Hamilelikte mide yanması nasıl geçer?

7 haftalık hamileyim... mide yanması dün başladı, bugün şiddetli devam ediyor. soda içerek geçirmeye çalışıyorum, geçmezse akşam iki yudum soğuk süt deneyeceğim.

aslında dr mide için ilaç vermişti sabah aç karnına alıyorum ama birşey dokundu sanırım.
geçer inşallah.

Kızlar benim de aylardır midem felaket yanıyor tek çözümü rennie tablette buldum kesinlikle tavsiye ederimm !

20 haftalık hamileyim mide yanmasından uyuyamıyorum son bir haftadır.napıcam ben ya((KK61:

20 haftalık hamileyim mide yanmasından uyuyamıyorum son bir haftadır.napıcam ben ya(-)KK61:
bende cok kotuydum o konuda artik dayanamadim doktorum gaviscon surup verdi onu kullaniyorum simdi azaltio en azindan rahat uyuyabiliorm. doktoruna sor onay verirse sende kullan istersen.

Valla tatlim kendi kendinin doktoru olucak, ne midene dokunuyorsa onu hayatindan bir muddet cikaricaksin.. Ne duzeltir degilde ne kotu geliyor oncelikle onlari onlemen lazim..

Su ve sütle beslenen bir hamileydim yani ne yesem midem yanıyordu öyleki mide bulantısına kadar varıyordu tek çözümü sadece süt içmekte buldum başka hiçbirşey yiyemiyordum

midem yanmaması için sürekli sakız çiğniyorum rahatlatıyo ama bütün gün sakız çiğnemekten çenem düşcek

arkadaşım naneli sakız tavsiye etti.. bn bazen rennıe duo şurup kullanıyorum..yemek borum tahriş oldu..mecbur kalmadıkçada ilaç almıyorum..

soguk sut iki yudum... bes dakika sonra tekrar iki yudum... ise yariyor kizlar

midem yanmaması için sürekli sakız çiğniyorum rahatlatıyo ama bütün gün sakız çiğnemekten çenem düşcek
bende çiğniyordum ama çenesiz olur çocuğun çok konuşur dedi bi ablam ben de hemen kestim.. Asıl neden o değil aslında gaz sancım çok oluyordu sakız çiğnemekte bilimsel olarak hava yutturuyormuş.. Hatta bir gece hiç uyuyamadım.. Ondan hemencecik bıraktım.. :)))

Gaviscon diye bir ilav var o ise yarıyor dr bana yandığı zaman istersen kafaya dik bitir bisey olmaz demişti. Lansoral da bir çözüm. Hic zararlari yok ama yine de dr arayip sorun.

Hamilelik öncesinde de reflü sorunu olan biriydim. Hamilelikte korkunç artti. 29. Haftamdayim ve su an fena durumdayim. Değil uyku uyumak söyle bi uzanayim desem ejderha gibi kalkiyorum. Gaviscon advance kullanıyordum. O da fayda etmemeye başladı. Gaviscon double action u keşfettim. Çok daha etkili bir surup. Bilmiyorum o olmasa nasıl uyuyabilirim. Ama ara ara uyanıp içiyorum suruptan. Düzenli kullandığım halde bile mide yanmasiyla uğraşıyorum. Ve biteceğini de sanmıyorum. Doğana kadar kurtuluş yok sanırım.

Yorumlarin hepsinu okumadim ama doktorlar hamilelere rennie veriyor, bendede hapi var, tacit gibi agizda eriyen mideyi aninda rahatlatan bi ilac. Ben onu kullaniyorum ve cokta memnun kaldim

hamileliğim boyunca hiç ilaç kullanmadım bu yüzden ilaç almak istemiyorum süt bende gaz problemi yapıyor 1 bardak bile içemiyorum soda ve elma iyi geliyordu ama 2 gündür onlarda çözüm olmadı ejderha gibiyim

6.aydan sonraki mide yanmasına alisiktim da bu sefer çok erken başladık. .. şu an 9+4 günlük hamileyim ve 6. Haftadan beri bu yanmalarla uğraşıyorum. Öyle böyle değil. ..yemek borum boğazım komple tahriş olmuş halde. Kusmalar bunu daha da siddetlendiriyor.İnşallah yoktur ama var mı bana benzeyen bir çözümü olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…