hamilelikte maruz kaldığımız ilginç sorular ve yorumlar?

-doğum ne zaman?
-1 ağustosta
-yok,karnın inmemiş, doğmaz bu çocuk daha!
a kadın, hangi tıp fakültesini bitirdin!dr demişişte,sana ne!

-sakın sezaryen olma,bizim bilmemkimin gelini sezaryen oldu,çocuk 5 yaşına geldi hâlâ dikiş yerleri sızlıyor!

-bebeğin adı ne?
-.......
-aa şunu koysanıza onun yerine, o daha güzel!
sana ne be kadııın, sana neee!

isim konusu aynen dediğin gibi valla. bana da daha çok bulursunuz değişir doğana kadar aklınıza neler gelir diyorlar.ben yok biz buna karar verdik diyorum bakının daha değişik şeyler bulıursunuz diyorlar çıldırıcam yaaaa

en komişklerinden biriside benim ki sanırım eşim laflarıyla sevdiklerini ıssırmayı çok sever, iyice göbüşüm çıktıgı zaman hatun gazı kaçmamış 2,5 lt coco cola gibisin diyodu, şimdi ise miktarı ekomomik 3 lt ye çıkardı

Benim paylaşacağım şey çok komik değil ama benim açımdan ilginç bir izlenim oldu. Bebeğimin cinsiyetini soran erkekler -nedense iş yerinde en çok erkekler soruyor- "erkek" cevabını alınca gözleri ve ağızları açık kalıyor. Gözlerinde bir kıvılcım, sanki erkek nüfusunu patlatacak bir oğlum olacak

Farkettim ki, her Türk erkeğinin içinde hiç belli etmesede bir erkek çocuk yatıyor...

33 haftalık hamileyim, 5 yaşında da oğlum var. karnım zaten burnumda, 5 yaşındaki çocuğumuza çoktan abi olacağını söylemişiz, zaman zaman doktora o da geliyor ve doktorumuz sağolsun kardeşinin ne yaptığını ona anlatıyor, bütün bunlara rağmen , karnıma rağmen, oğlumu gösterip bebek geleceğini biliyor mu diye sormazlar mı, acaba dalga mı geçiyorlar benle diye bir süre donup kalıyorum...

yoooo hiç haberi yok nereden olsun de sende... en güzel cevap valla

cehalet denen şey çok kötü arkadaşlar insan birazda kendini yetiştirmek için uğraşcak eskiden eski toprak diyerek merakla beklerdik bi konuyla ilgili ağızlarından çıkacalarını ama şimdi hiç kızmasın böle büyükler çok cahilsiniz çok....bende 2 aylık hamileyim bazen aptalca şeler duyuyorum...

kızlar benim incilere bi tane daha eklendi aktarıyım hemen.ben bi tanıdığa oğluma şunu aldım bunu aldım diye anlatıyorum.direk cevap şu aaaa alma daha erken ben doğuracağım gün aldım hepsini.hasbinallah deyip geçtim...amma ve lakin bu zat 2 gün sonra diyor ki penye battaniyelerden aldın mı?yooo diyorum tabi bende al al ne zaman alcan çok lazım onlar.almışken hastane çıkışı da al.başla şimdiden almaya diyorne desem ne yapsam bilemedim

hamileliğim boyunca 6 kilo aldım.sadece göbegim var.etrafdan neden kilo almadın bebek gelişmiyomu.şimdi bunlar bitti.39.3 sen daha doğurmadınmı ne zaman doğurcan offfffffffffff sanki ben içimde tutuyorum oğluşumu

kızlar acaip güldüm sabah sabah :)))

ben daha yeniyim dışardan farkedilmiyor.. şimdilik pek hikayem yok... sadece henüz 7 aylık evliyim gelen tepki şu genelde :

aaa neyle korunuyordunuz.. daha erken değil mi?? ( cevabım : kaza değil isteyerek oldu)

sanki hemen çocuğumuz olması saçmaymış gb size ne canım allah allah

bide neyle korunup nasıl yaptığımı anlatcam!!!!!!

insanlara ne yapsan yaranamzsın.bize soruyorlardı neden yok neden olmuyor diye..sizede erken olmuş diyorlar..bunlara yaranılmaz ağzınla kuş tutsan bu serçe ama, bülbül neden tutmadın derler

Son düzenleme:
hepsi süperdi...
gülmekten bayılacaktım valla...aşağıdaki iki alıntı favorim

sabah annemlere kahvaltıya gittim. kardeşimle arkadaşı plaja gitceklerdi. ben de mi gelsem falan dedim. babam dedi ki sen denizde yüzerken göbeğin kuma değervazgeçtim ben de tabi

süper baba....çok güzel dedi...doğru demedi mi ama!!!

bi de o sonradan değişir diyen birisi vardı yaaaaaaa
kızlar devamı gelsin....

