hamilelikte okunacak dualar...

paylaşan tüm arkadaşlardan allah razı olsun.
rabbim gönüllerinin muradını versin.

arkadaşlAR BEN MERYEM SIRESİNİ OKUYORUM HAMİLE KALMAK İSTEYENLER BUNU 41 KERE OKUSUNN ÇÜNKÜ BEN ÖLE KALDIM HEMDE OKUMAYA BAŞLADIĞIM İLK GÜN SANRIM :) ALLAHA GÜVENİN ŞİMDİ DE HERGÜN OKUYORUM DAHA YUSUF SÜRESİNİ DE OKUMAYA BAŞLIYCAM.KURAN KURSUNA DA GİDİYORUM ORDA DA ZATEN BOL BOL KURAN OKUYORUZ BENİM BEBEĞİM HAFIZ OLACAK BU GİDİŞLE :) ALLAH HEPİMİZE KOLAY DOĞUMLAR VERSİN :26:

paylaşım yapan arkadaşlardan Allah razı olsun..Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin bize.. az kaldı benim de.. doğuracam ama korkuyorum bu duaların fayda vereceğini düşünüyorum kesinlikle ama ezbere bilmediğim için kızıyorum kendime

arkadaşlar bende dün hocamıza sormuştum kız çocuğu için meryem suresi erkek çocuğu için yusuf suresi okunurmuş doğumu kolaylaştıran sure fetih suresi bide doğum anında bol bol ya fettah çekilmeli meryem suresinde de yanlış hatırlamıyorsam hurmayla ilgili olan yer doğumu kolaylaştırıyor ama bende bulamadım o ayeti bide muhakkak en az bir hatim

l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın"(A'raf suresi 54. ayet)
["YA BEDİ'U"(c.c) ismi celilini "Ya Bedi'us-semavati" şeklinde 70 kere okuyanların bütün zor işleri kolaylaşır.] Abese suresi 20. ayeti (sümme sebile yesserah) sancı geldiğinde okunuyor.

Meryem suresini ben de okumaya basladim... Bir umut var icimde ama bilmiyorum inaniyorum ama korku da yok desem yalan olur... Sizin nasil oldu? Yani nasil anladiniz hamileliginizi?...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgiler için :)) ben de Kur'an-ı Kerim'i hatim etmeyi düşünüyorum inşallah kısmet olursa dualarınızda bana da yer verin ben de sizler için dua etcem inşallah:))

kızlar cok güzel paylaşımlar allah razı olsun dualarda buluşmak dilegiyle paylasımları bekliyoruz

bende yusuf ve meryem suresini hamilelik boyunca 40 kez okumak gerektiğini duydum ben arada okuyabiliyordum şimdi 40 a tamamlamak istiyorum

bende bugünden itibaren mervem ve ali imran suresini okumaya başlayacağım Allahın izniyle.
Rabbim yavrularımız sana emanet onları sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı da bizlere nasip et Ya rabbim.

Ali İmran Suresi 38. Ayet

Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).
Orada Zekeriya Rabbine dua etti: “Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin” dedi.

Araf Suresi 189. Ayet

Huvellezî halakakum min nefsin vâhıdetin ve ceale minhâ zevcehâ li yeskune ileyhâ, fe lemmâ tegaşşâhâ hamelet hamlen hafîfen fe merret bihî, fe lemmâ eskalet deavâllâhe rabbehumâ lein âteytenâ sâlihan le nekûnenne mineş şâkirîn(şâkirîne).
Allah, sizi bir tek nefisten yaratan ve kendisi ile huzur bulsun diye eşini de ondan var edendir. (İnsan) eşiyle birleşince eşi hafif bir yük yüklenir (gebe kalır) ve (bir müddet) onu taşır. Gebeliği ağırlaşınca her ikisi de Rableri Allah’a, “Eğer bize iyi ve sağlıklı bir çocuk verirsen, elbette şükredenlerden olacağız” diye dua ederler.

Saffat Suresi 100. Ayet

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.

Kur'an'da her sıkıntıya çare bir ayet vardır. Bununla birlikte El-Halik, El-Bari, El-Musavvir ve tüm Esmaül Hüsna sürekli tesbih edilebilir.

canım Sütü az olan kadın
Bir kimse "Yâ Metîn" ismini bir yemek üzerine yazsa ve sütü az olan kadına yedirse sütü çok olur.
yazmışsın da nasıl yazılacak bir yemeğe ben orasını anlamadım sütüm var ama yetip yetmediğinden şüpheliyim lütfen açıklama yaparmısın tşk ederim

Arkadaşlar peki siz günlük hangi duaları yapıyorsunuz bende başlıcam 5 haftalığım

Arkadaşlar peki siz günlük hangi duaları yapıyorsunuz bende başlıcam 5 haftalığım

arkadaşım ben öyle pek prosödürleri bilememde bence en önemlisi içten dua etmek:)Rabbim sağlıkla versin inşallah minik kuşlarımızı.neredeyse aynı zamanda olacak bizimkiler canım nasıl geçiyor hamilelik?kalp atışına doğru gidiyorsunuz yavaş yavaş:)ayy hayırlısıyla olsun inş.

hamilelik çok iyi allaha şükğr bulantım fln yok akıntım artttı dünden beri bir kaç gündür oda yoktu ..
Kalp atışları evet zaman geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…