Hamilelikte mide bulantıları

CikolataCanavari

Birisi...
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
329
353
23
Geçmek bilmediği için konu açma ihtiyacı duydum. Başta sabah bulantıları oluyordu şimdi gün boyu ne yersem çıkarıyorum. Doktor bulantı ilacı verdi içiyorum onu bile çıkarıyorum. Midem boş artık bişey olmaz diyorum. Mide suyuna kadar çıkarıyorum. Koku hassasiyetim zaten vardı bu dönem arttı. Buzdolabını acıyorum midem bulanıyor, lavaboyu yıkayacagım döktüğüm deterjan resmen içimi dışıma çıkarıyor. Bu süreçte genelde yediklerimde domateş peynir ekmek ya da poğaça... Karıştırmamaya da çalışıyorum. Lütfen ben şunu denedim çok iyi geldi dediğiniz bişey varsa bekliyorum.

Geçmek bilmediği için konu açma ihtiyacı duydum. Başta sabah bulantıları oluyordu şimdi gün boyu ne yersem çıkarıyorum. Doktor bulantı ilacı verdi içiyorum onu bile çıkarıyorum. Midem boş artık bişey olmaz diyorum. Mide suyuna kadar çıkarıyorum. Koku hassasiyetim zaten vardı bu dönem arttı. Buzdolabını acıyorum midem bulanıyor, lavaboyu yıkayacagım döktüğüm deterjan resmen içimi dışıma çıkarıyor. Bu süreçte genelde yediklerimde domateş peynir ekmek ya da poğaça... Karıştırmamaya da çalışıyorum. Lütfen ben şunu denedim çok iyi geldi dediğiniz bişey varsa bekliyorum.
İki hamileligim de de 3 ay aynı şeyleri yaşadım. 4 er kilo vermiştim . Hicbirseyin faydası olmadı malesef. Şu içsem o bile durmuyordu midem de

Merhaba tuzlu ayva yedim sürekli olarak. O şekilde biraz daha rahat gecti 4 ayım.

Malesef bu derece hassasiyetle bir şey iyi gelmiyor . Zofran içiyordum o bile iyi gelmiyordu çmaşesef zamanı gelince gelecek. Aylarca yatak odasından dışarı cıkamamıstım. Cok cok zordu. Dakikalar geçmiyor gibiydi . Ben de aynı seyleri yasamaktan korkuyorum

Malesef bu derece hassasiyetle bir şey iyi gelmiyor . Zofran içiyordum o bile iyi gelmiyordu çmaşesef zamanı gelince gelecek. Aylarca yatak odasından dışarı cıkamamıstım. Cok cok zordu. Dakikalar geçmiyor gibiydi . Ben de aynı seyleri yasamaktan korkuyorum
Bende çok farklı değilim yataktan kalkınca midem bulanıyor. Yatakta uzanmasam koltukta uzanıyorum kafamı eğince çıkarıyorum.

Bende çok farklı değilim yataktan kalkınca midem bulanıyor. Yatakta uzanmasam koltukta uzanıyorum kafamı eğince çıkarıyorum.
Ya dakika gelmek bilmez bi de o durumda bilirim cok cok zor ama gelecek. Biraz daha sabır ♥️

Maalesef bu işin tek bir doğrusu yok. Doğum sabahına kadar herşeyden midem bulandı kustum 6 ay boyunca sadece serumla beslendim. 8 aylık doğuö yaptım da iyi ki erken doğurdum diye şükrettim :D
3 apartman ötedeki yemeğin kokusu bile geldi. Ama doğum yapınca geçti.
Dilerim ki 3. 4. Ayda geçenlerden olur sizinki.

