmistir belki gececektir ozaman bende ilac bittikten bir kac gun sonra tamamen iyi oldum ama devami gelirse lutfen tekrar doktora git bu enfeksiyonla hamileleigine devam etmen senin be bebegin acisindan sorun olabilir

Dr un verdigi krem iyi gelmistir belki gececektir ozaman bende ilac bittikten bir kac gun sonra tamamen iyi oldum ama devami gelirse lutfen tekrar doktora git bu enfeksiyonla hamileleigine devam etmen senin be bebegin acisindan sorun olabilir
senin kullandığın ftilin adı neydi canim

Benim de ilk gunden beri akintim var.ilk 3 ay ilac veremem dedi.simdi gittigimde soyluyecem bakalim.ben de gezince beyaz akinti oluyor.

kızlar benim de yaklaşık 1 aydır iç çamaşırımda beyaz renk leke oluyor, ayaklarım üşüyünce de kaşıntım oluyor, doktoruma söyledim ama birşey demedi ya da ilaç vermeyi mi unuttu bilmiyorum, enfeksiyon olduğunu en belirgin nasıl anlarız??

kızlar benim de yaklaşık 1 aydır iç çamaşırımda beyaz renk leke oluyor, ayaklarım üşüyünce de kaşıntım oluyor, doktoruma söyledim ama birşey demedi ya da ilaç vermeyi mi unuttu bilmiyorum, enfeksiyon olduğunu en belirgin nasıl anlarız??
Canim mantar belirtisi seninki. Tedavi olman lazım krem ya da fitil neden yazmamis ki

Back
X