- 21 Şubat 2022
- 329
- 353
- 23
- Konu Sahibi CikolataCanavari
-
İki hamileligim de de 3 ay aynı şeyleri yaşadım. 4 er kilo vermiştim . Hicbirseyin faydası olmadı malesef. Şu içsem o bile durmuyordu midem deGeçmek bilmediği için konu açma ihtiyacı duydum. Başta sabah bulantıları oluyordu şimdi gün boyu ne yersem çıkarıyorum. Doktor bulantı ilacı verdi içiyorum onu bile çıkarıyorum. Midem boş artık bişey olmaz diyorum. Mide suyuna kadar çıkarıyorum. Koku hassasiyetim zaten vardı bu dönem arttı. Buzdolabını acıyorum midem bulanıyor, lavaboyu yıkayacagım döktüğüm deterjan resmen içimi dışıma çıkarıyor. Bu süreçte genelde yediklerimde domateş peynir ekmek ya da poğaça... Karıştırmamaya da çalışıyorum. Lütfen ben şunu denedim çok iyi geldi dediğiniz bişey varsa bekliyorum.
Merhaba tuzlu ayva yedim sürekli olarak. O şekilde biraz daha rahat gecti 4 ayım.Geçmek bilmediği için konu açma ihtiyacı duydum. Başta sabah bulantıları oluyordu şimdi gün boyu ne yersem çıkarıyorum. Doktor bulantı ilacı verdi içiyorum onu bile çıkarıyorum. Midem boş artık bişey olmaz diyorum. Mide suyuna kadar çıkarıyorum. Koku hassasiyetim zaten vardı bu dönem arttı. Buzdolabını acıyorum midem bulanıyor, lavaboyu yıkayacagım döktüğüm deterjan resmen içimi dışıma çıkarıyor. Bu süreçte genelde yediklerimde domateş peynir ekmek ya da poğaça... Karıştırmamaya da çalışıyorum. Lütfen ben şunu denedim çok iyi geldi dediğiniz bişey varsa bekliyorum.
Malesef bu derece hassasiyetle bir şey iyi gelmiyor . Zofran içiyordum o bile iyi gelmiyordu çmaşesef zamanı gelince gelecek. Aylarca yatak odasından dışarı cıkamamıstım. Cok cok zordu. Dakikalar geçmiyor gibiydi . Ben de aynı seyleri yasamaktan korkuyorumGeçmek bilmediği için konu açma ihtiyacı duydum. Başta sabah bulantıları oluyordu şimdi gün boyu ne yersem çıkarıyorum. Doktor bulantı ilacı verdi içiyorum onu bile çıkarıyorum. Midem boş artık bişey olmaz diyorum. Mide suyuna kadar çıkarıyorum. Koku hassasiyetim zaten vardı bu dönem arttı. Buzdolabını acıyorum midem bulanıyor, lavaboyu yıkayacagım döktüğüm deterjan resmen içimi dışıma çıkarıyor. Bu süreçte genelde yediklerimde domateş peynir ekmek ya da poğaça... Karıştırmamaya da çalışıyorum. Lütfen ben şunu denedim çok iyi geldi dediğiniz bişey varsa bekliyorum.
Ayva normalde de sevdiğim bişey değil. Hiç denemeyeyim.Merhaba tuzlu ayva yedim sürekli olarak. O şekilde biraz daha rahat gecti 4 ayım.
Bende çok farklı değilim yataktan kalkınca midem bulanıyor. Yatakta uzanmasam koltukta uzanıyorum kafamı eğince çıkarıyorum.Malesef bu derece hassasiyetle bir şey iyi gelmiyor . Zofran içiyordum o bile iyi gelmiyordu çmaşesef zamanı gelince gelecek. Aylarca yatak odasından dışarı cıkamamıstım. Cok cok zordu. Dakikalar geçmiyor gibiydi . Ben de aynı seyleri yasamaktan korkuyorum
Ya dakika gelmek bilmez bi de o durumda bilirim cok cok zor ama gelecek. Biraz daha sabırBende çok farklı değilim yataktan kalkınca midem bulanıyor. Yatakta uzanmasam koltukta uzanıyorum kafamı eğince çıkarıyorum.
8. Haftadayım umarım bir an önce toparlarım.Ya dakika gelmek bilmez bi de o durumda bilirim cok cok zor ama gelecek. Biraz daha sabır
Ne zaman başladı peki8. Haftadayım umarım bir an önce
4aylik olana kadar ne yediysem cikardim suyu dahi hatta senin gibi bos midem ama mide suyunuGeçmek bilmediği için konu açma ihtiyacı duydum. Başta sabah bulantıları oluyordu şimdi gün boyu ne yersem çıkarıyorum. Doktor bulantı ilacı verdi içiyorum onu bile çıkarıyorum. Midem boş artık bişey olmaz diyorum. Mide suyuna kadar çıkarıyorum. Koku hassasiyetim zaten vardı bu dönem arttı. Buzdolabını acıyorum midem bulanıyor, lavaboyu yıkayacagım döktüğüm deterjan resmen içimi dışıma çıkarıyor. Bu süreçte genelde yediklerimde domateş peynir ekmek ya da poğaça... Karıştırmamaya da çalışıyorum. Lütfen ben şunu denedim çok iyi geldi dediğiniz bişey varsa bekliyorum.
Hamile olduğumu bilmiyordum sanırım 2. 3. Haftada ağzıma geldikçe reflu gastrıt gibi şuphelendım. 5, 6. Haftadan itibaren çekilmez hale geldi.Ne zaman başladı peki
Bende öyleyim bugun evde bısey yoktu dogru düzgün mutfaga gireyim dedim. Mutfagın kokusu bile kötü olmama yetti.4aylik olana kadar ne yediysem cikardim suyu dahi hatta senin gibi bos midem ama mide suyunuYemek yapamadim koku hassasiyeti cok fena idi. Kendiliğinden gecti benim bulantilarim 4.ayda ben ne yaptimsa geciremedim
Bu 2.hamileliğim bunda yaşamadim o sorunlari ufak tefek sabah bulantilari anca.
Ne yapsan zamani gelmeyince gecmiyor inşallah bir an önce düzelirsin
Ay darısı basıma insalaaj . İlki kabus gibi geçti şimdi korkuyorum aynısı olur diyeIlk hamileliğim çok fenaydı. Kocam bile kokardı bana..
Hiçbirşeyden fayda görmedim. Biraz elma yiyebilirdim sadece. Doğuma kadar çıkardım..
(Ikincisinde hiç bir sorun yaşamadım)
Hiç beklemediğiniz gibi olabilir herşey..Ay darısı basıma insalaaj . İlki kabus gibi geçti şimdi korkuyorum aynısı olur diye
Ahahajsjsjs cok güzel anlatmıssınızHiç beklemediğiniz gibi olabilir herşey..
Ilk hamileliğimde; doğuma kadar kanamam oldu yattım, ikincisinde, doğuma 4 gün varken bile dağ gezisindeydim..
Ilk hamilelikte ne kadar tiksindiysem herşeyden, ikincisinde ise yemediğimde gözüm kaldı.
Ilk gebelikte şekerim çıktı, insülin kullandım doğuma kadar, ikincide herşey normaldi vs vs..
Kişinin her gebeliği bambaşka olabiliyor..
Inşallah çok rahat bir süreç olsun, sağlıkla kucağınıza alınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?