Hamilelikte Oluşan çatlaklari önleyici ürünler

sedef20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
64
1
86
43
Denizli
merhaba arkadaşlar.
ben 2 aylık hamileyim. ve vücudum çatlaklara çok meyilli. hayatım boyunca en fazla 2 kilo alıp verdim ve son derece de zayıfım. ama buna rağmen bile vücudumda çatlaklar var. hamileliğin sonunda vücudumun nasıl olacağını düşünmek bile istemiyorum. Arkadaşlar bu çatlaklaları önlemek için sizler hangi ürünleri kullanıyorsunuz. neler etkili? paylaşırsanız sevinirim. herkese şimdiden teşekkürler.
:uhm:

benımde cıldım kuru bende catlarım dedım ama catlamadım genelde badem yağı kullanılıyo dıye bılıyorum ben son ay başladım ne olur ne olmaz dıye son ay daha cok şişiyoya göbüşş onu dene istersen

CAnım çatlayacağı varsa zaten çatlıyor ama önlem almamak tabiki olmaz. LILAC diye bir krem var. Onu kullanabilirsin. İlk aylarda kullanmaya başlamıştım ama sıkılıp bıraktım açıkçası. DAha sonra tavsiye üzerine Badem Yağı ile Elma Yağını eşit miktarda karıştırıp vücuduna sürüyorsun dediler onu denedim. Ama Badem yağı da elma yağıda çok yağlı olduğu için herzaman kullanamıyosun. En pratik yöntem her banyodan sonra ıslak vücuduna Bebek Yağı uyguluyorsun. Ben aylardır bunu yapıyorum. Havalar sıcak olduğu için hergün banyo yaptığımdan hergün kullanıyorum. Şu ana kadar hiç çatlak oluşmadı. Ama doğumdan sonra karnım inince ortaya süpriz çıkar mı bilmiyorum.

canım bende her banyodan sonra mutlaka bebeyağı kullanıyorum dr.um 6. aydan sonra badem yağını kullanmamı tavsiye etti ilk hamileliğimde hiç çatlağım olmadı umarım bunda da öyle olur sana tavsiye ürünü tüm vücuda uygulaman sadece göbek kısmı değil bacaklar, göğüs kısımları da çatlak oluşmasına çok meyilli bebişin şimdiden hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

hamileliğiniz inşallah iyi geçer kızlar.ben hamile değilim ama kalırsam strıvectın -sd adlı ürünü bulursam onu kullanacağım.madonna filan kullanmış.bir araştırın isterseniz.

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin...

bende de henüz çatlaklar oluşmadı düzenli olmasada badem yağı ve kayısı yağı kullanıyorum ben denemedim ama kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi kakao yağınında çok etkili olduğu söyleniyor

canım çatlaklar için genelde badem yağı kullanılıyo ben derya baykalın programında izlemiştim susam yağı badem yağı kakao yağı.bu üçünü karıştırırsan çok iyi geliyomuş çatlaklara.ben de sedece kakao yağı kullanıyorum eltim çok iyi olduğunu döyledi..

hamileliğiniz inşallah iyi geçer kızlar.ben hamile değilim ama kalırsam strıvectın -sd adlı ürünü bulursam onu kullanacağım.madonna filan kullanmış.bir araştırın isterseniz.

Arkadaşlar bu ürünü bi 15 gün kadar bilmeden kullandım ama sakın ha siz kullanmayım!!!!!!

Gebelikte ve emzirirken kullanılmıyormuş, eczacıya inanmayıp ithalatçı firmayla görüştüm kesinlikle tavsiye etmiyorlar.

canım doktorum bana 3. aydan ıtıbaren lierac phytolastyl adlı jelı verdı eczanelerde satılıyor.sabah aksam masaj yaparak goğsune karnına bacağına suruyorsun.su ana kadar hıc catlamadım ınsallah catlamamda.

merhaba arkadaşlar.
ben 2 aylık hamileyim. ve vücudum çatlaklara çok meyilli. hayatım boyunca en fazla 2 kilo alıp verdim ve son derece de zayıfım. ama buna rağmen bile vücudumda çatlaklar var. hamileliğin sonunda vücudumun nasıl olacağını düşünmek bile istemiyorum. Arkadaşlar bu çatlaklaları önlemek için sizler hangi ürünleri kullanıyorsunuz. neler etkili? paylaşırsanız sevinirim. herkese şimdiden teşekkürler.

bende çatlak yok ama doktoru yinede önlem olarak bebe yağını kullan dedi...sakın pahalı kremlere ilaçlara para verme pek işe yaradıklarını görmedim bebe yağı daha iyi dedi bende her banyodan sonra vücuduma bebe yağı sürüyorum...iyi de geliyooo

Arkadaşlar bu ürünü bi 15 gün kadar bilmeden kullandım ama sakın ha siz kullanmayım!!!!!!