benim ilk hamileliğimde hemen hamile kalmıştım.kadının biri gezmede keşke birbirinizi biraz daha tanıyıp sonra çocuk yapsaydınız dedi..hala unutmam onu ilk defa görmüştüm kadını.kayınvalidem de vardı..keşke ona sorsaymışım en uygun zamanı.ağzı olan konuşuyor,nefeslerini boşa harcıyorlar

yaşımdan küçük gösterdiğim için hamileliiğimde diyolardı ayyy kzım kaç yaşındasın daha erken değil mi bi de bebeklerin ikiz olduğunu duyunca ayyy bi de ikiz mi nasıl bakcaksın sen onlara:)))) baya bi acınası durumdaydım valla ben bile kendimi miniminnacık hissetmeye başlamıştım daha 17sinde gibi:))

doğumdan sonra daha da ilginç yorumlar geliyor
-sütün var mı? yetiyor mu? yetse bu çocuk 10 günde 1 kg alırdı.
-karnını çarşala sımsıkı sar yoksa göbeğin kalır.(sezaryenliyim bu arada)
-40 gün camdan bile dışarı bakılmaz çıkma dışarı!(5. gün topuk kanı aldırmaya giderken)
-aaa neden getirdin bu el kadar bebeyi, hastalığı ne bunun?(topuk kanı için beklerken oradaki teyze)(hasta olmadığını söyleyince de burada hastalık kapar götür bunu diye tutturdu.

bu arada hamileliğimin son günlerinde otobüste bir amca elimdeki su şişesine bakıp soğuk su içme içindeki bronşit olur demiştiçay içince haşlanıyor çünkü çocuk

hay ben o amcanın ellerinden öpeyim sabah sabah güldürdü beni benim kayınvalidemin emzirirken çay içme çocuğun ağzı yanar dediği gibi...aaaaaaay çıldırmamak elde değil

ay, doğurdum hâlâ arada aklıma dumurluk detaylar geliyor.işyerindeyim, öğretmenler odası boş.ben hariç kimse yok. pat diye müdür yardımcısı geldi. hamileliğimin de 7. ayı filan.şeker hastasıyım, diyetteyim mecburen. adam oturduuu, ballandıra ballandıra gül reçeli tarifi verdi gitti.ağzımın suyu aktı, yiyemedim ya o reçeli içimde uktedir.
yine son aylae, koca göbek...bir velimiz görüşmeye geldi. kaç haftalık hocam dedi, 32 dedim. ayyy bizim gelinin de bu haftada karnında ölmüştü bebeği dedizaten riskli gebelik, daha önce bir bebek kaybım var...kadını nasıl boğmadım bilmiyorum!

ayyy ben olsam kesin boğardım o kadını..ya da saçını başını yolardım.var öyle manyaklar maalesef

merhaba kızlar bende 36 haftalık hamileyim neredeyse hiç kilo almadım,çevrem saolsun fizikende yüzümünde çok güzel olduğunu hamileliğinde bir okadar daha güzelleştirdiğini söylerler hiç tanımadığım insanlar yanaşıp iltifat ediyorlar çok mutlu oluyorum.benim kayınvalidemde hamileliğimin başından beri kilomun çeteresini tutuyor ilk 3-4 ayım çok kötü geçti hiç yemek yiyemedim kilo verdim dediki 5 aylık ol bak nasıl kilo alacaksın oldum almadım 6-7 aylık ol bak araba gibi olacaksın dedi olmadım,son aylara gel bak nasıl şişeceksin son aydayım hala arkadan bakınca belli olmuyo ahahahaaa :))))) hep bekledi ama olmadı belkide ben köü düşündüm kayınvalidemi çok severim ama içgüdüsel bir yarıştırma oluyo mesela doğumla ilgili hep kötü öyküleri anlatır durur annem sonunda yapma nagihan korkutacaksın dedi sonunda :)) bide en ufak bişeyde sırıtarak korktunmu diyor yada ben doğurdum eve geldim temizlik yaptım doğurana kadar hizmet ettim diyor,biz doktor yüzümü gördük diyor he bide devlet hastanesinde doğurmamdan yana onun kayınvalideside ona ben evde doğurdum hastanede neymiş diyor bu bir zincir ben buna inandım :)).
gittiğim yerlerde esrarengiz teyzeler önce bir sırıtma sonrasında
__kihkihkih kaç aylıksın ?
__son ayım teyze
__cinsieti ne ?
__kız teyzecim
__hımmm olsun sağlıklı olsunda bidaha yaparsın
__öle öle teyzecim ben çok mutluyum kız olacağı için
__ama ben yanılmam seninki erkek benim gelinede doğurana kadar kız dedilerdi erkek doğdu bak gör erkek
benim kafamdada soru işareti uyanmaya başladı acaba erkek mi ?
markette kızın biri __ayyyy maşallah ne kadar güzelsin kaç aylıksın
__son ay bebeğim kızzzz :))))
__hımmm bence erkek,ben yanılmam tecrübelerim var
__bakalım nasip (bu arada sarımsak alıyorum kız heryerde peşimde
__sarımsak alıyosun napçaksın
__hööööööööö :))))
__yemek falan
__(kız)hımm ben hiç sevmemde ondan sordum
zor kurtulaum kızdan tırstımda hani bana böle ilginç insanlşar değişik zamanlarda denk geldi.kocama gelince penguen gibi yürüyorsun diyor :)),göğüslerim normalde dik ve daha sertti eğilik oturunca göğüslerinmi sarktı senin diyor bende yapıştırıyorum bitane başlıyorum benmi koydum o çocuğu oraya falan ama hemen gönlümü alıyor,geçen günde göbek deliğime family gay'daki bebeğin ağzı gibi gözüküyor dedi ehehehe :))) geçende yolda bir teyze durdu göbeğini sakla dar giyinme çok günah dedi çok korktum sizin yazdıklarınızın hemen hemen hepsiyle karşılaştım biz duyarlı ama cahil bir toplumuz hem bilmiyor hemde karışmadan tavsiye vermeden duramıyoruz işin özeti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…