- Konu Sahibi yasemmminnn
Arkadaşlar 19 haftalık hamileyim ve doktorumdan hariç duyduklarım işe yarayabiliyor 2 günde bir balık yiyenler hergün yarım kilo yoğurt yiyenler bana göre biraz abartıor siz hergün rutin neler yiyiyorsunuz bunları paylaşmanızı istiyorum.Bende önerilerimi paylaşmak isterim bebeğimin kemikleri için hergün 1 soda içiyorum,hergün olmamakla birlikte haftada en az 4 kez ceviz yiyiyorum haftada bir balık yiyiyorum hergün 2 bardak süt içiyorum boza iii geliyor diye duydum bakliyat yemek çok önemliymiş diye duydum sıklıklarını bilmiyorum çok ii ayarlayan var mı sizler hergün mutlaka yiyiyorum dediğiniz şeyler varsa paylaşırmısınız bizler de sizlerden farklı şeyler öğreniriz belki bebeğimize katkısı olur...şimdiden Teşekkürlergamyoncuiremsu
canım öncelikle hayırlı doğumlar paylaşım tarihine bakmadım ama belkide doğurmussundur evladını :) doğduysanda hayırlı olsun diyelim ve hergün yediğim ürünlere gelelim kahvaltıda sevmesemde günlük mutlaka bir yumurta yiyorum tahin pekmezli bi dilim ekmek peynir ve bi bardak süt içiyorum yoğurt hergün yemiyorum valla bi öğlen sütlü keloks bu nesle nesfitlerden yiyorum meyve iki günde bir sebzede öyle balık haftada iki ceviz her gün üç tane ama kabuklu ceviz almanı tavsiye ederim çünkü içinde çinko varmış omega 3ün dışında cevizi kırar kırmaz bir dakika içinde tüketmek lazım yoksa çinko hemen ucuyomus balıkta cupra yiyebilyodum ama arastırmlarıma göre sardalyadaki vitamin hamilelere ve bebeklere yarıyomuş arad bi açık çay içiyorum sütü artırıo die haftanın iki günü köfte yada tavuk ben parca et yiyeymediğim için köfteyle idare ediyorum buarada 6haftalık hamileyim daha