• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte mide bulantisi olmayanlar

Minemacar

Miaka
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
1.864
894
73
Merhaba arkdaslar 6+5 gunluk hamileyim hic midem bulanmiyor kokulara karsi bi hasasiyetimde yok sadece goguslerim asiri si ve sirtim belim bazen cok agriyor normal mi acaba

Herkeste farkli belirtiler olabiliyor kendinizi kasmayin.
12.haftamdayim bu zamana adar ne midem bulandi ne de kustum.
Tiksinme biraz ileriki haftalarda basladi. 6 haftalikken her seyi yedim
Benim de bi iki belirtim vardi gaz ve gogus hassasiyeti.

Herkeste farkli belirtiler olabiliyor kendinizi kasmayin.
12.haftamdayim bu zamana adar ne midem bulandi ne de kustum.
Tiksinme biraz ileriki haftalarda basladi. 6 haftalikken her seyi yedim
Benim de bi iki belirtim vardi gaz ve gogus hassasiyeti.
Ne bilim korktum bende

Merhaba arkdaslar 6+5 gunluk hamileyim hic midem bulanmiyor kokulara karsi bi hasasiyetimde yok sadece goguslerim asiri si ve sirtim belim bazen cok agriyor normal mi acaba
Korkma canım normal daha erken Ama inş hiç bulanmaz miden berbat bişey çünkü :( ablamın ve çok yakın 2 arkadaşımın hiç bulantısı olmadı, bırak bir günü bir saat bile bulanmamış mideleri hepsinin de bebişleri sapasağlam doğdu. Endişelenme yani miden bulanmıyosa yiyebildiğin kadar ye

ALlah sağ salim bebeğine kavuştursun inş. Benim de iki oğlum var ikisindede hiiiç midem bulanmadı kokulardanda tiksinmedim ama seninli.gibi belim sırtım çok ağrıdı bide.başıım:KK51: genelde halk arasında sabahnmide bulantsı olmazsn erkek derler bebeğe hayırlısı olsun hakkında

ALlah sağ salim bebeğine kavuştursun inş. Benim de iki oğlum var ikisindede hiiiç midem bulanmadı kokulardanda tiksinmedim ama seninli.gibi belim sırtım çok ağrıdı bide.başıım:KK51: genelde halk arasında sabahnmide bulantsı olmazsn erkek derler bebeğe hayırlısı olsun hakkında
Sagol cnm tsk ederim saglikli bi bebegim olsunda ne olursa olsun onemli degil ama hamile kalmadan 1 ay once ruyamda erkek bebek gordum senin bu bebek alsana dediler yok ya benim bebegim diyordun iki gun oncede bak erkek bu bebek diyordu doktor ruyamda Hayirlisi canim

Benimde bulanmadi. Suan 11. Haftanın icindeyim bu saatten sonrada sorun olmaz dediler. Sadece gogüslerim sisti ve belim ağrıyor ayakta kalınca.

benım de hıc bulanmadı.erkek olur derler diyen olmuş ama benim kızım olacak ınşallah.
hatta hamılelıkle ılgılı nerdeyse hıc bır belırtıyı yasamadım gayet rahat gectı sımdıye kadar

Zaten 8- 9. Haftalarda baslar mide bulantisi..ama baslamiyorsa da tadini cikarin.mide bulantisinin saglikli gebelikle hicbi iliskisi yok.

Sagol cnm tsk ederim saglikli bi bebegim olsunda ne olursa olsun onemli degil ama hamile kalmadan 1 ay once ruyamda erkek bebek gordum senin bu bebek alsana dediler yok ya benim bebegim diyordun iki gun oncede bak erkek bu bebek diyordu doktor ruyamda Hayirlisi canim
Hayırlısı olsun sağlıklı , sıhhatli ,en önemlisi hayırlı bi evlat olsun inş. Ee bbebiş büyüyünce paylaş bizimlede şehzademi sultan mı annesi :KK19:

Benimde hiç mide bulantım olmadı canım. 27 haftalık bebişim. Çok şükür iyiyiz bi problemimiz yok. Bulantı herkeste olcak diye birşey yok..

bende sadece 6 ayda 5 defa istifra ettim okdar. öyle rahatki ne güzel. kusmak çok zor. annem 7. ayına kadar istifra etmiş. arkadaşım doğuma giderken bile istifra etti. herkeste aynı olmuyor.

bende sadece 6 ayda 5 defa istifra ettim okdar. öyle rahatki ne güzel. kusmak çok zor. annem 7. ayına kadar istifra etmiş. arkadaşım doğuma giderken bile istifra etti. herkeste aynı olmuyor.
Benimde annem 9 ay boyunca istifra etmis ama teyzem hic etmemis sanirim bende ona cekicem galbw ondan merk ettim

Benimde yok bulantım ve kusmam sadece gögüs hassasiyeti kasık ve bel agrısı aşırı uykum var

Back
X