Gebelikte ve emzirirken kullanılmıyormuş, eczacıya inanmayıp ithalatçı firmayla görüştüm kesinlikle tavsiye etmiyorlar.

aa teşekkürler arkadaşım.iyi ki araştrdın.hamilelik sonrasında çatlaklara iyi geldiğini biliyordum .ama ben hamilelik esnasında kullanacaktım.uyardığın için sağol.

Benimde vücudum çatlamaya meyilli. Susam yağı, kakao yağı, bebe yaği kullanıyorum. Bakalım sonucunu göreceğiz.
Lierac alacaktım vazgeçtim almadım. Çünkü bazı forumlarda düzenli olarak kullandıkları halde çatlaklardan şikayet eden arkadaşları okudum.

arkadaşlar dün bir televizyon programında dinledim. bu konuda uzman biri hamilelikte oluşacak çatlakları önlemenin en etkili yolu lanolin bazlı ürünler kullanmaktır dedi. diğer yöntemlerlede sonuç alırsınız ancak bu tür ürünlerin cilde elastikiyet kazandırma oranı daha fazlaymış ve % 80 etkiliymiş. Cildi çatlaklara meyili olmayan bayanlar hangi ürünü kullanırlarsa kullansınlar çatlak oluşmaz ancak çatlamaya meyilli olanların özellikle lanolin bazlı maddeler kullanması çatlak oluşması engelleyecek yada minimuma indirecektir dedi. bende araştırdım lanolin etken maddeli ürünleri bir tane bulabildim o da LANOSOFT biraz pahalı 50 YTL civarında ama ben bunu kullanmaya karar verdim. bu arada programı merak edenler için showmax ta yayınlanan anne olmak programında duydum bunları. sizde bir araştırın derim. :teytey:

arkadaşlar hiç kullanan var mı bu LANOSOFTU bilgisi olna yok mu?
ben denizli de bulamadım eczanelerde intenetten aldım 35 YTL ye inşallah iyi gelir. Kullanan veya duyan varsa paylaşsın lütfen
. :teytey:

Merhaba;

Bende dört aylık hamileyim doktoruma tavsiyeniz nedir dedim yağ önermedi bana. Çok kilo almaya meyilli görmüş beni o sebepten lierac yada pregnecare verdi. Ben pregnacare aldım kullanan varmı ?

Merhaba;

Bende dört aylık hamileyim doktoruma tavsiyeniz nedir dedim yağ önermedi bana. Çok kilo almaya meyilli görmüş beni o sebepten lierac yada pregnecare verdi. Ben pregnacare aldım kullanan varmı ?

benim doktorum lierac önerdi ben memnunum bebe yağı kıllanma yapar kullanma dedi

merhaba arkadaşlar.

benimde çatlamaya çok müsait bir yapım vardı bir iki kiloda bile hemen başlardı hamileliğim oyunca bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine clarinsin bir yağı var onu kullanıdım ve inan hiç çatlama olmadığı gibi birde onu sürerken bebeğim kıpır kıpır oluyordu kokusuda acayip rahatlatıyordu düzenli kullanışdığında işe yarıyor bende yaradı doğum sonrasıda sıkılaşmak için ürünlerini kullandım yine onla birlikte çok güzel biraz pahalı ama tüm hamilelik boyunca 2 tane falan bitiyor zaten buna değer bence

Merhaba;

ben denemiştim ama bir faydasını görmedim beni tatmin etmedi banada doktorum önermişti ama clarinsin yağı mükemmelllll

arkadaşlar bende şimdiye kadar kakao yağı kullandım şu ana kadar çatlak olmadı bundan sonra olur mu bilmiyorum badem yağı da kullanıyodum ama kıllanma yapar dediler diye bıraktım bu arada lierac krem ne kadar bilen var mıfisfisfis

Back
X