ben garipsemiyorum artık alıştım onların huyuna suyuna
onlardan anlayış da beklemiyorum
ben de zaten o son 3 hafta 1 tenefüs tutup 1 teneüf oturdum, napayım
evet 32+0da ayrılabilirsin
raporunu idareye veriyorsun onlar gerekli izin işlemlerini başlatıyorlar[/QUOTE]
zaten kötü denk geldi doğum sonrası iznimiz yanıyor.benim haziran doğumum.keşke doğum sonrası 8 haftalık iznimizi eylüle aktarabilsek.bebişim 3 aylıkken işe başlıcam tekar :2:
zaten kötü denk geldi doğum sonrası iznimiz yanıyor.benim haziran doğumum.keşke doğum sonrası 8 haftalık iznimizi eylüle aktarabilsek.bebişim 3 aylıkken işe başlıcam tekar :2:
ben ücretsiz izinde kararsızım.eğer derslerimi toparlarsa müdürüm yani boş günüm olursa almam diye düşünüyorum.ben lisede çalışıyorum o yüzden ek ders almazsan ders saatim az oluyor.sen ne öğretmenisin
benım de doğum haz.başı kısmetse ben de ücretsiz izin alıp şubatta başlamayı düşünüyorum.ılkınde 1 yıl almıştım ama bunda bakıcı hazır kısmetse de 8 aylık falan olacak okula döndüğümde...
ben ücretsiz izinde kararsızım.eğer derslerimi toparlarsa müdürüm yani boş günüm olursa almam diye düşünüyorum.ben lisede çalışıyorum o yüzden ek ders almazsan ders saatim az oluyor.sen ne öğretmenisin
ben de ortaokulda matematik öğretmeniyim
bu sene 20 saat derse giriyorum
ders saatim az sayılır ama yine de ufacık bebeği bakıcıya bırakmak istemiyorum
bakalım kısmet
umarım gönlümüze göre olur herşey
peki arkadaşlar, 15. haftadayım ama gerçekten zorlanıyorum nöbette,eve gelince bel ağrısı,nöbette baş dönmesi ne ararsan var. ve lisede matematik öğretmeni olduğum için sınıfta yoklama alırken bile oturduğum söylenemez. ben doktorumdan rapor alsam 24.hafta olmamasına rağmen idareci nöbetten düşürür mü? böyle birşey yapan var mı ?
peki arkadaşlar, 15. haftadayım ama gerçekten zorlanıyorum nöbette,eve gelince bel ağrısı,nöbette baş dönmesi ne ararsan var. ve lisede matematik öğretmeni olduğum için sınıfta yoklama alırken bile oturduğum söylenemez. ben doktorumdan rapor alsam 24.hafta olmamasına rağmen idareci nöbetten düşürür mü? böyle birşey yapan var mı ?
Canim ben de 18. Haftadayım ve 2 haftadır nöbet tutmuyorum müdürüm de anlayışla karşıladı senin gibi zorlandığımı söyledim o ara bir de ağır bi grip atlatmıştımsizin sağlığınız bizim için herşeyden önemli dedi
Uzerinden zaman geçmis ama bir degisiklik var mi diye sormak istedim.
Arkadaslar nobetten 24. Haftada mi 28. Haftada mi düsüyoruz?
Cuma itibariyle 24 haftaligim ve doktorum 24 haftada füsersin deyip bir kagit verdi.
Ćok siki tili bir okuldayim bilerrk topu insanin ustübe vuran terbiyesiz ögrenciler var.
Yalniz ssnirim yonetmelikte foguma 3 ay kala yaziyor. Bu 40 hafta uzerindense 28. Hafta oluyor.
Guncel bilgisi olan varsa yazabilir mi lutfrnnn.
Uzerinden zaman geçmis ama bir degisiklik var mi diye sormak istedim.
Arkadaslar nobetten 24. Haftada mi 28. Haftada mi düsüyoruz?
Cuma itibariyle 24 haftaligim ve doktorum 24 haftada füsersin deyip bir kagit verdi.
Ćok siki tili bir okuldayim bilerrk topu insanin ustübe vuran terbiyesiz ögrenciler var.
Yalniz ssnirim yonetmelikte foguma 3 ay kala yaziyor. Bu 40 hafta uzerindense 28. Hafta oluyor.
Guncel bilgisi olan varsa yazabilir mi lutfrnnn.
selam amelie. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin öncelikle.
ben de öğretmenim ve 24 haftalıkken raporumu aldım ve okula götürdüm, nöbet tutmuyorum şimdi. bir değişiklik yok yani yönetmelikte 24ten sonra tutmuyoruz.