benim kardeşimin arkadaşı, ablan ne kadar çok kilo almış, üç tane çıkar ondan demişeşimin yengesi de uzun zamandır gördüğüm en güzel hamile sensin dedi aklıma ilk bunlar geldi
İkinci kızımı bekliyorum Allah kısmet ederse.Aslında çok sık muhatap olduğum bir diyalog;
_Maşallah ne kadarlık oldu
_9. ayın içindeyim
_Cinsiyeti ne
_Kızım olacak inş
_Neyseee!!Sağlıklı olsun daaa (Şaka gibiler yaaa )
İkinci kızımı bekliyorum Allah kısmet ederse.Aslında çok sık muhatap olduğum bir diyalog;
_Maşallah ne kadarlık oldu
_9. ayın içindeyim
_Cinsiyeti ne
_Kızım olacak inş
_Neyseee!!Sağlıklı olsun daaa (Şaka gibiler yaaa )
_Neee nar mı yiyorsun, hamileler nar yemez her yerinden tane tane ben çıkar çocuğunun!
_Vah vahhh, şeker hastası mısın, insülin mi vuruyorsun bu genç yaşta?Bebeğe zarar vereceksin.
_Sakatsa aldırır mısın?
_Sen daha durrrr, bunlar hiçbir şey değil, karnın çıksın da gör. (bulantın var mı deyince "evet" dediğim biri)
_Sen daha durrr, 9 aylık ol nefes alama da gör!(karnım çıktıktan sonra)
_Doğsun da gör:))))
Hamileyken hic kilo almamistim yani tabikide kilo aldim ama sadece karnim buymustu. Oda top gibiydi.Tabi kaynanam cocugun cok kucuk olacagini falan soyluyordu.2 kilodan falza olmaz diyordu. 3.670 gr dogurdum mashallah.6.ayimdayken tartilmistim ve bikac aydir ayni kilodaydim kaynanam sordu kac kilo aldin diye, bende almadim dedi...nedese begenirsiniz...hareket ediyor mu bari cocuk?belki coktan olmustur dediAllahim okadar kizmistimki anlatamam..Allah akil fikir versin bu cahillere.Hala hatirladikca canimi acitiyor bu laf.
Ha bide her ay kontrole gitmeme kiziyordu hanimefendi.Cok fazla ultrasona giriyormusum cocuk sakat olacakmis eger oyle bisey olursa ben hesabini sorarim demisti. Off hatirladikca deliriyorum.....
öff zıkkımlar biriniz de iyi bişey söyleyin yok bizde adet olmuş yüreklendirmek moral vermek nedir bilmez bizim millet..benim ikiz oğullarım var 3.ye hamile kaldım ama bilmeden bu da erkek..tahmin edebileceğiniz gibi keşke kız olsaydı ben demiyorum onlara ne oluyorsa..bi de kızın olsun..çok cesaretlisiniz valla..sanane kardeşim cesaret benim çocuk benim..Allah ın can verdiğine kıyamadım işte büyüyor karnımda..
hele size bişey söyliycem ben emzirirken kv derdi ki ama sıcak çay içme emzirirken çocuğun ağzı yanar.hani benim yediğim içtiğim direk memeden çıkıyor ya.hala inanamıyorum buna inandığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?