- 23 Aralık 2019
- 275
- 116
- 103
- 34
- Konu Sahibi EdebiyatOgretmen
Hamileliğinde mide bulantısı ve kusma yaşamayan var mi. Bir de kac haftadan itibariyle kusma ve mide bulantısı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyo ister istemez çünkü herşey kokuyo gibi geliyo ama kusma öyle sabhları dr aç karınla hap verdi yututğum gibi çıkardım hep 7. Haftadan sonra başladıHamileliğinde mide bulantısı ve kusma yaşamayan var mi. Bir de kac haftadan itibariyle kusma ve mide bulantısı olur
Benim ilk gebeliğimde hiç midem bulanmadı hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım çok şükür :)Hamileliğinde mide bulantısı ve kusma yaşamayan var mi. Bir de kac haftadan itibariyle kusma ve mide bulantısı olur
Hiç alakası yok canım hiç öyle düşünüp kendini üzme.Teşekkür ediyorum. Kan testinde hamileligim cıktı galiba bir kac haftalık hamileyim. Yarın hastaneye gideceğim.. şundan korkuyorum mide bulantısı ya da kusma olmazsa sanki sağlıksız gebelik olacak gibi düşüncem var belki yanlış düşünüyorum ama korkuyorum
Hiç midem bulanmadı ve hiç kusmadım bir istisna hariç. Bir gün porçöz çamaşır suyu vs bir sürü kimyasal kullanınca sanırım zehirlendim ve kustum ama hamile olmasam da sanırım kusardım.Hamileliğinde mide bulantısı ve kusma yaşamayan var mi. Bir de kac haftadan itibariyle kusma ve mide bulantısı olur