Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda geçer. Bende 5. Haftanın sonunda karşılaştım bulantı ve kusma ile. Sen gibi çekmem gerekiyor demekki diyerek doktora bir şey söylemedim. 7. Haftanın sonunda kontrole gittiğimde söyledim kızdı bana niye haber vermedin çekilir bir şey değil o dedi. Prilam dr verdi fayda etmedi, ilacı değiştirdik zofran verdi o hiç etki etmedi. 11 haftalık olduk hala kusma bulantı var. Serum takviyesine başlıcaz ama bugün kendimi iyi hissediyorum sabah beri kusmadım en azından. Inşallah başkaları gibi bizde 6 ay çekmeyiz bunu6. Hafta başlamıştı 8. Haftaya kadar sürdü 9. Hafta bitmişti sonra ara ara gelmeye başladı son bı kaç gündür çekilmez bı hal aldı bulantılar kilo vermeye başladım en sonunda dayanamadım doktor sordu dün sikayetlerımı midemin bulandıgını söyledim neden bunu daha önce söylemedin dedi bende çözümü yoktur herhalde normal süreçtir ilaç vermezsınız diye demedim dedim. Oda ilaç yazdı günde ıkı kere aç karına yemekten yarım saat önce bugün ılacı Yenı aldığım İçin kahvaltı öncesi kullanamadım akşam yemeği öncesi kullanmaya başlayacağım ve inanıyorum faydası olacağına buraya yazmanın nedeni emınım hepımızın ortak çektiği bı sıkıntı 6 ay kaldı ortalama ve bu bulantıyla geçecek gibi değilO yüzden mecbur artık dayanamadım benım gibi çeken varsa hamıleler için mıde bulantısı ilacı varmış sizlerde doktorunuza yazdırabılırsiniz belki bu sayede bılmeyen var ise benım gibi duacım olur
10. Hafta da ınan geçti diye göbek atacaktım nerdeyse tabıkı her hamıle bır değil ama son günlerde artık zorlanıyorum galıba sabır göstermekten direncim kırıldı bırazdaBüyün hamilelik boyunca Stecanela etmiyor ama zorladığı zaman oluyor bu hamileliğim daha rahat gibi başlarda çoktu şimdi zaman zaman azaldi ve tiksinti var son çare kullanmayi düşünüyorum bende inşallah artmaz o kadar geçmiş olsun Allah kavuştursun
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBüyün hamilelik boyunca Stecanela etmiyor ama zorladığı zaman oluyor bu hamileliğim daha rahat gibi başlarda çoktu şimdi zaman zaman azaldi ve tiksinti var son çare kullanmayi düşünüyorum bende inşallah artmaz o kadar geçmiş olsun Allah kavuştursun
İnşallah canım valla zorlanmaya başladım bendeÇok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda geçer. Bende 5. Haftanın sonunda karşılaştım bulantı ve kusma ile. Sen gibi çekmem gerekiyor demekki diyerek doktora bir şey söylemedim. 7. Haftanın sonunda kontrole gittiğimde söyledim kızdı bana niye haber vermedin çekilir bir şey değil o dedi. Prilam dr verdi fayda etmedi, ilacı değiştirdik zofran verdi o hiç etki etmedi. 11 haftalık olduk hala kusma bulantı var. Serum takviyesine başlıcaz ama bugün kendimi iyi hissediyorum sabah beri kusmadım en azından. Inşallah başkaları gibi bizde 6 ay çekmeyiz bunu
Bi ay daha sabret inşallah geçer ilaçların etkisi olur10. Hafta da ınan geçti diye göbek atacaktım nerdeyse tabıkı her hamıle bır değil ama son günlerde artık zorlanıyorum galıba sabır göstermekten direncim kırıldı bırazda
İnşallah canım valla suanlık bulantılar geçse yetecek gibi son üç ayda da artık doğum stresi basacakBi ay daha sabret inşallah geçer ilaçların etkisi olur
