- 12 Haziran 2015
- 7
- 1
- 16
- 36
bende cok kotuydum o konuda artik dayanamadim doktorum gaviscon surup verdi onu kullaniyorum simdi azaltio en azindan rahat uyuyabiliorm. doktoruna sor onay verirse sende kullan istersen.20 haftalık hamileyim mide yanmasından uyuyamıyorum son bir haftadır.napıcam ben ya( -)KK61:
Valla tatlim kendi kendinin doktoru olucak, ne midene dokunuyorsa onu hayatindan bir muddet cikaricaksin.. Ne duzeltir degilde ne kotu geliyor oncelikle onlari onlemen lazim..ben bu sorunu 2.5 aylıktan beri çekiyorum ne yersem midem yanıyor
ve şu an bile halen yanıyor
hiçbir şey kar etmiyor her şeyi denedim bir ara süt iyi geliyordu şimdi o da işe yaramıyor
sabah domates yedim şu an yanıyorum. off ne yapacağımı bilmiyorum
bende çiğniyordum ama çenesiz olur çocuğun çok konuşur dedi bi ablam ben de hemen kestim.. Asıl neden o değil aslında gaz sancım çok oluyordu sakız çiğnemekte bilimsel olarak hava yutturuyormuş.. Hatta bir gece hiç uyuyamadım.. Ondan hemencecik bıraktım.. :)))midem yanmaması için sürekli sakız çiğniyorumrahatlatıyo ama bütün gün sakız çiğnemekten çenem düşcek
sıcak süt içiyordu eşim deneyeyim bakalım soğugunu..soguk sut iki yudum... bes dakika sonra tekrar iki yudum... ise yariyor kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?