Canım bende 11 haftalık hamileyim benim ilk haftalardan başladı mide yanması dr reni surup verdi pek faydasını görmedim karbonatlı su içince geçiyo şükür mide yanmam oldugu zaman bi su bardağına 1 cay kaşığı karbonat atıp içiyorum o rahatlatıyor6.aydan sonraki mide yanmasına alisiktim da bu sefer çok erken başladık. .. şu an 9+4 günlük hamileyim ve 6. Haftadan beri bu yanmalarla uğraşıyorum. Öyle böyle değil. ..yemek borum boğazım komple tahriş olmuş halde. Kusmalar bunu daha da siddetlendiriyor.İnşallah yoktur ama var mı bana benzeyen bir çözümü olan?
ne yaptınız sız nasıl gectı bende reflu vardı zaten ıkız gebeyım 8 haftalık 6. haftadan ıtıbaren ben de kotuydum. dun gece uyuyamadım nasıl altından kalktınız bu sorunun ya da kalkabildiniz mi ?6.aydan sonraki mide yanmasına alisiktim da bu sefer çok erken başladık. .. şu an 9+4 günlük hamileyim ve 6. Haftadan beri bu yanmalarla uğraşıyorum. Öyle böyle değil. ..yemek borum boğazım komple tahriş olmuş halde. Kusmalar bunu daha da siddetlendiriyor.İnşallah yoktur ama var mı bana benzeyen bir çözümü olan?
Karbonat hamilelikte zararlı değil o Zaman birisi daha söyledi de sordum zarar verir mi diye bilmiyorum deyince yapmamıştımCanım bende 11 haftalık hamileyim benim ilk haftalardan başladı mide yanması dr reni surup verdi pek faydasını görmedim karbonatlı su içince geçiyo şükür mide yanmam oldugu zaman bi su bardağına 1 cay kaşığı karbonat atıp içiyorum o rahatlatıyor
Herkeste farklı Zaman'larda başlıyor canım benim ilk 3 ay olmadı kimisinin son 3 ay olurmuş kimisinin 3. Ay sonrası başlarmış. Gebelik şüphen varsa adetini beklemek en güzeli çünkü adet gecikmesi olmadan genelde gebelik belirtisi ortaya çıkmazGebelikte mide yanmasi ne zmn baslar ?
Benim adetimden once basladi ilk zmanlarda geceleri yaniodu sonra gunduze cevirfi nrrdeyse hergun yanio.kola icemiorun ya eksime yapio yada yanma.maden suyu iciyorum hergun sade .oncedeen cok iciodum simdi tiksinmis gibi yarisini bile icemiorum.soguk sut yanmaya gercekten cok iyi gelio.ama gaz sorunu yapar.birde dun cikolata yedim ve resmen ilk defa cikolatadan midem yandi ...benim gebeligim kesin deil merak edip soruyorum.gebelikte mide yanmasi nasildir en erken ne zmn baslar?
Belirttigim gibi adetten once basladi zaten adetim geciktiHerkeste farklı Zaman'larda başlıyor canım benim ilk 3 ay olmadı kimisinin son 3 ay olurmuş kimisinin 3. Ay sonrası başlarmış. Gebelik şüphen varsa adetini beklemek en güzeli çünkü adet gecikmesi olmadan genelde gebelik belirtisi ortaya çıkmaz
Test yaptın mı peki canım :)Belirttigim gibi adetten once basladi zaten adetim gecikti
Yaptim silik cizgi gormustum ama ozmandan beri test yapmadim kan vericem ama su yanma olayini merak ettim en erken ne zmn baslar acaba gebelikte?Test yaptın mı peki canım :)
bebek iyice büyüyüp mideyi yukarı doğru iyice ittirmeye başladığında mide yanması,reflü gibi şikayetler başlar.yani son birkaç ayda,7.ayında başlar en erken.Yaptim silik cizgi gormustum ama ozmandan beri test yapmadim kan vericem ama su yanma olayini merak ettim en erken ne zmn baslar acaba gebelikte?
Anladim ama erken gebelik belirtileri arasinda mide yanmasini okudum cogu sitede oyuzden merak ettim en erken ne zmn baslar diyebebek iyice büyüyüp mideyi yukarı doğru iyice ittirmeye başladığında mide yanması,reflü gibi şikayetler başlar.yani son birkaç ayda,7.ayında başlar en erken.
Gebelikten önce şikayetin varsa sonra da olması çok normal canım ama inşallah geçer çekmezsin çok zor nerdeyse bir haftadır çekiyorum gece uyuduğumu anlamıyorum gündüz yediklerimi anlamıyorum. Çekmezsin inşallah hiç.Yaptim silik cizgi gormustum ama ozmandan beri test yapmadim kan vericem ama su yanma olayini merak ettim en erken ne zmn baslar acaba gebelikte?