Cnm üç buçuk ay can cekiserek kustum dokgorum yalvarmama rağmen ilaç vermedi doğal sürece karismiyoruz bebeğe iyi değil demişti ben kullanmadım her doktor farklı demekki6. Hafta başlamıştı 8. Haftaya kadar sürdü 9. Hafta bitmişti sonra ara ara gelmeye başladı son bı kaç gündür çekilmez bı hal aldı bulantılar kilo vermeye başladım en sonunda dayanamadım doktor sordu dün sikayetlerımı midemin bulandıgını söyledim neden bunu daha önce söylemedin dedi bende çözümü yoktur herhalde normal süreçtir ilaç vermezsınız diye demedim dedim. Oda ilaç yazdı günde ıkı kere aç karına yemekten yarım saat önce bugün ılacı Yenı aldığım İçin kahvaltı öncesi kullanamadım akşam yemeği öncesi kullanmaya başlayacağım ve inanıyorum faydası olacağına buraya yazmanın nedeni emınım hepımızın ortak çektiği bı sıkıntı 6 ay kaldı ortalama ve bu bulantıyla geçecek gibi değilO yüzden mecbur artık dayanamadım benım gibi çeken varsa hamıleler için mıde bulantısı ilacı varmış sizlerde doktorunuza yazdırabılırsiniz belki bu sayede bılmeyen var ise benım gibi duacım olur
İki üç haftaya geçer cnmBende farklı bı marka vermiş burdan yazmadım belkı almak isteyen olursa doktoruna yazdırsın diye daha denemedim inşallah faydasını görürsemfe yazacağım buradan yemekten soğudum hayattan soğudum resmen eski normal günlerimi özlüyorum arada nasıl geçecek böyle diyorum onca ayvalla çekmeden anlaşılmıyor bende sık sık bulantı var 2 gün önceydi galiba sadece bı kere istifra oldu tedirgin ilk şeyi hemde yüzüm falan inceldi kilo vermeye başladım Bıseyler yemem lazım diyorum yok lokma ağzımda büyüyor bulantı oldukça
Benım ılac çok iyi bu arada allahım ne rahatladım anlatamam valla kendı yazdı bılmıyorum bendeCnm üç buçuk ay can cekiserek kustum dokgorum yalvarmama rağmen ilaç vermedi doğal sürece karismiyoruz bebeğe iyi değil demişti ben kullanmadım her doktor farklı demekki
Hayırlı olsunBenım ılac çok iyi bu arada allahım ne rahatladım anlatamam valla kendı yazdı bılmıyorum bende
Amin aynen bende ilk ve eşim başka da istiyor yok bu bana yetti şimdidenBende doktorumu aradım ilaç verdi rahatladım çok zor bazen bu günleri nasıl geçireceğim diye dertleniyorum ilk çocuk bırdaha uzuuuuuuuun bitsüre sanmıyorumallah kavuştursun hepimizi
Peşpeşe yapanlara inanamıyorum zaten büyük cesaretAmin aynen bende ilk ve eşim başka da istiyor yok bu bana yetti şimdiden
Bende disarida gezen, oturup birseyler yiyen insanları gördüğümde şöyle bir iç geciriyorum. Hayatimda hicbirseye boyle imrendiğimi bilmem. O derece hayattan kopmusum.Bende farklı bı marka vermiş burdan yazmadım belkı almak isteyen olursa doktoruna yazdırsın diye daha denemedim inşallah faydasını görürsemfe yazacağım buradan yemekten soğudum hayattan soğudum resmen eski normal günlerimi özlüyorum arada nasıl geçecek böyle diyorum onca ayvalla çekmeden anlaşılmıyor bende sık sık bulantı var 2 gün önceydi galiba sadece bı kere istifra oldu tedirgin ilk şeyi hemde yüzüm falan inceldi kilo vermeye başladım Bıseyler yemem lazım diyorum yok lokma ağzımda büyüyor bulantı oldukça
Ben serum ve Yenı verilen ilaçtan sonra rahatladım sık sık az yiyorum artık su içmeye başladım yeniden çok şükürBende disarida gezen, oturup birseyler yiyen insanları gördüğümde şöyle bir iç geciriyorum. Hayatimda hicbirseye boyle imrendiğimi bilmem. O derece hayattan kopmusum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?