• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte normal mi?

Kasilmalar icin erken gibi geldi bana.Benim ikizdi.22.haftada basladi kasilmalar.Doktor,ona bile.erken demisti.Doktorunuza.danisin isterseniz.bana magnezyum yazmisti.Doguma 5 gun kalaya kadar ictim hep.
Magnezyum 10. Haftada vermişti 2 kez kullandm o zamandan beri gitmedim zaten doktora cinsiyeti de yarın ogrencem insallah yarın sorcam cnm

Kızlar çok kilo almadm sanırım yani oyle düşünüyorum tam 18 haftalik hamileyim, 2 dakka ayakta durduğum zaman topuklarım çok agrıyor inanılmaz derecede ağrıyor sanki topuklu ayakkabı giymisim de gezmişim bi öneriniz var mı? birde kasılmalarım var dün 2 kez oldu bi an da kasılıyor karnım ve sertleşiyor. Normal mi?
Oncelikle gecmis olsun.. kilo haric tipa tip ayni sorunlar bendede var.. varis corabi yazdi doktorum.. ama topuklarim felaket.. aglayasim geliyor.. bazen karnimada ayni senin gibi kasilmalar var.. fazla ayakta durmamak tek cozum bence.. :(

magnezyum ihtiyacınız olabilir..benim doktorum herşeyi ilaçlarda arama günde 1 tane maden suyu iç ve yarım muz ye demişti ..ilaç kullanmadım hiç gerçi ben hep 1 tane muz yiyordum allaha şükür kilo çok almadım ama doktor yarım muzu öneriyodu kilo çok alanlara :) :)

magnezyum ihtiyacınız olabilir..benim doktorum herşeyi ilaçlarda arama günde 1 tane maden suyu iç ve yarım muz ye demişti ..ilaç kullanmadım hiç gerçi ben hep 1 tane muz yiyordum allaha şükür kilo çok almadım ama doktor yarım muzu öneriyodu kilo çok alanlara :) :)
Canım benim annem mide yanması olduğu icin bana hamileyken gunde 1 tane maden suyu içmiş ben dogduktan bi zamam sonrami hemen mi yanlış olmasın hatırlamıyorum, bütün vücudum kabuk dökmüş giydiğim kiyafetler yapışıyor ve kanıyormuş cok cekmis benden o konu da, ve suan benim cildim cok hassas kaşısam bile kızarır hafif sıkınca morarır ve ufacık sakalasmada vurmada acır.

Oncelikle gecmis olsun.. kilo haric tipa tip ayni sorunlar bendede var.. varis corabi yazdi doktorum.. ama topuklarim felaket.. aglayasim geliyor.. bazen karnimada ayni senin gibi kasilmalar var.. fazla ayakta durmamak tek cozum bence.. :KK43:
Gecmis olsun canım normal o zaman yarın doktora gitcem sorcam insallah, cinsiyeti ne senin minigin😍

Tesekkur ederim😚 doktorum magnezyum verdi ama tatlı cok diye genelde ilac kullanmiyorum o yuzden kullanmadm, 2 bardak felan icmisimdir, bi an da toplanıyor karnım sanki bebek büzüşüyor gibi daha sonra sertleşiyor ilk gebeligim olduğu icin her farklı olan seyden acaba ne diye düşünüyorum.

doktorun verdigi ilaçları kullanin lutfen.eger kullanmak istemiyordaniz, soru isaretleriniz varsa.doktorunuza sorun bunları. birlikte bir karara varın. kullanmayacaksaniz da kullanmayacaginizi bilsin sizi ona gore takip etsin.

Kızlar çok kilo almadm sanırım yani oyle düşünüyorum tam 18 haftalik hamileyim, 2 dakka ayakta durduğum zaman topuklarım çok agrıyor inanılmaz derecede ağrıyor sanki topuklu ayakkabı giymisim de gezmişim bi öneriniz var mı? birde kasılmalarım var dün 2 kez oldu bi an da kasılıyor karnım ve sertleşiyor. Normal mi?
rahim büyüdükçe etrafındaki bağ dokuları sebebi ile oluyor bu aylarda dr bana magnezyum verdi iyi geldi.topuk olayını bilemeyeceğim

Bende de çok ayak problemleri oldu. Devamı kramp oldu. Düzenli magnezyum kullanınca geçti. Eczacıya şekersizinden sorun . Karnınızın sebebi de rahim büyümesi. Endişelenmeyin, sürekliiiiiiiiii olacak. Sapasağlam kucağınıza alın inşallah

Bende de çok ayak problemleri oldu. Devamı kramp oldu. Düzenli magnezyum kullanınca geçti. Eczacıya şekersizinden sorun . Karnınızın sebebi de rahim büyümesi. Endişelenmeyin, sürekliiiiiiiiii olacak. Sapasağlam kucağınıza alın inşallah
Amin insallah Allah razi olsun♥️

Ayak agrısı normal olabilir ama bu haftada kasılma Cok erken.. Muhakkak doktoruna danış.

Canım benim annem mide yanması olduğu icin bana hamileyken gunde 1 tane maden suyu içmiş ben dogduktan bi zamam sonrami hemen mi yanlış olmasın hatırlamıyorum, bütün vücudum kabuk dökmüş giydiğim kiyafetler yapışıyor ve kanıyormuş cok cekmis benden o konu da, ve suan benim cildim cok hassas kaşısam bile kızarır hafif sıkınca morarır ve ufacık sakalasmada vurmada acır.
Allah allah cok enteresan bende hergun ictim ama oglumda hic öle bisey olmadı

Back
X