Benim 12 13. Haftalarda hafif hafif başladı şikayetlerim şimdi arttı 16. Haftaya girdik. Böyle benim gibi olan çok hamile varbebek iyice büyüyüp mideyi yukarı doğru iyice ittirmeye başladığında mide yanması,reflü gibi şikayetler başlar.yani son birkaç ayda,7.ayında başlar en erken.
Yumurtlamadan itibaren beyaz akintim vardi damla kadar geliodu arkadan su gibi oluodu hergun oleydi adete bir hafta kala iste kasik batmasi basladi .sonrasinda geceleri yanma basladi cayir cayir yaniodu midem.adete yakin bel agrisi basladi adet olurum dedim omadim normalde bat 28 mayis olmasi lazmdi 26 mayis supriz ic camasirimda kucuk bi leke fark ettim sbah sonr peceteye silincede geldi hayatimda hic bole leke yasamadim onceden olurdu adetten ondce ama sari leke tarzinda olurdu bi iki kere kahveregi lekede odugu omustur ama adet olmusumdur yani...bu deisikti sivi gibiydi.ertesi gun leke seklinde geldi dier gunlerde camur gibi toplasan 4 gun falan adet gibi deil ama .iste bel agrisi sikayetlerim devam etti bir haftadir hergun var suan.gaz var ztn duygusal degisim var midede yanmam hergun olmaya basladi bir haftayi geckin duzenli plarak hergun mide yanio bazen sabah bazen aksam uzeri bazen aksam baslio ama hergun var...Gebelikten önce şikayetin varsa sonra da olması çok normal canım ama inşallah geçer çekmezsin çok zor nerdeyse bir haftadır çekiyorum gece uyuduğumu anlamıyorum gündüz yediklerimi anlamıyorum. Çekmezsin inşallah hiç.
Bu arada biri silik çıktıysa Bebek var ama yeni oluşuyor diyorlar canım inşallah olmuştur bebiş :) ne Zaman vereceksin kan bir de başka belirti yok mu kaç gün oldu adetin geçeli canım
Canım daha fazla geciktirme doktora git bi istersen. hamile olma ihtimalin yüksek hamile değilsen de doktor ona göre muayene eder ya da evde tekrar bir test yap çizgiler belirgindir zaten varsa gebelik. Hem ona göre hareket edersinYumurtlamadan itibaren beyaz akintim vardi damla kadar geliodu arkadan su gibi oluodu hergun oleydi adete bir hafta kala iste kasik batmasi basladi .sonrasinda geceleri yanma basladi cayir cayir yaniodu midem.adete yakin bel agrisi basladi adet olurum dedim omadim normalde bat 28 mayis olmasi lazmdi 26 mayis supriz ic camasirimda kucuk bi leke fark ettim sbah sonr peceteye silincede geldi hayatimda hic bole leke yasamadim onceden olurdu adetten ondce ama sari leke tarzinda olurdu bi iki kere kahveregi lekede odugu omustur ama adet olmusumdur yani...bu deisikti sivi gibiydi.ertesi gun leke seklinde geldi dier gunlerde camur gibi toplasan 4 gun falan adet gibi deil ama .iste bel agrisi sikayetlerim devam etti bir haftadir hergun var suan.gaz var ztn duygusal degisim var midede yanmam hergun olmaya basladi bir haftayi geckin duzenli plarak hergun mide yanio bazen sabah bazen aksam uzeri bazen aksam baslio ama hergun var...
Ole cnm da esimin isleri cok bu ara biyere gidemioz hafta sonu da eczaneye gidemedim bu hafta insallah bi doktora gidicemCanım daha fazla geciktirme doktora git bi istersen. hamile olma ihtimalin yüksek hamile değilsen de doktor ona göre muayene eder ya da evde tekrar bir test yap çizgiler belirgindir zaten varsa gebelik. Hem ona göre hareket edersin
Anladım canım bebiş var gibi dikkat edersin canım bişi olmaz. Ben ilk hamile olduğumu adetim bir gün geçtikten sonra ağzımda tat bozukluğu olmuştu o şekilde anlamıştımOle cnm da esimin isleri cok bu ara biyere gidemioz hafta sonu da eczaneye gidemedim bu hafta insallah bi doktora gidicem
Ay o bendede var hele sabahlari degisik bi tatla uyaniom.bu aksam marul yiyeyim dedim maruldan tiksindim yiyemedim meselaAnladım canım bebiş var gibi dikkat edersin canım bişi olmaz. Ben ilk hamile olduğumu adetim bir gün geçtikten sonra ağzımda tat bozukluğu olmuştu o şekilde anlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?