Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar

doğumunuza az kalmış. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Aynı dert bende de var. Sabah çık işe git akşam dönüş 8 i buluyor. Birtek pazar tatil , onda da ev işleriyle uğraşmaktan hiç bişey yapamıyorum. Yorgunluk cabası.
İnşallah yarın tatil oluruzda tüm günümü kuran ve dua ya ayırırım inşallah :)

Güzel anne adayları Allah hepinise sağlıklı hamilelik,kolay doğum ve sağlıklı bebişler nasip etsin.
KK da bi arkadaş yazmıştı nerede hatırlamıyorum.
Doğuma giderken sürekli - Sümme sebile yeserra- diye içimden tekrar ettim ,hatta doğuma kadar aklıma geldikçe sancı aralarında yine söylüyordum.Çok inanarak söyledim.

İkinci doğumum çok çok kolay ve kısa oldu.

Ben unutmamak için tele kaydetmiştim,umarım deneyenler,etkisini bende daha fazla görür.

Bahsettiğiniz korku aslında sanırım vesveseler bende de mevcut. Zaten evliliğe, yeni bi şehre, yeni bi eve alışmak; benim gibi yatağının yönünü bile değiştirince adapte sıkıntısı çeken birine yetmezmiş gibi bir de bu vesveseler... Bilhassa geceleri.. Kâbuslarım da cabası.. Akla gelebilecek herşeyden korkuyorum, tüm bunların bebeğimi etkilemesinden daha çok korkuyorum..

Evet biri bize bi çözüm önersin ama lütfen bu çözüm "çek Besmeleni, şunu yap bunu yap bişey olmaz" nasihatinden uzak olsun. Yani cümlenin sonunda "bişey olmaz" ibâresi olmasın demek istiyorum :))

bende bugun hocaya sordum gece yatarken felak nas ayetel kursi ihlas ve fatıha bunları 7 şer kez okuyup yat dedi sabah kalktıgındada aynısını yap dedı 11 defada olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…