Bir dizi vardı ekmek teknesi diye orada ''kirli''karakteri vardı koca göbeği vardı tişörtü küçük geliyordu.Bana da kocam kirli diyoooooo:84::84:ayy giydigim tisortlerim askılı badylerim gobeemi kapatmiyo diye kocam bana "gamyoncu" diyodu yaaaa :95:
-doğum ne zaman?
-1 ağustosta
-yok,karnın inmemiş, doğmaz bu çocuk daha!
a kadın, hangi tıp fakültesini bitirdin!dr demişişte,sana ne!
-sakın sezaryen olma,bizim bilmemkimin gelini sezaryen oldu,çocuk 5 yaşına geldi hâlâ dikiş yerleri sızlıyor!
-bebeğin adı ne?
-.......
-aa şunu koysanıza onun yerine, o daha güzel!
sana ne be kadııın, sana neee!
33 haftalık hamileyim, 5 yaşında da oğlum var. karnım zaten burnumda, 5 yaşındaki çocuğumuza çoktan abi olacağını söylemişiz, zaman zaman doktora o da geliyor ve doktorumuz sağolsun kardeşinin ne yaptığını ona anlatıyor, bütün bunlara rağmen , karnıma rağmen, oğlumu gösterip bebek geleceğini biliyor mu diye sormazlar mı, acaba dalga mı geçiyorlar benle diye bir süre donup kalıyorum...
Hamileyken hic kilo almamistim yani tabikide kilo aldim ama sadece karnim buymustu. Oda top gibiydi.Tabi kaynanam cocugun cok kucuk olacagini falan soyluyordu.2 kilodan falza olmaz diyordu. 3.670 gr dogurdum mashallah.6.ayimdayken tartilmistim ve bikac aydir ayni kilodaydim kaynanam sordu kac kilo aldin diye, bende almadim dedi...nedese begenirsiniz...hareket ediyor mu bari cocuk?belki coktan olmustur dediAllahim okadar kizmistimki anlatamam..Allah akil fikir versin bu cahillere.Hala hatirladikca canimi acitiyor bu laf.
Ha bide her ay kontrole gitmeme kiziyordu hanimefendi.Cok fazla ultrasona giriyormusum cocuk sakat olacakmis eger oyle bisey olursa ben hesabini sorarim demisti. Off hatirladikca deliriyorum.....
kızlar acaip güldüm sabah sabah :)))
ben daha yeniyim dışardan farkedilmiyor.. şimdilik pek hikayem yok... sadece henüz 7 aylık evliyim gelen tepki şu genelde :
aaa neyle korunuyordunuz.. daha erken değil mi?? ( cevabım : kaza değil isteyerek oldu)
sanki hemen çocuğumuz olması saçmaymış gb size ne canım allah allah
bide neyle korunup nasıl yaptığımı anlatcam!!!!!!
sabah annemlere kahvaltıya gittim. kardeşimle arkadaşı plaja gitceklerdi. ben de mi gelsem falan dedim. babam dedi ki sen denizde yüzerken göbeğin kuma değervazgeçtim ben de tabi
Bende kızıma hamileyim şimdi bu değişmeyen bir şey anladığım kadarıyla;
- Cinsiyeti ne?
- kızımız olacak
- hıımm olsun sağlıklı olsunda ne farkeder kız oğlan (sanki ben farkedermi diye sormuşum gibi)
Birde biz cinsiyeti 17 haftalıkken falan öğrenmiştik eşyalarımızı hazırladık (pembe tokalarımıza kadar) şu anda 36 haftalık geçende
kayınpederim: '' doktor o zaman kız dedide siz sonra birdaha baktırdınızmı ? ''
bu p..i sonradan çıkmıyor bildiğim kadarıyla
hay ben o amcanın ellerinden öpeyim sabah sabah güldürdü benidoğumdan sonra daha da ilginç yorumlar geliyor
-sütün var mı? yetiyor mu? yetse bu çocuk 10 günde 1 kg alırdı.
-karnını çarşala sımsıkı sar yoksa göbeğin kalır.(sezaryenliyim bu arada)
-40 gün camdan bile dışarı bakılmaz çıkma dışarı!(5. gün topuk kanı aldırmaya giderken)
-aaa neden getirdin bu el kadar bebeyi, hastalığı ne bunun?(topuk kanı için beklerken oradaki teyze)(hasta olmadığını söyleyince de burada hastalık kapar götür bunu diye tutturdu.
bu arada hamileliğimin son günlerinde otobüste bir amca elimdeki su şişesine bakıp soğuk su içme içindeki bronşit olur demiştiçay içince haşlanıyor çünkü çocuk
ay, doğurdum hâlâ arada aklıma dumurluk detaylar geliyor.işyerindeyim, öğretmenler odası boş.ben hariç kimse yok. pat diye müdür yardımcısı geldi. hamileliğimin de 7. ayı filan.şeker hastasıyım, diyetteyim mecburen. adam oturduuu, ballandıra ballandıra gül reçeli tarifi verdi gitti.ağzımın suyu aktı, yiyemedim ya o reçeli içimde uktedir.
yine son aylae, koca göbek...bir velimiz görüşmeye geldi. kaç haftalık hocam dedi, 32 dedim. ayyy bizim gelinin de bu haftada karnında ölmüştü bebeği dedizaten riskli gebelik, daha önce bir bebek kaybım var...kadını nasıl boğmadım bilmiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?