Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bilim korktum bendeHerkeste farkli belirtiler olabiliyor kendinizi kasmayin.
12.haftamdayim bu zamana adar ne midem bulandi ne de kustum.
Tiksinme biraz ileriki haftalarda basladi. 6 haftalikken her seyi yedim
Benim de bi iki belirtim vardi gaz ve gogus hassasiyeti.
Korkma canım normal daha erken Ama inş hiç bulanmaz miden berbat bişey çünküMerhaba arkdaslar 6+5 gunluk hamileyim hic midem bulanmiyor kokulara karsi bi hasasiyetimde yok sadece goguslerim asiri si ve sirtim belim bazen cok agriyor normal mi acaba
ALlah sağ salim bebeğine kavuştursun inş. Benim de iki oğlum var ikisindede hiiiç midem bulanmadı kokulardanda tiksinmedim ama seninli.gibi belim sırtım çok ağrıdı bide.başıımMerhaba arkdaslar 6+5 gunluk hamileyim hic midem bulanmiyor kokulara karsi bi hasasiyetimde yok sadece goguslerim asiri si ve sirtim belim bazen cok agriyor normal mi acaba
Sagol cnm tsk ederim saglikli bi bebegim olsunda ne olursa olsun onemli degil ama hamile kalmadan 1 ay once ruyamda erkek bebek gordum senin bu bebek alsana dediler yok ya benim bebegim diyordun iki gun oncede bak erkek bu bebek diyordu doktor ruyamda Hayirlisi canimALlah sağ salim bebeğine kavuştursun inş. Benim de iki oğlum var ikisindede hiiiç midem bulanmadı kokulardanda tiksinmedim ama seninli.gibi belim sırtım çok ağrıdı bide.başıımgenelde halk arasında sabahnmide bulantsı olmazsn erkek derler bebeğe hayırlısı olsun hakkında
Aynen oyle sanki belim yerinden cikcak gbi agriyorBenimde bulanmadi. Suan 11. Haftanın icindeyim bu saatten sonrada sorun olmaz dediler. Sadece gogüslerim sisti ve belim ağrıyor ayakta kalınca.
benım de hıc bulanmadı.erkek olur derler diyen olmuş ama benim kızım olacak ınşallah.Merhaba arkdaslar 6+5 gunluk hamileyim hic midem bulanmiyor kokulara karsi bi hasasiyetimde yok sadece goguslerim asiri si ve sirtim belim bazen cok agriyor normal mi acaba
Hayırlısı olsun sağlıklı , sıhhatli ,en önemlisi hayırlı bi evlat olsun inş. Ee bbebiş büyüyünce paylaş bizimlede şehzademi sultan mı annesiSagol cnm tsk ederim saglikli bi bebegim olsunda ne olursa olsun onemli degil ama hamile kalmadan 1 ay once ruyamda erkek bebek gordum senin bu bebek alsana dediler yok ya benim bebegim diyordun iki gun oncede bak erkek bu bebek diyordu doktor ruyamda Hayirlisi canim
Allah hepimize hayirlisi versin canim :)Hayırlısı olsun sağlıklı , sıhhatli ,en önemlisi hayırlı bi evlat olsun inş. Ee bbebiş büyüyünce paylaş bizimlede şehzademi sultan mı annesi![]()
Merhaba arkdaslar 6+5 gunluk hamileyim hic midem bulanmiyor kokulara karsi bi hasasiyetimde yok sadece goguslerim asiri si ve sirtim belim bazen cok agriyor normal mi acaba
Benimde annem 9 ay boyunca istifra etmis ama teyzem hic etmemis sanirim bende ona cekicem galbw ondan merk ettimbende sadece 6 ayda 5 defa istifra ettim okdar. öyle rahatki ne güzel. kusmak çok zor. annem 7. ayına kadar istifra etmiş. arkadaşım doğuma giderken bile istifra etti. herkeste aynı olmuyor.
Benim annem mutfaga giremezdi oyle kötüydü ama hiç ona çekmemişimBenimde annem 9 ay boyunca istifra etmis ama teyzem hic etmemis sanirim bende ona cekicem galbw ondan merk ettim