4aylik olana kadar ne yediysem cikardim suyu dahi hatta senin gibi bos midem ama mide suyunu 😣 Yemek yapamadim koku hassasiyeti cok fena idi. Kendiliğinden gecti benim bulantilarim 4.ayda ben ne yaptimsa geciremedim :KK43:
Bu 2.hamileliğim bunda yaşamadim o sorunlari ufak tefek sabah bulantilari anca.
Ne yapsan zamani gelmeyince gecmiyor inşallah bir an önce düzelirsin 🤲🏻

4aylik olana kadar ne yediysem cikardim suyu dahi hatta senin gibi bos midem ama mide suyunu 😣 Yemek yapamadim koku hassasiyeti cok fena idi. Kendiliğinden gecti benim bulantilarim 4.ayda ben ne yaptimsa geciremedim :KK43:
Bu 2.hamileliğim bunda yaşamadim o sorunlari ufak tefek sabah bulantilari anca.
Ne yapsan zamani gelmeyince gecmiyor inşallah bir an önce düzelirsin 🤲🏻
Bende öyleyim bugun evde bısey yoktu dogru düzgün mutfaga gireyim dedim. Mutfagın kokusu bile kötü olmama yetti.

Ilk hamileliğim çok fenaydı. Kocam bile kokardı bana..
Hiçbirşeyden fayda görmedim. Biraz elma yiyebilirdim sadece. Doğuma kadar çıkardım..
(Ikincisinde hiç bir sorun yaşamadım)

Ilk hamileliğim çok fenaydı. Kocam bile kokardı bana..
Hiçbirşeyden fayda görmedim. Biraz elma yiyebilirdim sadece. Doğuma kadar çıkardım..
(Ikincisinde hiç bir sorun yaşamadım)
Ay darısı basıma insalaaj . İlki kabus gibi geçti şimdi korkuyorum aynısı olur diye

Bulantı bilekliklerinin çok iyi olduğunu duymuştum çevremden. Bilekte bulunan ve bulantıya iyi gelen acupressure noktasına uygun bir şekilde basınç yapıyor. Öyle pahalı bir şey değildir diye tahmin ediyorum bir deneyin isterseniz.

40 gün önce doğum yaptım ve bende hamilelik reflusu vardı kokudan bulantidan değilde refluden mide eksimesinden dolayı kusuyordum. Doğuma gireceğim zamana kadar sürdü hatta artık bende kötü bir hastalık var sanırım diyordum ki doğumdan çıktım bıçak gibi kesildi. Şöyle düşünün en fazla 9 ay sürecek ve geçecek ki büyük ihtimalle 3 ay sürer benim gibi olanlar nadirdir.

Ay darısı basıma insalaaj . İlki kabus gibi geçti şimdi korkuyorum aynısı olur diye
Hiç beklemediğiniz gibi olabilir herşey..🙂🙂

Ilk hamileliğimde; doğuma kadar kanamam oldu yattım, ikincisinde, doğuma 4 gün varken bile dağ gezisindeydim..

Ilk hamilelikte ne kadar tiksindiysem herşeyden, ikincisinde ise yemediğimde gözüm kaldı.

Ilk gebelikte şekerim çıktı, insülin kullandım doğuma kadar, ikincide herşey normaldi vs vs..

Kişinin her gebeliği bambaşka olabiliyor..

Inşallah çok rahat bir süreç olsun, sağlıkla kucağınıza alınız..

Hiç beklemediğiniz gibi olabilir herşey..🙂🙂

Ilk hamileliğimde; doğuma kadar kanamam oldu yattım, ikincisinde, doğuma 4 gün varken bile dağ gezisindeydim..

Ilk hamilelikte ne kadar tiksindiysem herşeyden, ikincisinde ise yemediğimde gözüm kaldı.

Ilk gebelikte şekerim çıktı, insülin kullandım doğuma kadar, ikincide herşey normaldi vs vs..

Kişinin her gebeliği bambaşka olabiliyor..

Inşallah çok rahat bir süreç olsun, sağlıkla kucağınıza alınız..
Ahahajsjsjs cok güzel anlatmıssınız😅😅 bu hamileliğimden ümitliyim artık

Back
X