- 16 Mayıs 2013
- 44
- 16
- 18
sabahlari aç karnina elma yee ne zaman yandigimi hissedersen 1 tane elma yee ayni sorunu bnde yasiyorum elma yiyorum geciyor .kızlar 5 aylık hamileyim midemm çok yanıyor bi kaçgündür geçmiyordaa yardım edin nasıl geçerKötü Kazen
Bende elmayı deneyeceğim sabaha karşı uyandım hala mide yanmasıyla boğuşuyorum öyle böyle bir yanma değil hayatımda ilk kez bu kadar şiddetli bir yanma sorunu yasıyorum midem bulanıyor resmen maden suyu içtim süt kalmamış evde eşim Sağolsun benden önce bitirmiş yediklerinize dikkat etseniz bile yaşıyorsunuz açıkçası ben yasıyorum asitli tüketmem yatmadan önce yemek yemem yine de yasıyorumsabahlari aç karnina elma yee ne zaman yandigimi hissedersen 1 tane elma yee ayni sorunu bnde yasiyorum elma yiyorum geciyor .
Selam bende 5 aylık hamileyim ayni sorunları yaşıyorum modem yanıyor eksiyor kusma hissi veriyor iğrenç biseykızlar 5 aylık hamileyim midemm çok yanıyor bi kaçgündür geçmiyordaa yardım edin nasıl geçerKötü Kazen
Bende 5 aylık hamileyim mide yanması ekşime kusma hissi iğrenç bi şey bende reflude vardı kivrandiriyor resmen
ben de sürekli yaşadım yatarken boğularak uyanıyrdum yastığımı yükselttim kaç aydr bilmiyorum ama uzun süredir neredeyse oturarak uyuyorum ve midem yandıkça süt içiyorum ya da maden suyu ama süt daha etkili oluyor bende surup hiçbir fayda göstermediİciyorum ama faydası yok doğuma kadar çekilir mi bu ağrı bilemedim
laktozsuz sütü denerseniz b usorunları yaşamazsınız belkiSut gaz yapıyor bende ilk aydan beri bulantı kusma yerine gaz ve kabızlık yapıyor bağırsak krampları kasik ağrısı vs
Genel olarak belirtiler;laktozsuz sütü denerseniz b usorunları yaşamazsınız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?